خبرگزاری کار ایران

رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران:

شهرداری مسئول پرداخت خسارتهای طوفان به مردم است

شهرداری مسئول پرداخت خسارتهای طوفان به مردم است
کد خبر : ۱۷۵۲۱۰

«براساس بند ۱۳ قانون مدیریت بحران برای بازسازی خسارتهای عمرانی اعتباری از محل منابع بانکی به صورت قرض الحسنه یا تسهیلات بانکی تعیین شده است اما در مورد خسارتهای جسمی شهروندان متولی کیست قانون در این زمینه پاسخگو نیست.»

رئیس کمیسیون عمران شهر تهران گفت: من تاکید دارم که شهرداری تهران مسئول پرداخت خسارتهای مادی و جانی طوفان اخیر است و باید مکانیزم قانونی آن برای پرداخت این خسارات تعیین شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا احمد دنیامالی رئیس کمیسیون عمران شورای شهر تهران با بیان اینکه ده درصد از درختان خیابان ولیعصر بیمه نیستند اظهار کرد: باتوجه به وقوع حادثه طوفان و وضعیت درختان با ید نسبت به تحکیم درختان مطالعاتی انجام شود.

وی با بیان اینکه آمار نگران کننده ای از فرونشست زمین در جنوب شهر تهران وجود دارد که بهتراست دولت نیز به آن توجه کند گفت: براساس اعلام سازمان آب و فاضلاب شهر تهران شاهد فرونشست ۳۶ سانتی متر از زمین به صورت سالانه هستیم که این اتفاق به دلیل برداشت بیش از حد از سفره آب زیرزمینی رخ می دهد.

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ما در زمینه فرونشست و ریزش زمین تجربه زیادی داریم که در عمد ه این تجربیات ناکام بوده ایم و نتوانستیم کاری را انجام دهیم تاکید کرد: به دلیل فصل الخطاب دادن مسئول یا نهادی د راین حوادثنیستم اما در طوفان اخیر خسارتهای مالی و جانی متعددی به شهروندان وارد شده است.

دنیا مالی در ادامه تاکید کرد: که شهرداری تهران مسئول پرداخت خسارتهای مادی و جانی طوفان اخیر است و باید مکانیزم قانونی آن برای پرداخت این خسارات تعیین شود همچنین شهرداری باید نسبت به داربست هایی که در سطح شهر در طوفان اخیر خساراتی را به مردم وارد کرده است درزمینه بحثحقوقی ورود جدی داشته باشد.

در ادامه رحمت اله حافظی با بیان اینکه شهرداری در بحران پس از وقوع طوفان مدیریت خوبی داشته است گفت: متاسفانه شهرداری در مدیریت بحران طوفان در قبل و حین آن عملکرد خوبی نداشته و از منظر جامعه ومردم نمره مردود دریافت می کند.
وی درباره پرداخت خسارات مالی وجانی درحادثه اخیر نیز گفت: براساس بند ۱۳ قانون مدیریت بحران برای بازسازی خسارتهای عمرانی اعتباری از محل منابع بانکی به صورت قرض الحسنه یا تسهیلات بانکی تعیین شده است اما در مورد خسارتهای جسمی شهروندان متولی کیست قانون در این زمینه پاسخگو نیست.

رئیس کمیسیون سلامت پیشنهاد کرد که کمیسیون حقوقی شورا در مدت زمان کوتاهی اسناد وقوانین بالادستی رامرور کند که اگر قانونی وجود داردکه پاسخگوی خسارات مالی و جانی مردم باشد را اطلاع رسانی کنیم و اگر چنین چیزی نیست شورا به شهرداری تکلیف کند در قالب لایحه ای جبران خسارات شهروندان در حوادثغیر مترقبه را به شورا ارائه کند تا شورا پس از بررسی و تصویب آن محل تامین اعتبار آن را مشخص کند.

حافظی با بیان اینکه بحران دیگری به عنوان بحران کمبود آب شرب در تهران داریم تاکید کرد: چرا می ترسیم از اینکه مشکلات کمبود آب شرب را به مردم بگوییم. درحالیکه مردم بهترین یار ویاور هستند چرا در پشت درهای بسته کسانی که مسئول می شوند فکر می کنند اگر این موضوع را مطرح کنند اصل نظام را زیر سوال می برند در حالی که این موضوع موضوع اقلیمی است.
وی گفت: به مردم باید بگوییم که سرانه مصرف روزانه آب شرب در کشور ما تقریبا دوبرابر نرم در دنیا است ما می توانیم این موارد را در ساعت پیک بینندگان تلویزیون از طریق رسانه اعلام کنیم و آنها را همراه خود کنیم.

علی صابری دیگر عضو شورای شهر نیز در این باره گفت: پیشنهاد می کنم در زمان صدور پروانه بیمه حوادثرهگذران نیز تعیین تکلیف شود تا اگر به هر دلیلی شهروندان در زمان عبور از کنار یک ساختمان آسیب دیدند بدانند چگونه و از کجا باید خسارات خودر ا دریافت کنند.

وی گفت: ما می توانیم به عنوان یک سازمان میانی پای کار بیاییم و با مطرح کردن این موضوع درقالب طرح به مردم کمک کنیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز