استاندار سیستان و بلوچستان؛ طرح های کلنگ خورده واگذار می کنیم
مسئولان، سه ماه دیگر ۱۵ طرح اشتفال روی میز داشته باشند
امروز قابل قبول نیست که سرمایه گذاری هزار میلیارد تومانی شرکت " شستا " برای چرای چند گوسفند معطل بماند، اینها را باید شکار کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان از عدم همکاری تعدادی از دستگاه های اجرایی در سرمایه گذاری هزار میلیارد تومانی شرکت " شستا " از شرکت های تامین اجتماعی در سیستان و بلوچستان انتقاد کرد.
به گزارش خبرنگار " ایلنا " از زاهدان، " علی اوسط هاشمی " در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری در استانداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: اوضاع سرمایه گذاری به کجا رسیده که من(استاندار) باید برای روان سازی امرو سرمایه گذاری وارد کار شوم، نباید عامل خروج سرمایه از استان بود.
وی با بیان اینکه شرایط کشور طوری نیست که تفریحی با مسائل برخورد شود، افزود: یک ناخالصی در یک مجموعه با قداست مجموعه بازی می کند، نباید کسی که مقاصد خاص دارد به یک مجموعه آسیب وارد کند. گلوگاه های حساس دستگاه ها به اهل آن واگذار شود.
رئیس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان با انتقاد از برخی سنگ اندازی ها برای سرمایه گذاری شرکت وابسته به تامین اجتماعی تذکر داد: امروز قابل قبول نیست که سرمایه گذاری هزار میلیارد تومانی برای چرای چند گوسفند معطل بماند، اینها را باید شکار کرد. با هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری یک شهر جدید ساخته شده و چندین روستا نیز از پراکندگی نجات می کنند.
هاشمی ادامه داد: نجات امروز کشور در گرو روان سازی امور بوده و باید درب ادارات به روی صاحبان سرمایه باز شود. هیچ گونه سوء رفتاری از هیچ دستگاهی در مورد دفع سرمایه گذار قابل پذیرش نبوده و از برخی تعصبات خشک هم باید بیرون رفت.
نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان همچنین از کاهش کارمزد تسهیلات بانکی اشتغال برای مردم این استان در بخش صنعت و کشاورزی خبر داد و گفت: سرمایه گذاران بخش کشاورزی می توانند تسهیلات را با کارمزد نه درصد و بخش صنعت نیز با کارمزد ۱۲ درصد دریافت کنند.
او با بیان اینکه جهت گیری کلان استان اقتصادی است، افزود: برگزاری بزرگترین شورای سرمایه گذاری با حضور معاون اول رئیس جمهور در ۱۳ سال گذشته استان بی سابقه بوده است. به هیچ وجه نباید اهل عبور بود، توان پژوهشی هم از این پس باید یار ثابت بخش خصوصی در ادارات باشد.
وی در ادامه از دستگاه های اجرایی نظیر جهاد کشاورزی، امور آب، صنعت و معدن و اداره برق خواست تا حداقل ظرف سه ماه ۱۵ طرح اشتغالی بزرگ آماده در اداره خود داشته باشند تا در صورت مراجعه سرمایه گذار بتوان در اسراع وقت از فرصت برای جذب سرمایه گذار استفاده کرد.
هاشمی همچنین گفت که جدیداً طرحی در دولت مصوب شده تا طرح های کلنگ خورده در استان ها را با ارزش ۵۰ درصد از اصل قیمت طرح به بخش خصوصی واگذار می کند.