خبرگزاری کار ایران

استاندار سیستان و بلوچستان در نخستین شورای هم اندیشی با نخبگان علمی:

دو منطقه مشترک اقتصادی با دو کشور افغانستان و پاکستان ایجاد می‌شود

کد خبر : ۱۴۰۹۳۹

ایجاد دو منطقه ویژه اقتصادی مشترک در مرز " میلک " با افغانستان و در مرز " میرجاوه " با پاکستان در دست بررسی و اقدام است.

ایلنا: ایجاد دو منطقه ویژه اقتصادی مشترک در مرز «می‌لک» با افغانستان و در مرز «می‌رجاوه» با پاکستان در دست بررسی و اقدام است.
به گزارش خبرنگار «ایلنا»، استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سفر دولت به استان مصمم برای تصویب این طرح‌ها هستیم.
علی اوسط هاشمی در نخستین شورای بررسی راه کارهای توسعه بخش کشاورزی استان با حضور بیش از ۱۰۰ نخبه این عرصه در اداره کل جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با بیان مطلب بالا اظهار کرد: مطمئن است که با سیاست متوازن منطقه‌ای دولت، سیستان و بلوچستان در صدر برنامه‌های دولت و مجلس قرار گرفته و در طول پنج سال برنامه ششم توسعه، ویژه دیده می‌شود.
عالیترین مقام اجرایی دولت در سیستان و بلوچستان در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از کمبود توجه به بخش دام‌های محلی، تاکید کرد: ذبح دام چاق خارجی به قیمت ذبح‌نژاد دام بلوچ محلی بی‌معناست.
وی ادامه داد: واردات هر گونه دام چاق و ذبح آن در استان ممنوع است، باید واردات دام از گوساله کم سن و سال شروع و پس از پروار شدن در استان ذبح و به بازار عرضه شود.
رئیس شورای اداری سیستان و بلوچستان در ادامه با تاکید بر ضرورت تکمیل سیاست‌های دامی سیستان و بلوچستان توسط جهاد کشاورزی، گفت: بسیاری از دامداری‌های استان تعطیل شده و باید ظرفیت‌هایی که با نگاه ملی در استان شکل گرفته را فعال کرد.
استاندار همچنین به ظرفیت‌های مرزی استان برای تنظیم بازار شب عید نیز اشاره و تصریح کرد: بازار شب عید محتاج فعالیت‌های مرزنشینی است. باید از ۲۲۰ میلیارد دلار سهمیه ارزی استان برای مبادلات مرزی جهت احتیاج بازار شب عید استفاده کرد
هاشمی در بخش دیگری از سخنان با مفقود خواندن حلقه ارتباط دستگاه‌های اجرایی با حوزه دانشگاه، گفت: متاسفانه تا کنون حلقه مفقوده اتصال صنعت و دانشگاه مرتبط نشده است و درک دو طرف نسبت به هم ضعیف است. باید همدیگر را باور کرد.
رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان در ادامه به محدودیت‌های بخش کشاورزی استان اشاره و بخش از برنامه‌های استان را برای حل مشکلات تشریح کرد.
وی برای بهره برداری و جلوگیری از خروج رواناب‌ها از کشور با مطالعه ۱۴ سد در جنوب استان، طرح انتقال آب با لوله به مزارع و ایجاد شبکه زهکشی آبیاری را از جمله برنامه‌های استان برای کنترل مشکلات حوزه آب خواند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز