توانمندسازی مقرری بگیران اولویت اصلی وزارت کار در حوزه بیمه بیکاری
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: توجه ویژه به توانمندسازی مقرری بگیران بیمه بیکاری از طریق معرفی به مراکز آموزش فنی و حرفهای برای کسب مهارت و ارتقاء مهارت برای دستیابی به اشتغال جدید و خود اشتغالی توسط مقرری بگیران از اهداف این وزارتخانه در حوزه بیمه بیکاری است.
به گزارش خبرنگار ایلنا کریم یاوری در همایش مدیران و کارشناسان حوزه حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری سیستان و بلوچستان در چابهار افزود: بیمه بیکاری در واقع یک بسته حمایت اجتماعی است که در آن تامین اجتماعی با دریافت حق بیمه مقرر، به بیمه شدگان مشمول قانون کار که بدون میل و اداره از کار بیکار می شود بیمه بیکاری پرداخت می کند.
وی شرایط پرداخت مقرری بیمه بیکاری را برای کارگران متاهل حداقل 12 ماه و حداکثر 50 ماه و برای کارگران مجرد حداقل 6 ماه و حداکثر 36 ماه بیان کرد.
مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه تعداد افراد تحت پوشش بیمه ای در کل کشور 43 میلیون نفر است گفت: حدود 227 هزار نفر هم مقرری بیمه بیکاری در کشور دریافت می کنند.
یاوری سرانه آموزش برای هر مقرری بگیر را 240 هزار تومان در هر ماه اعلام کرد و افزود: این مبلغ از حساب صندوق بیمه بیکاری پرداخت می شود.
وی همچنین از معرفی 23 هزار نفر به مراکز آموزش فنی و حرفه ای برای مهارت آموزی و بازآموزی و تجدید مهارت خبر داد.
نماینده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید کشور با اشاره به اینکه شناسایی، رصد، پیگیری و رسیدگی مشکلات بنگاه¬های اقتصادی را در زمره اهداف اصلی و اولویت دار به شمار می روند، گفت: در سال 1396 بنگاه های اقتصادی مشکل دار به منظور تثبیت اشتغال و بهینه کرد خطوط تولید، حدود 18 هزار میلیارد تسهیلات دریافت کردند.
به منظور توانمندسازی، دانش افزایی و کارآمدی برای ارائه خدمات بهتر و مطلوب تر به جامعه هدف تولید کنندگان، کارگران و کارفرمایان، کارگاه آموزشی با همکاری موسسه کار و تامین اجتماعی و با حضور مدیران و کارشناسان ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تامین اجتماعی و فنی و حرفه ای حوزه حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری استان، به مدت دو روز در چابهار برگزار شد.