خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت شهرک‌های سیستان و بلوچستان در پاسخ به «ایلنا»:

هنوز برای دریافت ۸۵ درصد باقی مانده بودجه سال ۹۲ امیدواریم

کد خبر : ۱۴۴۴۱۴

در مورد تکمیل و توسعه زیر ساخت و حراست از واحد‌های تولیدی امسال بیش از ۱۱ پروژه زیرساختی با اعتبار چهار میلیارد و ۶۰۸ میلیون تومان در شهرک‌های صنعتی ایرانشهر، زاهدان، «دلگان»، «نگور» و «کنارک» مورد بهره برداری رسیده است.

ایلنا: مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به قول‌های معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در سفر به استان برای اختصاص ۸۵ درصد از بودجه امسال، هنوز امید‌ها برای این تخصیص وجود دارد.

به گزارش خبرنگار «ایلنا» از زاهدان، «محمد یعقوبی» طی نشست خبری در محل این شرکت اظهار کرد: در مورد تکمیل و توسعه زیر ساخت و حراست از واحد‌های تولیدی امسال بیش از ۱۱ پروژه زیرساختی با اعتبار چهار میلیارد و ۶۰۸ میلیون تومان در شهرک‌های صنعتی ایرانشهر، زاهدان، «دلگان»، «نگور» و «کنارک» مورد بهره برداری رسیده است.

وی افزود: اجرای شبکه برق فشار متوسط، شبکه توزیع آب، پست مخابرات و سیستم پایش لحظه‌ای تصفیه خانه‌های واحد‌های صنعتی از جمله این طرح‌ها بوده است.

عضو کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان در ادامه اجرای شبکه برق فشار متوسط، شبکه توزیع آب، پست مخابرات و سیستم پایش لحظه‌ای تصفیه خانه‌های واحد‌های صنعتی را از جمله این طرح‌ها دانست.

وی وظیفه ذاتی این شرکت را توسعه زیر ساخت و حفظ و حراست از واحد‌های تولیدی دانست و تصریح کرد: در این رابطه واحد‌هایی که مشکلات سرمایه در گردش دارند نیز با اولویت واحد‌های صنعتی صادرات گرا از کمک‌های شرکت بهره‌مند می‌شوند.

«یعقوبی» در پاسخ به سوالی در مورد میزان تحقق مصوبه ۵۴ میلیارد تومانی جبران اختلاف قیمت سوخت مازوت مصرفی در سیستان و بلوچستان و گاز در استان‌های دیگر از سفر معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری به استان نیز گفت: این موضوع در هیئت دولت مصوب شده ولی تا کنون تخصیص اعتبار نشده است.

وی ادامه داد: این مصوبه در استان فقط به دو کارخانه سیمان سیستان و خاش تعلق می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های سیستان و بلوچستان همچنین درباره گستره و میزان فعالیت این شرکت نیز اظهار کرد: در حال حاضر ۲۸ شهرک و ناحیه صنعتی با مجموع مساحت ۴۳۴۳ هکتار و مجموع ۱۰۲۳ واحد صنعتی در استان وجود دارد. سرمایه مجموع واحدهای صنعتی در حال بهره‌برداری سطح استان دو هزار میلیارد ریال است؛ که حدود ۱۰ هزار و ۲۳۹ نفر نیز در آن‌ها اشتغال دارند.

عضو کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان در بحش دیگری به موانع موجود توسعه سرمایه گذاری در استان اشاره و تاکید کرد: وجود احساس ناامنی و ایجاد سرمایه‌های سربار برای واحد‌های تولید به علت مسافت زیاد از جمله مواردی است که سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان را با مشکل مواجه کرده است.

یعقوبی ادامه داد: سه واحد صنعتی در زاهدان به علت رعایت نشدن فاصله شهرک تا شهر زاهدان به دلیل مشکلات امنیتی مشمول ماده ۱۳۲ مالیات برای بخشودگی‌های مالیاتی نمی‌شوند.

وی با بیان اینکه این معافیت برای شهرک‌های صنعتی شعاع ۳۰ کیلومتر شهری تعلق می‌گیرد، گفت: تا کنون این موضوع توسط نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی مورد تلاش بوده است، اصل موضوع به اطلاع ریاست محترم مجلس نیز قرار گرفته و به دلیل اینکه ایشان بار ملی طرح را متوجه دولت دانستند، آن را به خود دولت ارجاع داده‌اند.

این مسئول در ادامه به تلاش نمایندگان و استان برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در سیستان و شهر رامشار نیز اشاره کرد و افزود: با این کار قرار است شهرک صنعتی رامشار به عنوان شهرک «ویژه اقتصادی» این منطقه تغییر کاربری و تغییر نام دهد. این موضوع موجب می‌شود که معافیت‌های مالیاتی ۲۰ ساله، معافیت‌های واردات و صادرات برای مواد اولیه مشمول این منطقه شود.

او ادامه داد: در واقع همه مزایای منطقه ویژه اقتصادی چابهار را می‌توان در این منطقه نیز دید.

یعقوبی بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های گازی از ایرانشهر به شهرهای دیگر استان نیز تاکید و پیش بینی کرد: تا سال آینده واحدهای صنعتی شهرهای «زاهدان»، «خاش» و «ایرانشهر» به شبکه گاز شهری متصل شوند.

وی همچنین از اتصال شبکه داخلی شهرک صنعتی ایرانشهر به شبکه سراسری که مدتی است تکمیل شده نیز خبر داد.

ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز