رئیس اتاق ایران در دیدار با وزیر تجارت تایلند:
شورای مشترک بازرگانی دو کشور هرچه زودتر تشکیل گردد

دیپلماسی اقتصادی خواهد توانست، به دیپلماسی سیاسی کمک کند و قرار است فصل نوینی در ارتباط با کشورها با اولویت دوستان آغاز گردد.
رئیس اتاق ایران در دیدار با وزیر تجارت تایلند: شورای مشترک بازرگانی دو کشور هرچه زودتر تشکیل گردد.
به گزارش ایلنا، در دیدار وزیر تجارت تایلند با غلامحسین شافعی رئیس اتاق ایران و جمعی از صنعتگران کشورمان در بانکوک و سفیران دو کشور، وزیر تجارت این کشور ضمن ابراز خوشحالی از حضور هیات اقتصادی ایران در تایلند و علاقه خاص خود به پیگیری تحولات جمهوری اسلامی ایران گفت: کشور ما بیش از ۷ قرن قدمت ندارد در حالی که ایران دارای تمدن ۳ هزار ساله میباشد و ما چون برادر کوچکتر به برادر بزرگتر خود نگاه میکنیم.
وی با ابراز خشنودی از سیاستهای مدبرانه ریاست جمهوری ایران در صحنه بینالمللی افزود: ایدههای دکتر روحانی مورد استفاده ما نیز قرار میگیرد و این اعتقاد ایشان که چنانچه سیاست تغییر یابد اقتصاد هم قوی میگردد، مورد تایید ما نیز هست.
وی با بیان اینکه ملاقات سه روز گذشته شما با اتاق بازرگانی، شورای سرمایهگذاری و وزارت صنعت و تفاهم بدست آمده موجب امیدواری زیادی است گفت ما در زمینه کیفیت محصولات کشاورزی بهویژه برنج تلاش بسیاری زیادی کردهایم و از آنجا که در تایلند مشکلی به نام کمبود آب وجود ندارد، محصولات کشاورزی خوبی را برای ارایه داریم. او همچنین ابراز امیدواری کرد که مشکلات اقتصادی فی مابین هرچه زودتر برطرف شود تا همکاری متقابل و سرمایهگذاری مشترکی بین دو کشور صورت گیرد.
در ادامه رئیس اتاق ایران ضمن قدردانی از این ملاقات به سیاستهای جدید دولت دکتر روحانی در صحنه سیاسی و اقتصادی بینالملل اشاره کرد و گفت: دیپلماسی اقتصادی خواهد توانست، به دیپلماسی سیاسی کمک کند و قرار است فصل نوینی در ارتباط با کشورها با اولویت دوستان آغاز گردد.
شافعی با اشاره به قدمت ۴۰۰ ساله روابط ایران و تایلند افزود هرچند موضوع تحریمها متاسفانه تأثیر نامطلوبی بر روند مناسبات اقتصادی دو کشور گذاشته و آن را در سالهای اخیر کاهش داده است، اما هم اکنون با رفع تدریجی مشکلات بانکی میتوان به همکاری دو جانبه و چند جانبه بهویژه در حوزه کشورهای آسیای مرکزی، افغانستان و عراق که از اقتصاد ایران اثرپذیر هستند پرداخت، رئیس اتاق ایران فعال کردن کمیسیون مشترک بازرگانی بین دو کشور را که بیش از ۳ سال تشکیل نگردیده خواستار شد و تهاتر کالا بین دو کشور را محور مهم این دور از روابط دو کشور دانست.
وی در خاتمه گفت بر اساس اطلاع سفیر ایران مذاکرات برای خرید برنج با کیفیت مناسب از این کشور آغاز شده و ما امیدواریم متقابلاً آن کشور از خرید محصولات صادراتی ایران که هم اکنون بخشی از نمایندگان آن در این هیات اقتصادی حضور دارند، اقدام جدیتری به عمل آورند.
در پایان هدیهای از سوی وزیر تجارت این کشور به رئیس هیات ایرانی به نشانهٔ علاقمندی به توسعه روابط دو کشور اهد گردید.