ابرکارآفرین ۱۴۰۳ که بود؟/«برسام» ارمغان لذت و اصالت
![ابرکارآفرین ۱۴۰۳ که بود؟/«برسام» ارمغان لذت و اصالت](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/Oqkir5J7OrlA/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pk08IZH3VeOo7otfNPZWXfo,/%D8%A8%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%85.jpg)
مدیریت شرکت "برسام" اخیراً توانسته است عنوان ابرکارآفرین برتر را از آن خود سازد. موفقیتی که گامهای متمایز این واحد تولیدی را نشان میدهد.
به گزارش ایلنا؛ مهرماه سال ۱۴۰۳، رویدادی مهم در عرصه کارآفرینی ایران رقم خورد. در این روز، سید محمد نبیل، مدیرعامل شرکت "برسام"، موفق به کسب عنوان «ابرکارآفرین ایرانی سال ۱۴۰۳» گردید.
شرکت "برسام" با شعار «لذت در تازگی و اصالت در هر حبه حلوا شکری ارگانیک» سابقهای طولانی در تولید حلواشکری دارد.
دانه کنجد شاید قدیمیترین دانه روغنی بوده باشد که به وسیله انسانهای نخستین مورد استفاده قرار میگرفته است.از سدههای پیش، این فراورده به دلیل دارا بودن میزان زیاد پروتئین و روغن خوراکی، در بخشهایی از جهان به ویژه آسیا و آفریقا کشت میشده است.به عصارۀ حاصل از فشرده شدن دانه کنجد شستشو داده شده، پوست گیری و بو داده شده توسط آسیابهای سنگی،ارده گفته میشود.ارده به عنوان غذایی سنتی عمدتاً در خاورمیانه مورد استفاده قرار میگیرد.
در برخی کشورهای مدیترانهای مانند ترکیه، از ارده به عنوان مکمل غذایی در تهیه بشقابهای غذایی و انواع دسرها استفاده میشود.در ایران، ارده به عنوان ترکیبی پایه در ساخت فراوردههایی مانند حلواارده، کرم ارده و … مورد استفاده قرار میگیرد.
از دیرباز، در خانوار ایرانی، ارده پس از ترکیب با انواع شیره مورد مصرف قرارمیگرفته است. ارده به عنوان ترکیبی با ارزش غذایی بالا شامل چربی غیراشباع فراوان، اسیدهای آمینه ضروری، ویتامینها و آنتی اکسیدانهای ارزشمند شناخته میشود.
سابقه طولانی ، موفق و درخشان استان یزد به ویژه شهرستان اردکان در تولید فرآوردههای کنجدی در سطح بین المللی آشکار بوده و کیفیت محصولات کنجدی یزد و اردکان از جایگاه ویژهای در سطح کشور برخوردار است. شرکت "برسام" شیرینی سلامت با رسالت ارتقاء جایگاه سلامت جامعه و با هدف حفظ اصالت و سنتهای غذایی کهن و مفید این مرزو بوم و ایجاد الگوی نوآوری در صنعت فرآوردههای کنجدی در شهرستان اردکان، نگین کویر ایران ایجاد گردیده است.
از مهمترین مزیتهای راهبردی برسام تنوع محصولات نوآورانه با حفظ سلامت، اصالت و کیفیت درفرآیند تولید و طعم و مزههای طبیعی و ماندگار، متناسب با ذائقه مشتریان و پاسخگویی و احترام برای تمام مصرف کنندگان است.
علاوه بر این محصولات برسام فاقد هرگونه افزودنی شیمیایی است و همین عوامل موجب شده، نام "برسام" در صنعت غذایی ایران از جایگاه ویژهای برخوردار باشد.
از نقاط قوت مجموعه "برسام"، میتوان به تولید محصولات متنوع و با کیفیت، با ظرفیت روزانه ده تن کالا و همکاری با مجموعههای بزرگ دولتی و خصوصی، کیترینگها، فروشگاههای زنجیرهای، آنلاین شاپها، شرکتهای هواپیمایی و قطارها و… اشاره کرد.