مدیر جهاد کشاورزی صومعهسرا:
برداشت زعفران در صومعهسرا آغاز شد
کاشت زعفران در این شهرستان نسبت به سال قبل، ۱۵درصد افزایش یافته است.
برداشت زعفران از سطح ۱۴ هزار متر مربع از اراضی باغی شهرستان صومعه سرا در غرب استان گیلان آغاز شد.
به گزارش ایلنا از صومعه سرا، احمد پادیاب با اعلام این خبر اظهار کرد: کاشت زعفران در این شهرستان نسبت به سال قبل ۱۵درصد افزایش یافته است.
وی افزود: پیش بینی میشود چهار کیلو و ۲۰۰ گرم زعفران به ارزش سه میلیارد ریال برداشت شود.
پادیاب ادامه داد: هر سال دوره کشت این محصول از اواخر شهریور آغاز و برداشت آن در آبان ماه انجام میشود.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا روستای نفوت را قطب تولید زعفران در این شهرستان ذکر و اضافه کرد: از قابلیتهای مهم تولید زعفران، نیاز به آب کم است، از طرفی شرایط اقلیمی اراضی صومعه سرا نیز برای تولید این محصول مساعد است و به همین منظور امکان توسعه آن وجود دارد.
وی افزود: بیش از ۲۰ خانوار در صومعه سرا مشغول کاشت زعفران هستند.
شهرستان صومعه سرا در غرب استان گیلان واقع است.