خبرگزاری کار ایران

پوربافرانی در نطق میان دستور:

استناد به شاخص جمعیت در اختصاص اعتبارات، ظلم مضاعف به مردم کویر است

استناد به شاخص جمعیت در اختصاص اعتبارات، ظلم مضاعف به مردم کویر است
کد خبر : ۸۳۰۸۶۸

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه حضور مردم در تمام صحنه‌ها وظیفه مسئولان را در حمایت از آنها سنگین‌تر می‌کند، یادآورشد که استناد به شاخص جمعیت در اختصاص اعتبارات ظلم مضاعف به مردم کویر است.

به گزارش ایلنا، عباسعلی پوربافرانی در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت به مناسب شهادت امام حسن عسگری(ع) و تشکر از حضور مردم در راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به ویژه دانش آموزان در شهرستان‌های نائین، خور و بیابانک و تشکر ویژه از موکب داران اربعین حسینی در کربلا به ویژه موکب‌های نائین، خور و بیابانک و موکب علی بن موسی الرضا(ع) در نائین که میزبان شیعیان پاکستان بوده است، گفت:

از عدالت گر تو می خواهی دلیل        یاد کن از آتش و دست عقیل

جان مولا حرف حق را گوش کن       شمع بیت المال را خاموش کن

این تجمل‌ها که بر خوان شماست     زنگ مرگ و قاتل جان شماست

نماینده مردم نایین، خور، بیابانک در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروز در شرایطی که مردم با مسائل و مشکلات موجود همه جانبه در صحنه‌های مختلف حضور دارند وظیفه مجلس، دولت و سایر نهادها در حمایت از این مردم سنگین‌تر است، چرا باید بسیاری جاها مردم را امیدوار کنیم با فلان مصوبه ولی در اجرا با مشکل مواجه شویم.

وی تصریح کرد: چگونه می‌توانیم برای اجرای قانون برنامه ششم توسعه که یک سند بالادستی است و منطبق با قانون اساسی و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری است برغم گذشت حدود ۳ سال هنوز در برخی از ابعاد هیچ اقدامی نکرده باشیم. نظارت مجلس یک وظیفه مهم و حساس است که با هیچ گزینه‌ای قابل انکار نیست.

پوربافرانی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه انتخابیه‌اش یادآور شد: امروز اگر بخواهم از مشکلات مردم سخن بگویم مثنوی هفتاد من کاغذ است که در اثر بی‌تدبیری‌ها ایجاد شده، اما اگر بخواهم از مشکلات حوزه انتخابیه‌ام که یک سوم مساحت استان اصفهان را تشکیل می‌دهد سخن بگویم در این چند دقیقه امکان اشاره به همه آنها نیست.

وی خاطرنشان کرد: از مسئولانی که در حوزه های مختلف در دو شهرستان منشا خیر و اثر بوده اند، تشکر می‌کنم، اما راه‌های مواصلاتی نائین، خور و بیابانک به عنوان مسیر ترنزیت کشور نیازمند توجه ویژه است، راه‌های اصلی دو شهرستان و راه‌های روستایی بیش از ۳۰۰روستا نیازمند توجه است. چرا با داشتن ۳۵ هزار کیلومتر مربع وسعت سرزمینی در این سه شهرستان امروز باید جوانان در نداشتن زمین و مسکن گلایه کنند.

پوربافرانی گفت: برای چندمین بار به مسئولان تذکر می‌دهم تمرکز امکانات در مرکز استان و یا در نزدیکی مرکز استان جز خسارت و آلودگی و مشکلات عایدی به همراه ندارد، بندر خشک باید در یک سوم مساحت استان که نائین، خور و بیابانک است، ایجاد شود.

وی افزود: چرا توجه ویژه فقط به شاخص جمعیت در اختصاص اعتبارات است؟ جمعیت تنها در شاخص ها ظلم مضاعف به کویر و مردم کویر است. در حالی که مردم حدود یک سال است با تکمیل شبکه‌های داخلی گاز در شهرهای انارک، فرخی و جندق و روستاهای چوپانان و چاه ملک منتظر اقدام جدی برای اتصال شبکه به ایستگاه CNG هستند، متاسفانه برغم فرارسیدن فصل سرما و سرمای جانسوز کویر نه تها اتصال انجام نشد، بلکه به بهانه‌های مختلف در تامین نفت سفید و حتی کپسول گاز مایع نیز با مشکلات عدیده مواجه شده‌اند.

پوربافرانی بیان کرد: بروکراسی‌های غیرضروری این حق مردمی است که در کویر زندگی می‌کنند. مردمی که بدون توقع در کویر در سختی زندگی می‌کنند.

وی خطاب به وزیر نفت عنوان کرد: خواهشمند است دستور اکید صادر کنید قبل از اینکه مردم طعم تلخ سرمای جانسوز کویر را بچشند از طعم شیرین استفاده از شبکه گاز خانگی بهره‌مند شوند. شب‌های طولانی برای تامین کپسول گاز، نبود سامانه مناسب برای رساندن به موقع سوخت به مردم، حق مردم در حوزه تولید و مصرف خانگی در کویر نیست.

پوربافرانی اظهار کرد: معلمی که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کند، معلمانی که برای تامین جهیزیه فرزندانشان با مشکل مواجه هستند آیا مشمول مصوبه ماده ۳۰ قانون ششم برنامه توسعه برای اینکه دولت مکلف است برقراری عدالت در نظام پرداخت، رفع تبعیض، متناسب‌سازی دریاب‌ها، برخورداری از امکانات برای شاغلان و بازنشستگان را فراهم کند چرا تفاوت‌های فاحش در دریافتی‌ها در ادارات مختلف وجود دارد، آیا این قانون مدیریت خدمات کشوری است؟

وی افزود: فرهنگیان قشر عظیم جامعه هستند، نظام رتبه‌بندی معلمان جز ۲ بند الف ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه و همچنین تامین نیروی انسانی حتی در پرداخت حقوق معلمان مانده اند. برق دار کردن چاه‌های کشاورزی بند چ ماده ۳۵بخش ۸ قانون برنامه ششم توسعه، طرح الگوی کشت برای تمام نقاط کشور در سال اول برنامه قرار بود تعریف شود. متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در حوزه تامین اجتماعی کجا رفته است؟

پوربافرانی مطرح کرد: اگر یک فرد با ۳۰۰ هزار تومان در حوزه تامین اجتماعی بازنشسته شود مشمول خدمات حمایتی نمی‌شود چون مستمری می‌گیرد، آیا قرار نیست که یک فرد در حداقل معیشت زندگی کند؟

وی تاکید کرد: بانکداری اسلامی کجاست؟ مگر قرار نبود طبق ماده ۳ قانون برنامه ششم توسعه فاصله بین سود تسهیلات با سود سپرده‌ها کم شود، به بهانه های مختلف با بند کردن بخشی از تسهیلات سود سپرده‌ها را به رقم های نجومی می‌رسانند.

این نماینده مردم در مجلس دهم،  افزود: ۲۰ درصد از منابعی که قرار است در اختیار تولید قرار بگیرد با بهانه های واهی در حوزه بانکی بسته می شود، آیا این مشمول ماده ۳۵ قانون برنامه ششم توسعه و ماده ۳ قانون توسعه کشور نیست؟

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: از همکاران خواهش می‌کنم که انشالله در حوزه نظارت بر قانون برنامه ششم توسعه همه نیروهای لازم را بکار گیریم تا حق مردم ادا شود. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز