فارن پالیسی:
نیروهای ایالات متحده برای بازدارندگی ایران کافی نیست/ ایرانیها در جنگ ورزیده هستند
فارن پالیسی در گزارشی به قدرت بازدارندگی آمریکا در خاورمیانه پرداخت.
به گزارش ایلنا به نقل از فارن پالیسی، خروج آمریکا از سوریه فرصتی برای آمریکا است تا قدرت بازدارندگی خود در خاورمیانه را احیاکند.
برای اعتبار بازدارندگی ایالات متحده بسیار مهم است که به اصلیترین دشمن منطقهای خود یعنی ایران بفهماند که در صورت عبور تهران از خط قرمزها، واشنگتن در استفاده از قدرت نظامی تردید نخواهد کرد. اما ترامپ با کوتاهی در پاسخگویی در حمله به آرامکو این پیام را به تهران داد تا زمانی که یک سرباز آمریکایی مستقر در خاورمیانه کشته نشده و یا یک دارایی حیاتی ایالات متحده مستقیما مورد حمله قرار نگرفته باشد، دستور دخالت نظامی ارتش آمریکا صادر نخواهد شد.
واشنگتن باید بداند اندازه زرادخانهها یا تعداد نیروهای ایالات متحده برای ترساندن و بازدارندگی ایران و سایر دشمنان کافی نیست. هدف ترامپ از اعزام نیروهای بیشتر به عربستان این است که سعودیها باور کنند واشنگتن آنها را همانند کُردها تنها نمیگذارد. هدف دیگر تقویت نیروی دفاعی در مقابل حملات احتمالی ایران است. اما ریاض واشنگتن را شناخته است و به خوبی میداند که به ترامپ نمیشود اعتماد کرد و او بیشتر به فکر فروش تجهیزات نظامی به آنهاست.
حمله به تاسیسات نفتی عربستان آسیب شدیدی به بازدارندگی آمریکا وارد کرده است. آمریکا باید کارهایی برای مقابله با ایران انجام دهد و قدرت بازدارنگی خود را بالا ببرد اول اینکه واشنگتن باید به تنبیه یا هشدار ملایم علیه ایران بپردازد، ایران در جنگ ورزیده است و استراتژیهایی دارد که به آن اجازه میدهد بسیاری از حملات را خنثی کنند. حمله یکباره به ایران جسارت و اعتماد بهنفس تندروهای ایران را افزایش می دهد این نیز بهعنوان سندی دیگر برای ضعف آمریکا تعبیر خواهد شد.
برای بازدارندگی علیه ایران، آمریکا باید تهران را متقاعد کنند که ایالات متحده از جنگ نمیترسد. اگر حملات علیه زیرساختهای نفتی در خلیج فارس توسط ایران ادامه یابد ایالات متحده به زور متوسل میشود. این در حالی است که ترامپ با مشکلات زیادی روبهرو است استیضاح برای ترامپ جدی است و این موضوع بر عملکرد دولت تاثیر گذاشته است.