اختصاصی ایلنا / عصر امروز به تصویب رسید؛
تحقیق و تفحص از اتاق تعاون ایران
کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عصر امروز، تحقیق و تفحص از اتاق تعاون ایران را به تصویب رساند.
کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی عصر امروز، تحقیق و تفحص از اتاق تعاون ایران را به تصویب رساند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در جلسه عصر امروز کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، اعضا پس از شنیدن گزارش نماینده سازمان بازرسی کل کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضرورت تحقیق و تفحص از عملکرد سه سال اخیر اتاق تعاون را به تصویب رساندند.
شایان ذکر است؛ طی هفته های گذشته حمیدرضا فولادگر، علیرضا محجوب، الیاس نادران، جعفر قادری، نادر قاضی پور و حسین نجابت با ارائه تقاضایی در هشت بند نسبت به تحولات و اقدامات انجام گرفته در اتاق تعاون مرکزی به ویژه انتخابات هیئت مدیره سال ۹۰ و دلایل عدم برگزاری انتخابات در موعد مقرر(شهریور ۹۳) و روشن شدن وضعیت درآمدها و چگونگی هزینه کرد خواستار تحقیق و تفحص حول محورهای ذیل گردیدند.
۱ - بررسی گزارش سازمان بازرسی کل کشور در مورد انتخابات سال ۹۰ هیئت مدیره اتاق تعاون مرکزی به شماره ۲۲۱۲۰۰ مورخ۹۱/۱۱ / ۳
۲ - دلایل نادیده گرفته شدن آراء اعضاء اتاق و بررسی چگونگی تصدی یکی از اعضاء هیات مدیره بدون کسب رآی مجمع(مطابق صفحه ۱۷ گزارش مذکور)
۳ - بررسی علل و ریشه های حذف نفر اول انتخابات و علل عدم جبران ظلم صورت پذیرفته به ایشان.
۴ - وضعیت درآمدها، منابع و چگونگی هزینه کرد از تاریخ۹۰/۷ / ۱۵ تاکنون چیست؟
۵ - انتصاب دبیرکل اتاق برای ۲.۵ سال بدون احراز صلاحیت قانونی وی.(ضمنا این موضوع نیز در صفحه ۲۶ گزارش سازمان بازرسی آمده است)
۶ - بررسی نحوه تخصیصها و ارایه ماموریت ها و پرادخت ها ومطابقت آنها با قوانین، اساسنامه اتاق و آیین نامه های مالی و معاملاتی و سایر مقررات مرتبط
۷ - گزارش واریز درآمد ها از جمله نمایشگاه های صنعت ساختمان و چگونگی هزینه کرد ها در سه سال اخیر و مبانی قانونی انجام آنها.
۸ - بیان علت عدم برگزاری انتخابات در موقع مقرر در سال جاری و عدم اقدام لازم توسط وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سال ۱۳۹۰ تاکنون.
بر اساس ماده ۲۱۴ آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی هر گاه نمایندهای، تحقیق و تفحص در هر یک از امور کشور را لازم بداند تقاضاى خود را به صورت کتبی به هیأت رئیسه مجلس تسلیم نموده و هیأت رئیسه ظرف چهل و هشت ساعت آن را به کمیسیون تخصصى ذىربط جهت رسیدگى ارجاع مى نماید. کمیسیون موظف است حداکثر ظرف دو هفته از تاریخ وصول، اطلاعاتى را که در این زمینه کسب نموده در اختیار متقاضى یا متقاضیان قرار دهد.
در صورتى که متقاضى یا متقاضیان، اطلاعات کمیسیون را کافى تشخیص ندهند، کمیسیون موظف است ظرف یک هفته از متقاضى یا متقاضیان و بالاترین مقام دستگاه اجرایى ذى ربط دعوت به عمل آورد و دلایل ضرورت تحقیق و تفحص و نظرات مقام فوقالذکر را استماع نماید و تا مدت ده روز گزارش خود را مبنى بر تصویب یا رد تقاضاى تحقیق و تفحص به هیأت رئیسه مجلس ارائه دهد.