شیخ در نطق میان دستور:
جریانی خاص میخواهد جمهوریت نظام را در برابر اسلامیت قرار دهد/ نیازمند آرامش در کشور هستیم
نماینده مردم تهران بیان اینکه صدا و سیمای جمهوری اسلامی تبدیل به صدا و سیمای سلیقه ای خاص شده، گفت: انحصاری بودن این نهاد راه بر دیگر سلایق که در نظام جمهوری اسلامی تعریف میشوند، بسته است
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، مهدی شیخ در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۱ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تبریک هفته وحدت، عنوان کرد: امیدوارم سیره امام علی(ع) در حفظ وحدت جامعه اسلامی ولو در صورت تضییع حق مسلمشان را نصب العین اعمال و رفتار خود قرار دهیم نه اینکه خدای ناکرده به اسم دوستدار ایشان به فکر ایجاد شکاف در امت اسلامی باشیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: در نگاهی کلی به روند نظام جمهوری اسلامی، شاهد پیشرفتهای خوبی در عرصههای علمی، تکنولوژی، حوزههای نظامی و امنیتی هستیم که هر هموطن منصفی به آن افتخار میکند.
وی ادامه داد: اما در حوزههای ساختاری به اشکالات در خور توجهی بر میخوریم، متأسفانه نهاد مجلس آنگونه که در خور جمهوریت نظام است و امام راحل آن را ترسیم کردند نه تنها در رأس امور نبوده بلکه از تأثیرگذاری به عنوان قوهای که وظیفه تقنین و نظارت بر عملکردها را دارد، محروم است.
شیخ اضافه کرد: نهاد دولت نیز فربه، ناکارآمد و عاری از نخبگان و شایستگان شده و توان لازم برای عبور از چالشهای کشور را ندارد. قوه قضاییه نتوانسته نماد سلامت، بی طرفی، تخصص و رسیدگی مؤثر و سریع به شکایات مردمی و اجرای عدالت در این عرصه شده باشد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: صدا و سیمای جمهوری اسلامی تبدیل به صدا و سیمای سلیقه ای خاص شده و با توجه به انحصاری بودن آن راه بر دیگر سلایق که در نظام جمهوری اسلامی تعریف میشوند، بسته شده است. حال آنکه این گروه از نظر عددی و پایگاه اجتماعی، پایگاه قوی تری نسبت به سلیقه حاکم بر این رسانه دارند.
وی اضافه کرد: برای حل این امور و دیگر چالشها نیازمند نگاهی بلند نظرانه، همراه با سعه صدر و آرامش و پرهیز از درگیری های بی مورد جناحی هستیم. برهم زدن سازماندهی شده رئیس مجلس شورای اسلامی و یا رئیس جمهوری در یک بازدید رسمی استانی نه تنها حل کننده مشکلات نیست بلکه کشور را به سمت بی ثباتی میکشاند.
عضو فراکسیون امید مجلس هشدار داد که جریانی با کوبیدن جمهوریت نظام درصدد ایجاد تقابل بین جمهوریت و اسلامیت نظام هستند؛ حال که اسلامیت و جمهوریت بر اساس قرائت امام راحل(ره) از اسلام ناب محمدی یک عنصر بوده و آن دینی است برای مردم؛که امت را حاکم بر سرنوشت خود میداند، مبادا در این دام گرفتار شویم.
وی ادامه داد: کشوری میتواند واجد حکمرانی مطلوب باشد که دارای سه عنصر ساختار سیاسی، سیاست گذاری و مدیران شایسته متحد باشد که با آرای آزاد ملت برگزیده شده باشند و ملت نیز توان انتقاد و اعتراض فردی و جمعی در قالب رسانههای آزاد را داشته باشد که این مهم جز با تقویت احزاب و تشکلهای صنفی و سازمان های مردم نهاد اجتماعی محقق نخواهد شد.
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به وضعیت نامساعد معیشتی مردم، گفت: گرانی مسکن در شهرهای بزرگ، اجاره نشینها را به حاشیه شهر رانده و آنها را دچار معضلات بغرنجی کرده که از مسئولان استانی و وزارتخانهای میخواهم که در این زمینه اقدام عاجل کنند چراکه خدمت رسانی در این محدودهها بسیار ضعیف است.