خبرگزاری کار ایران

حسن بیگی در گفت‌وگو با ایلنا:

آمریکا باید از خاورمیانه برود/ تلاش کاخ سفید برای جبران خسارت ناشی از کاهش قیمت نفت با رونق کارخانه‌های اسلحه‌سازی‌/ کارخانه تولید موشک و ماهواره را مانند خودرو راه‌اندازی می‌کنیم

آمریکا باید از خاورمیانه برود/ تلاش کاخ سفید برای جبران خسارت ناشی از کاهش قیمت نفت با رونق کارخانه‌های اسلحه‌سازی‌/ کارخانه تولید موشک و ماهواره را مانند خودرو راه‌اندازی می‌کنیم
کد خبر : ۹۰۵۶۹۰

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: ترامپ و هم پیمانانش می‌دانند بعداز ساخت ماهواره، ساخت موشک و سایر مواردی که از کشور ما دریغ شد، تولیدشان برای ملت ایران مثل کارخانه خودرو سازی خواهد شد.

ابوالفضل حسن بیگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره ادامه حضور امریکا در خلیج فارس و دخالتش در امور کشور‌ها خصوصا اظهارنظرهای مقامات کاخ سفید درباره «ماهواره‌بر نور» ، گفت: بیش از یک قرن است آمریکایی‌ها همواره سیاست هویج و چماق را در پیش گرفتند و توانستند با این روش  قریب به اتفاق کشورهای دنیا را که در بلوک غرب قرار داشتند تحت سلطه خودشان قرار دهند. اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هیبت و ابهت این کشور توسط ملت ایران شکسته  شد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: ایالات متحده در مقطعی که بلوک شرق آن هنگام که شوروی از بین رفت با این استنباط‌ که می‌تواند بر بخش دیگری از جهان شرق تسلط پیدا کند وارد عرصه شد و با سیاست همیشگی‌‌اش تلاش کرد این کشورها را مورد استعمار و استثمار خودش قرار دهد.

وی یادآور شد: یک اشتباه بزرگی در زمان بوش پدر صورت گرفت، آن زمان بوش برای زیادی خواهی‌های آمریکا تصمیات بزرگی گرفت، یکی از تصمیمات بزرگ طمع به خاورمیانه و منطقه غرب آسیا بود؛ او برای اینکه بتواند هنگامی که شوروی از بین رفت سوریه، لیبی، مصر، عراق و افغانستان را تحت کنترل خودش درآورد و در بلوک غرب جای دهد یک لشکرکشی به منطقه انجام داد.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمریکایی‌ها به منطقه لشکرکشی کردند اما کشورهای اسلامی زیر بار زور این کشور نرفتند و در مقابل آنان مقاومت کردند.

وی افزود: هرچند آمریکایی‌ها  با حیله و تدبیر جدید موضوع انقلابات رنگی  را در سطح این منطقه به راه انداختند اما خوشبختانه ملت‌های مسلمان و متدین منطقه مخصوصا در غرب آسیا و خاورمیانه زیر بار  نرفتند که این مسئله  شکست بزرگی برای آنان بود.

حسن‌بیگی با بیان این‌که در حال حاضر جهان چند قطبی تشکیل شده است و ایالات متحده نتوانست جهان تک قطبی که می‌خواست را تشکیل دهد، عنوان کرد: ما شاهد هستیم روسیه به قدرت نسبی دوران شوروی دست پیدا کرده است، چینی‌ها مجدداً ابراز وجود و حضور کردند از سوی دیگر در خود منطقه آمریکا شاهد هستیم تعدادی از کشورها اعلام استقلال کردند و در مقابل آمریکایی‌ها ایستادند. برزیل و هندوستان هم به عنوان یک قدرت نوظهور خودشان را معرفی کردند؛ تمامی این‌ها مانع از شکل گیری جهان مدنظر ایالات متحده شد. 

وی ادامه داد: یکی از مهم‌ترین عوامل اصلی که جهان را  به یک جهان چند قطبی تبدیل کرد جمهوری اسلامی ایران بود. امروز جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک ابر قدرت در مقابل آمریکا قد علم کرده است و شعار نه غربی و نه شرقی که امام مطرح کردند را تقویت کرد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که امروز ایران در بعد داخلی و خارجی قدرتمند است، بیان کرد: زمانی کشور در بخش کشاورزی ۲۵ میلیون تن تولید داشت اما امروز  به ۱۳۵ میلیون تن رسیده است. همچنین ایران در بخش نظامی خود کفا شده، در بحث مسائل هسته‌ای جزو  ۵ کشور اول دنیا قرار گرفته است و در محورهای موشکی و بازدارندگی جزء ۴ کشور اول جهان حضور دارد با این پیشرفت‌ها طبیعتاً آمریکایی‌ها یک خطر بزرگ برای منافع خودشان را مشاهده می‌کنند.

حسن‌بیگی خاطر نشان کرد: استنباط ایالات متحده بر آن بود که با کرونا می‌تواند به جنگ ملت ایران بیایید. البته  هدفش این بود که چین و روسیه هم به عنوان دشمن درجه دوم و سوم نابود شوند.خوشبختانه ایران مقتدر ایستاده است و در مقابل چشمان آمریکا، پایگاه عین الاسد را به انتقام خون شهید سلیمانی مورد هدف قرار می‌دهد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پرتاب ماهواره نور باعث شد آمریکایی‌ها که فکر می‌کردند می‌توانند با تحریم، ایران را زمین‌گیر کنند متوجه شدند تحریم‌های سخت نه تنها بر ایران اثری ندارد بلکه در دوران سختی می‌تواند کارهای بزرگی را انجام دهد. 

وی در ادامه با بیان این‌که آمریکایی‌ها قمپوز در کردن و گفتند ایران را در قضیه بیماری کرونا وادار به شکست می‌کنیم اما امروز با وحدت ملی و زحمات دولت خدمتگذار ما توانستیم این کشور را شکست دهیم، گفت: موضوع کرونا یک وحدت عظیم ملی به وجود آورد؛ اگر خاطرتان باشد آمریکایی‌ها در بعضی از لفاظی‌هایشان گفتند که ما در این مقطع  با شیوع بیماری کرونا ایران را شکست می‌دهیم و همین امر باعث می‌شود اقتصادش از بین می‌رود چرا که  ایران از بعد پزشکی توانایی کنترل ویروس کرونا را ندارد اما ما شاهد بودیم میلیون‌ها نفر از ملت ایران در مقابله و مبارزه  با کرونا به میدان آمدند بهترین و علمی‌ترین روش را دنبال کردند که رو به کنترل است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز ایالات متحده وضعیت خوبی ندارد و به نوعی گیج می‌خورد چراکه کرونا جان آمریکایی‌ها را گرفته و اقتصاد این کشور را ورشکست کرده است.

وی با اشاره به پایین آمدن قیمت نفت در آمریکا گفت: تولید هر بشکه نفت شل حدود ۶۰ دلار هزینه بر می‌دارد امروز قیمت این نفت به زیر ۲۰ دلار رسیده است. در آینده هم شرکت‌هایی که در منطقه نفت اویل کار می‌کنند(هم در آمریکا و هم در کانادا) با ورشکستگی قطعی رو به رو هستند. اقتصاد آمریکا به گونه‌ای در حال ورشکستگی است و تمام مقامات آمریکا اهم از حزب آقای ترامپ و مخالفش هر دو سر درگم شده‌اند که چگونه بعد از اتمام کرونا- که زمان هم ندارد- اقتصادشان را رونق ببخشند.

حسن بیگی ادامه داد: اقتصادانان می‌گویند جنگ اقتصادی که آقای ترامپ راه انداخته است بدتر از جنگ جهانی اول و دوم است و همین امر اقتصاد این کشور را نابود می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه عده‌ای برنمی‌تابند ما ماهواره‌ای را به فضا پرتاب کنیم، عنوان کرد: ایران  به صراحت می‌گوید از امروز کره زمین را از آسمان مورد رصد قرار می‌دهیم آن هم درجایی که ترامپ اجازه کمک به کشور ما را نمی‌دهد.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ترامپ و هم پیمانانش می‌دانند بعداز ساخت ماهواره، ساخت موشک و سایر مواردی که از کشور ما دریغ شد تولیدشان برای ملت ایران مثل کارخانه خودرو سازی خواهد شد.

وی با اشاره به رفتار رئیس جمهور آمریکا در ماهای منتهی به برگزاری انتخابات این کشور گفت: ترامپ امروز با  فرافکنی  می‌خواهد افکار مردم را از افتضاح مدیریتی که در مبارزه با کرونا داشته پرت کند، همچنین قصد دارد به هر شکلی شده است  کارخانه‌های اسلحه‌سازی‌اش را توسعه و رونق دهد و بخشی از ضررهای کلان در بخش نفت این‌گونه جبران کند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر به طور کامل همه کشورها به این نتیجه رسیده‌اند که جمهوری اسلامی عملکرد خوبی در مقابله با کرونا داشته و به سرعت توانسته این بیماری را با توجه به کمبودهای عظیمی که در روزهای اول این بیماری در خصوص مواد ضدعفونی کننده داشتیم، کنترل کند. 

وی تاکید کرد: آمریکا همواره بر طبل جنگ می‌کوبد اما باید بداند امروز چاره‌ای جز این ندارد که از غرب آسیا و خاورمیانه برود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز