خبرگزاری کار ایران

جریان فرهنگی در بخش شبکه نمایش خانگی مغفول مانده است

کد خبر : ۱۹۷۰۳۴

گروهی از فعالان در شرکت‌های ویدیو رسانه میان خانه سینما و تلویزیون سرگردانند و تکلیف بیمه آنان مشخص نیست.

اعضای انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی ایران در نشستی صمیمی با رییس سازمان سینمایی دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش ایلنا، اعضای شورای داوری، اعضای هیات مدیره و اعضای کمیسیون‌های تخصصی انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی ایران با «حجت الله ایوبی» دیدار کردند.

«ایرج محمدی» رئیس هیات مدیره انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی در ابتدای این نشست گفت: جریان فرهنگی هنری در بخش شبکه نمایش خانگی و تولید آثار ویدیویی مغفول مانده که البته این بخش با در ماه‌های اخیر تا حدودی ترمیم شده است.

وی با اشاره به اینکه اغلب پروانه تولید فیلم‌های ویدیویی مربوط به موسسات خارج از انجمن صنفی موسسات فیلمسازی است توضیح داد: بسیاری از این موسسات به دلیل سرمایه ایی که دارند وارد فیلمسازی می‌شوند که این روند امنیت شغلی ما را با مخاطراتی روبرو کرده است.

این تهیه کننده با اشاره به حمایت‌های سازمان سینمایی از انجمن یادشده تاکید کرد: ما بودجه ایی نداریم و از محل دریافت حق عضویت امور انجمن را اداره می‌کنیم و سال گذشته تنها ۱۲ میلیون تومان از وزارت ارشاد بودجه گرفتیم.

محمدی همچنین خواستار حضور نماینده از از انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی ایران به عنوان نماینده بخش شبکه نمایش خانگی برای حضور در کارگروه‌های ویژه مالیاتی شد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت امور وام، پیشنهاد کرد با رایزنی مدیریت سینما، امکان اخذ وام از بانک‌های دولتی برای موسسات ویدیویی ایجاد شود.

«مهناز مظاهری» نیز در ادامه این نشست با اشاره به انجام امور داوری و برگزاری شورای حل اختلاف گفت: هیاتی هفت نفره متشکل از پیشکسوتان عرصه تولید به طور تخصصی به پرونده‌ها و اختلافات این بخش رسیدگی می‌کنند.

«اکبر تحویلیان» نیز در ادامه یادآور شد: گروهی از فعالان در شرکت‌های ویدیو رسانه میان خانه سینما و تلویزیون سرگردانند و تکلیف بیمه آنان مشخص نیست.

وی یادآور شد: تعداد این افراد زیاد است و به عنوان نمونه فیلمنامه نویس، فیلمبردار و دیگر فعالان عرصه ویدیو رسانه حمایت نمی‌شوند.

این تهیه کننده از رییس سازمان سینمایی درخواست کرد مشکل بیمه این افراد به نوعی رفع شود.

در ادامه توکلی نیز با اشاره به مشکلات پیش روی موسسات با شهرداری و مطرح کردن بحثمالیات خواستار رفع این مباحثو تشکیل کارگروهی برای به رسمیت شناخته شدن مشاغل به اصطلاح نوظهور شد.

«حبیب الهیاری» نیز با اشاره به موضوع قاچاق فیلم و عدم برخورد جدی با این مسئله در سال‌های اخیر گفت: تهیه کنندگان امروز جرات ورود به عرصه تولید را ندارند زیرا آثارشان بلافاصله بعد از ساخت وارد شبکه قاچاق می‌شود.

وی با اشاره به ناکارآمدی تشکیل ستاد مبارزه با قاچاق فیلم درخواست کرد این مهم همانند سال‌های اخیر به تهیه کنندگان واگذار شود.

«حجت الله ایوبی» پس از شنیدن نظرات حاضران در این نشست یادآور شد: فعالیت شما نه تنها در مقابل سینما نیست بلکه در کنار سینما است.

وی تصریح کرد: اگر ما دغدغه فرهنگ و هنر داشته باشیم باید بدانیم که شما امروز رقیب شبکه‌های ماهواره ایی هستید؛ تلویزیون دیگر نمی‌تواند رقیب شبکه‌های خارجی باشد؛ زیرا بیننده‌های این رسانه کم شده و با افزایش روند آزار دهنده تبلیغاتی این رسانه، ریزش مخاطبان آن ادامه دارد.

رییس سازمان سینمایی تاکید کرد: شما در خانه‌ها حضور دارید از این رو باید مناسبات خود را با سینما و خانه سینما افزایش دهید و حرکت صنف انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی ایران به دلیل دوری از حاشیه و همدلی می‌تواند با سرعت بیشتری ادامه یابد.

ایوبی از اعلام آمادگی سازمان سینمایی برای واگذاری برخی امور به انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی ایران خبر داد و اظهار کرد: آمادگی واگذاری برخی امور به این صنف وجود دارد و تاکید ما بر نقش نظارتی سازمان سینمایی است.

وی خطاب به حاضران با یادآوری اینکه اگر صنف شما قدرتمند شود بر مشکلات پیش رو غلبه می‌کنید افزود: درباره درجه بندی دفا‌تر ویدیویی پیشنهادات خود را ارائه دهید و معتقدیم فعالیت‌های این بخش را شما باید انجام دهید.

رییس سازمان سینمایی درباره موضوع مبارزه با قاچاق فیلم‌های سینمایی نیز افزود: موضوع قاچاق فیلم نسبت به دیگر کالاهای فرهنگی از اهمیت بیشتری برخوردار است و تشکیل ستاد مبارزه با قاچاق فیلم در سال‌های اخیر شاید باعثبهتر شدن وضع قاچاقچیان شد.

ایوبی با بیان اینکه با وجود ستاد مبارزه با قاچاق فیلم همچنان مشکلات ما پابرجاست از بازگشت به سیستم مقابله با این پدیده به صورت موقت استقبال کرد.

وی همچنین از ایجاد ساز و کاری مناسب به منظور جلوگیری از قاچاق آثار سینمایی خبر داد و اظهار امیدواری کرد که با همکاری نهادهای ذی ربط این امر محقق شود.

رییس سازمان سینمایی از آمادگی برای واسپاری برگزاری جشنواره یاس به انجمن صنفی شرکت‌ها و موسسات فیلمسازی ایران خبر داد گفت: استان مازندارن در برگزاری این جشنواره مشارکت داردو چنانچه مایل باشید می‌توانیم برپایی این رویداد را به شما واگذار کرده و در این راه کمک کنیم.

مظاهری، مفید، تحویلیان، اردستانی، انصاریان، جودی، قیصریان، تجریدی، مه نگار، توکلی، الهیاری، تن، ‌پور معادی، کریم‌زاده، رضایی وهاشمی از حاضران این نشست بودند.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز