خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان سینمایی:

سینما در سال‌های گذشته هویت واقعی خودرا زیرسؤال رفته؛ می‌دید

سینما در سال‌های گذشته هویت واقعی خودرا زیرسؤال رفته؛ می‌دید
کد خبر : ۱۰۷۳۵۲

تأسیس سازمان سینمایی خوب بود اما باید در وظایف آن و وظایف مراکزی مانند مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی بنیاد سینمایی فارابی، انجمن سینمای جوان یک بازتعریف صورت بگیرد.

ایلنا: حجت‌الله ایوبی(رئیس سازمان سینمایی) می‌گوید: امروز زمان آن رسیده است که یک بازنگری جدی در وظایف سازمان سینمایی و به روز شدن فعالیت‌های این سازمان انجام شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ایوبی ظهر امروز(۲ مهر) در مراسم تودیع و معارفه جمعی از مدیران سازمان سینمایی با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس گفت: این روز‌ها ایام باشکوهی است و یادآور بازگشت ما به خویشتن خویش است. و ما باید این روزهای پرافتخار را قدر بدانیم.
ایوبی با اشاره به نظام حکومتی جمهوری اسلامی ایران گفت: سکان‌دار انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران یعنی رهبر انقلاب اسلامی فردی است که ما به وی افتخار می‌کنیم و باید از ایشان امروز تجلیل کنیم. زیرا امروز گذشته موفق ما مرهون ولایت فقیه و نظام ولایی است.
وی ادامه داد: در ۴ سال قبل ما نگران ثبات بودیم اما با درایت رهبری ولی فقیه ما از این بحران‌ها عبور کردیم و امروز نیز می‌بینیم که نظریه نرمش قهرمانانه به خوبی مطرح شده است. نظریه‌ای که زمان طرح آن امروز بود. همین امر ثابت می‌کند که امروز نظام ولایی به عنوان یکی از موفق‌ترین نظام‌ها برای حکومت است و یک الگوی جدید برای حکومت در شهر است.
وی با اشاره به وضعیت سینمای ایران در سالهای گذشته گفت: بسیاری از اهالی سینما در سالهای گذشته هویت واقعی خود را در میان تنش‌ها زیر سؤال رفته می‌دید و به نوعی آن را از دست رفته می‌دید. اما امروز من به این امر اعتقاد ندارم و معتقدم که نباید بین اهالی سینما و فرهنگ و هنر تقسیم‌بندی کرد.
ایوبی ادامه داد: ما نیازمند مدیرانی هستیم که در طول سالهای انقلاب اسلامی ساخته شده‌اند. زیرا در عرصه مدیریت فرهنگی ما مدیران زیادی نداریم و باید بتوانیم از توان همه مدیران استفاده کنیم و من از کسانی که در سازمان سینمایی بودند و علاقمند به همکاری هستند می‌خواهم که در دوران جدید نیز با ما باشند.

رئیس سازمان سینمایی ادامه داد: در دوران جدید سینمای امید باید متولد شود و حق سینمای ایران این نیست که دچار مشکلات و حاشیه‌ها شود. ما باید با حاشیه‌ها و مشکلات مقابله کنیم و به مشکلات اصناف سینما رسیدگی کنیم و مشکلات اهالی سینما را حل کنیم. باید با برگزاری جلسات مشورتی سینمای کشور را به پیش ببریم.
وی ادامه داد: در طول سالهای گذشته سینماگران بسیاری هیچ فعالیتی نداشتند اما امروز آماده هستند که دوباره فیلم بسازند و با ساخت آثار خود چهره‌ای پرامید و زیبا از ایران را به دنیا نشان دهیم.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اینکه فیلم و سینما باید مشکلات جامعه را نشان دهد، افزود: هیچ جامعه‌ای در هیچ کجای دنیا عاری از مشکلات نیست و نباید از سینما این انتظار را داشته باشیم که از مشکلات اجتماعی سخن نگوید و نباید تصور کنیم که اگر مشکلی توسط یک فیلم نشان داده می‌شود از عظمت کشور کاسته می‌شود.
وی ادامه داد: امروز سینمای ایران دوباره شکل جدیدی به خود می‌گیرد و برای این کار باید همه بسیج شویم به همین دلیل من در انتخاب مدیران با یک وسواس افراد پاکدست و کسانی را انتخاب کردم که دلشان به حال سینما می‌سوزد.
ایوبی خطاب به مدیران خود و سایر مدیران فرهنگی گفت: درست است که ما در یک سازمان حضور داریم اما کار فرهنگی کار کارمندی نیست بلکه یک مدیر فرهنگی و عنصر فرهنگی باید کارش را با عشق انجام دهد و به آن عشق بورزد زیرا مخاطب شما با بقیه فرق می‌کند. مخاطب بخش فرهنگ فرهیختگان جامعه هستند و افراد حساسی هستند.
وی ادامه داد: اهالی فرهنگ هنر را نباید پشت در نگه داشت و هنرمندان باید سازمان سینمایی را خانه خود بدانند. اگر مدیری به سینما و هنر بی‌علاقه است جایش اینجا نیست.
ایوبی با اشاره به لزوم بازنگری در سازمان سینمایی گفت: باید امکانات و اطلاعات خود را به روز کنیم. سازمان سینمایی باید در این امر پیشتاز باشد و قانون و قانونمندی را باید به جای ضوابط و سلیقه‌ها به کار بگیریم و کار سلیقه‌ای و ابهام در مدیریت باید کنار گذاشته شود. زیرا ابهام در مدیریت جامعه پرامید سینمایی را ناامید می‌کند.
وی ادامه داد: سازمان سینمایی نمی‌تواند در گذشته باشد بلکه باید به روز باشد و نگاهش به آینده باشد به همین دلیل ما اداره مطالعات و پژوهش‌ها را تقویت می‌کنیم. همچنین در سازمان سینمایی یک بازنگری جدی صورت می‌گیرد. تأسیس این سازمان خوب بود اما باید در وظایف آن و وظایف مراکزی مانند مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی بنیاد سینمایی فارابی، انجمن سینمای جوان یک بازتعریف صورت بگیرد.
ایوبی ادامه داد: باید تخصص‌گرایی و شایسته‌سالاری تقویت شود از طرف دیگر برای آنکه بر رسانه‌ها غلبه کنیم نیاز به همکاری و همراهی آن‌ها داریم. از رسانه‌ها می‌خواهم که به ما اجازه بدهند تا زمانی که به جمع‌بندی لازم درخصوص مسئله‌ای رسیدیم آن را به صورت شفاف بیان کنیم.
وی خطاب به گروهی از سینماگران که حرفهای خود را از طریق سایت‌ها می‌دانند، گفت: به کسانی که از طریق سایت‌ها و فضای مجازی با من سخن می‌گویند توصیه می‌کنم که به سمت روابط چهره به چهره حرکت کنند زیرا هیچ‌گاه سایت اینترنتی و فیس بوک جای دیدار چهره به چهره را نمی‌گیرد و بهترین حرف این است که در گفتگوی چهره به چهره بیان شود.
ایوبی ادامه داد: اولویت اصلی من شنیدن است البته من صداهای کوتاه را همیشه بیشتر می‌شنوم و بیشتر دوست دارم و صدای بلند را خیلی دوست ندارم زیرا صدایی که بلند می‌شود زیاد مفهوم ندارد.
رئیس سازمان سینمایی با اشاره به اهمیت زبان فارسی و سینمای ایران در جهان و در منطقه گفت: امروز بعضی رفتار‌ها همچون حذف کتیبه‌های فارسی نظامی گنجوی از مقبره وی توسط گروهی آغاز شده است که کار خوبی نیست آن‌ها فکر می‌کنند با این کار می‌توانند زبان فارسی را حذف کنند اما زبان فارسی زبانی است که در دل و جان همه رسوخ کرده است و با این کار نمی‌توانند آن را حذف کنند.
وی ادامه داد: سینمای ایران نیز در جهان حضور پررنگی دارد و امروز این سینمای ایران است که می‌تواند به سایر سینما‌ها کمک کند و حتی جهان غرب هم نیازمند سینمای ایران است. زیرا سینمای ایران با فرهنگ و اندیشه سرو کار دارد و کشورهای غرب و شرق دوست دارند که از آن استفاده کنند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز