مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار خبر داد:
تولید بیش از ۵ درصد برنج استان مازندران در شهرستان جویبار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید بیش از ۵ درصد برنج استان مازندران در این شهرستان خبر داد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از تولید بیش از ۵ درصد برنج استان مازندران در این شهرستان خبر داد.
به گزارش ایلنا از ساری، سلیمان حاتم نژاد اظهار داشت: شهرستان جویبار با بیش از نه هزار و ۳۳۳ هکتار از شالیزارها حدود ۵.۴ درصد سطح زیر کشت و ۶۱ هزار تن تولید شلتوک(در کشت اصلی)، بیش از ۵ درصد تولید برنج استان مازندران را به خود اختصاص داده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سطح کشت گندم این شهرستان بالغ بر چهار هزار و ۲۰۰ هکتار با ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن تولید(رتبه پنجم در سطح کشت و تولید استان) می باشد، سطوح دانه های روغنی شهرستان جویبار(کلزا، سویا و کنجد) را حدود دو هزار و ۱۰۶ هکتار با تولید سه هزار و ۸۴۲ تن عنوان داشت و افزود: کشت علوفه شامل ذرت دانه و علوفه ای، شبدر برسیم، سورگوم و یونجه بالغ بر سه هزار و ۲۰۰ هکتار می باشد(رتبه هفتم استان).
حاتم نژاد با بیان اینکه شبدر برسیم پس از برداشت برنج در شالیزارها صورت می گیرد تصریح نمود: سطح زیر کشت این محصول یک هزار هکتار با تولید ۲۵ هزار تن می باشد.
او در پایان از کشت سبزی و صیفی به صورت بهاره و پاییزه شامل محصولات گوجه فرنگی، خیار، هندوانه، خربزه، کدو، فلفل، بادمجان، لوبیا سبز، باقلا، سبزیجات برگی و ریشه ای و… در سطح بالغ بر یک هزار و ۱۸۰ هکتار از زمین های کشاورزی این شهرستان با تولید بالغ بر ۱۹ هزار تن خبر داد.