بانوان تهرانی سال آینده صاحب پردیس ویژه میشوند
این بوستان در ۷ پهنه شامل پهنه سلامت، پهنه اقامت و آموزش، تشریفات، پهنه خدمات و پشتیبانی، پهنه ویژه(VIP)، پهنه علمی فرهنگی، پهنه آرامش و تفکر، پهنه ورزش و بازی و پهنه کار و فعالیت برنامه ریزی شده و به ارائه خدمات به بانوان خواهد پرداخت.
ایلنا: یکی از بزرگترین پردیسهای ویژه بانوان با مساحتی بالغ بر حدود ۲۲ هکتار، سال آینده در فاز شرقی بوستان جنگلی چیتگر به بهره برداری خواهد رسید.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲۲، احداثاین پردیس گسترده از اواخر خرداد سال ۱۳۹۲ آغاز شده و اکنون ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی میشود اواخر نیمه اول سال ۱۳۹۳ به بهره برداری برسد. این بوستان در ۷ پهنه شامل پهنه سلامت، پهنه اقامت و آموزش، تشریفات، پهنه خدمات و پشتیبانی، پهنه ویژه(VIP)، پهنه علمی فرهنگی، پهنه آرامش و تفکر، پهنه ورزش و بازی و پهنه کار و فعالیت برنامه ریزی شده و به ارائه خدمات به بانوان خواهد پرداخت.
حسین مرادی شهردار منطقه ۲۲ در این باره گفت: «ریز فضاهایی نیز برای این بوستان و پردیس ویژه تدارک دیده شده که در ۶ شاخه اصلی شامل فضای ورزشی، فضای اقامتی - پذیرایی، فضای باز تفریحی، فضای فرهنگی مذهبی، فضای خدمات و پشتیبانی و فضای بهداشتی - درمانی دسته بندی شدهاند. فضای ورزشی این بوستان با مساحت حدود ۵ هزار متر مربع شامل زمین چمن مصنوعی، زمین تنیس، بدمینتون، والیبال، بسکتبال و…، فضای اقامتی - پذیرایی بوستان با مساحت حدود ۶ هزار متر مربع شامل رستوران، کافی شاپ، فضای اقامتی چند منظوره(متل)، استخر و سونای مسقف و… فضای باز تفریحی پارک با مساحت حدود ۶۵۰۰ متر مربع شامل استخر روباز، باغ سلامت، فضاهای نشیمن، فضای بازی کودکان، آلاچیق، رستوران جنگلی و چایخانه سنتی، فضاهای باز بمنظور برپایی مراسم و… است.»
وی افزود: «همچنین فضای فرهنگی - مذهبی با مساحت ۲ هزار متر مربع شامل مرکز مشاوره، کتابخانه و محل برگزاری کلاسهای آموزشی، غرفههای خیریه، گالری و گذر فرهنگ و هنر، کافی نت، آمفی تئاترهای روباز(تئاتر، نمایش، مدلباس، موسیقی محلی)، مسجد و…، فضای خدمات - پشتیبانی با مساحت حدود ۱۵۰۰ متر مربع شامل سرویس بهداشتی، اداری، گیشههای اطلاعات و تهیه بلیط، رختکن، دوش، انبار وسایل ورزشی، کمکهای اولیه و… و فضای بهداشتی - درمانی با مساحت حدود ۴۰۰ متر مربع شامل مرکز بهداشتی(آموزشی) و مرکز ارائه خدمات زیبایی است. موارد نامبرده، فضاهای انسان ساخت و طراحی شده است و فضای جنگلی و ارگانیک مابقی ۲۲ همکتار را در بر دارد.»
مرادی در مورد ساختار و استخوان بندی فضایی شبکههای دسترسی پارک بانوان نیز گفت: «پارک بانوان ۲ ورودی فرعی، یک ورودی تشریفاتی و ورودی اصلی از ۳۵ متری دستواره، پیاده راه سلامت با طول تقریبی ۱۸۰۰ متر شامل یک رینگ پیاده روی داخل پارک و پیست دوچرخه سواری مخصوص بانوان با طول تقریبی ۳۵۵۰ متر در فضای داخلی است. مصالح و مبلمان ساخته شده در بوستان از سنگ و با تاکید بر معماری ارگانیک و مطابق با حال و هوای جنگل خواهد بود. در این پارک ورودیها با پوشش گیاهی و تندیس مناسب با هدف ایجاد فضای مفرح و دلباز برای خوشامدگویی به استفاده کنندگان طراحی شده است.»
گفتنی است معدنیپور مدیر کل و رجایی معاون مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران، رییس بوستان چیتگر، مشاور شهردار در امور بانوان، مسئول امور بانوان و رییس اداره ورزش بانوان منطقه از پارک بانوان در حال احداثمنطقه بازدید کردند.