با حضور مسئولان استانی؛
نخستین همایش فرخی سیستانی با هدف تجلیل از نخبگان فرهنگی برگزار شد
به همت موسسه فرهنگی هنری نی زار و با همکاری و مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری زابل و همراهیویژه دانشگاه زابل با هدف معرفی و تجلیل از فعالان پژوهشی و فرهنگی سیستان نخستین جشنواره فرهنگی فرخی سیستانی برگزار شد.
به گزارش ایلنا، در نخستین دوره جشنواره فرخی سیستانی از شش نفر از پژوهشگران و نویسندگان سیستانی که آثار و تالیفاتی در حوزه فرهنگ، ادبیات، تاریخ، مذهب و جغرافیای سیستان داشتند تقدیر شد.
در ابتدای این مراسم که به همت موسسه فرهنگی هنری نی زار، دانشگاه زابل، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری زابل در محل سالن آمفی تئاتر دانشگاه زابل برگزار شد، مهدی کشتهگر مدیرعامل موسسه نی زار و دبیر برگزاری جشنواره فرخی سیستانی ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان برنامه و تقدیر از هنرمندان موسسه نی زار به تشریح روند برگزاری و نحوه انتخاب برگزیدگان پرداخت.
مهندس جمشید نژاد معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز ضمن قرائت پیام استاندار به اولین جشنواره فرخی سیستانی بیان داشت : دغدغه داشتم که بتوانم به این مراسم که بعنوان اولین دوره جشنواره فرهنگی فرخی سیستانی نام گرفته است خودم را برسانم و مراتب عذرخواهی استاندار محترم را به دلیل عدم حضور در این مراسم به سمع و نظر شما فرهنگ دوستان برسانم.
وی افزود: سخن گفتن در میان اساتید سخن کمی مشکل است و مفتخرم که امروز این توفیق حاصل شد تا در این مراسم حضور بیابم این مراسم که به پاس بزرگداشت شاعران و نویسندگان نامی سیستان است که قلم خود را در راستای فرهنگ بزرگ و غنی سیستان زده اند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه زابل نیز در آیین اولین جشنواره فرخی سیستانی اظهار داشت: سیستان نیازمند معرفی چهرههای نامی و فرهیخته گان خویش است، چرا که مردمان سیستان از فرهنگ و تمدن غنی برخوردار هستند که مایه افتخار و عزت ایران اسلامی در تمامی ادوار و طول تاریخ بوده است.
هوشنگ ناظری گفت: مجموعه نی زار با اینکه مدت زمان زیادی از آغاز فعالیت هایش چه در زمینه فرهنگی و اجتماعی و چه در حوزه خبری؛ نمی گذرد اما اثرگزاری بسیار ویژه ای داشته است و از عوامل این مجموعه بزرگ و فرهنگی تقدیر میکنیم.
در ادامه این مراسم نیز از آقایان دکتر محمد تقی رخشانی، دکتر عیسی ابراهیم زاده، دکتر حسین جهانیتغ قاسم سیاسر، امین الله سرابندی و جواد اویسی بعنوان شش تن از اساتید برجسته در حوزه فرهنگ، ادبیات، تاریخ، مذهب و جغرافیا که تالیفاتی در حوزه فرهنگ و هنر سیستان داشتند به رسم یاد بود تقدیر شد.
اجرای یعقوب لیث خوانی توسط استاد مددی، فردوسی خوانی از استاد باقری ،اجرای موسیقی توسط گروه استاد شبستری و شعرخوانی سیستانی سلطان جهانتیغ و پخش کلیپ سیستان از دیگر بخش های این جشنواره بوده است .