خبرگزاری کار ایران

یک قرن شیرین کردن ذائقه مردم با محصولات ارگانیک «تواضع»

یک قرن شیرین کردن ذائقه مردم با محصولات ارگانیک «تواضع»
کد خبر : ۱۵۴۳۱۱۱

خشکبار تواضع از سال ۱۳۱۵ با ارائه محصولات کیفی به عنوان برند سرشناس آجیل و خشکبار در ایران و حتی کشورهای دیگر شناخته می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا؛ آجیل از دیرباز به یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی بدل گشته‌است به گونه‌ای که برخی از مراسم سنتی ایرانیان (مانند نوروز و یلدا) تنها با حضور آجیل مفهوم خود را پیدا می‌کنند. آجیل‌ها منبع عظیم مواد مغذی  و انواع ویتامین‌ها بوده و در ترکیب غذایی اهمیت قابل توجهی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارند.

بهترین‌های خشکبار و آجیل آن‌ها هستند که در شرایط سالم عمل‌آوری شده و معمولاً به‌صورت روزانه بو داده و به فروش برسند. خشکبار تواضع نیز پیرو ماموریت خود بر اساس گردآوری مرغوبترین محصولات از سراسر دنیا و ارائه آن‌ها با بهترین کیفیت به مشتریان نسبت به ارائه محصولات کیفی و ارگانیک اقدام می‌کند.

این مجموعه با بیش از یک قرن فعالیت از شهر تبریز فعالیت خود را آغاز و نسبت به ارائه محصولات آجیل و خشکبار و انواع میوه‌های تر لوکس شروع به کار کرد.

به عنوان مثال؛ با بهره‌گیری از روش‌های نوین خشک کردن میوه‌ها که موجب حفظ ۸۰ درصد ویتامین آن می‌شود، میوه‌های خشک تواضع در بین مصرف‌کنندگان به عنوان نمونه کیفی شناخته می‌شود.

از سویی ارائه انواع آجیل از مرغوب‌ترین نمونه‌های سراسر دنیا (نارگیل از فیلیپین، گوجه بری از نینگشیا، بادام هندی از هند) طیف وسیعی از مشتریان داخلی و خارجی را پوشش می‌دهد.

تنوع اجناس خشکبار تواضع با بیش از ۸۰۰ نوع محصول مختلف در بسته بندی‌های متنوع و زیبا حاکی از گستردگی فعالیت و سابقه درخشان آن است.

همچنین  دریافت سه مدال کیفیت برتر محصولات از وزارت کشاورزی ، از افتخارات ثبت شده خشکبار تواضع قلمداد می‌شود.

 

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر