خبرگزاری کار ایران

دیفنس وان بررسی کرد؛

عدم حضور بولتون در کاخ سفید می‌تواند آغاز دوران جدید سیاست خارجه ترامپ باشد

عدم حضور بولتون در کاخ سفید می‌تواند آغاز دوران جدید سیاست خارجه ترامپ باشد
کد خبر : ۸۱۰۰۶۸

دیفنس وان در گزارشی به بررسی دلایل و نتایج خروج جان بولتون از کاخ سفید پرداخت.

به گزارش ایلنا به نقل از دیفنس وان، اخراج ناگهانی جان بولتون به این معنی است که ترامپ می‌خواهد یک رویه جدید در سیاست خارجی خود بنا کند. او می‌خواهد جنگ  و حداکثر فشار را پایان دهد و به دنبال صلح و دیپلماسی است. او می‌خواهد با رهبر کره شمالی و رهبران ایران و طالبان دیدار و گفت‌وگو و توافق کند. حتی می‌خواهد اختلاف با روسیه را نیز پایان دهد و با رئیس‌جمهور روسیه در زمینه کنترل تسلیحات هسته‌ای دیدار کند. اکثریت در کاخ سفید این رویکرد جدید را می‌پذیرند اما جان بولتون کسی بود که مخالف این طرح بود و مخالف چنین دیدارهایی بود.

ماه‌هاست که اختلاف میان ترامپ و بولتون وجود داشته است. اما مخالفت بولتون با دیدار میان ترامپ و روحانی عامل برکناری بولتون شد. حال خروج جان بولتون از کاخ سفید به معنای آغاز فصل جدیدی در سیاست خارجی ترامپ است.

ترامپ در حال ورود به یک رویه جدید است. با نزدیک شدن به انتخابات ۲۰۲۰، وی امیدوار است بتواند از سیاستمدار نظامی‌گرا و جنگ‌طلب به سیاستمداری معامله‌گر و اهل توافق تبدیل شود. از سوی دیگر اکنون زمانی طلایی برای رقبای آمریکاست تا بتوانند از آمریکا امتیازات مورد نظر خود را بگیرند. چرا که رقبای آمریکا می‌دانند که ترامپ به مذاکرات نیاز دارد تا شکست نخورد و آنها می‌توانند از موقعیت استفاده نموده و امتیازاتی از واشنگتن کسب نمایند.

اکنون مهم‌ترین چالش برای ترامپ انتخاب جایگزین بولتون است. وی ممکن است «ریچارد گرنل» سفیر ایالات متحده در آلمان را به عنوان مشاور امنیت ملی انتخاب کند. اما گرنل ممکن است نتواند در مسیر دیپلماسی کمک‌کننده باشد. «داگلاس مک گرگور» ممکن است انتخاب بعدی ترامپ باشد. مک گرگور همواره با اظهارات ترامپ موافق بوده و نظرات رئیس‌جمهور درباره سوریه و روسیه را تأیید می‌کند.

«برایان هوک » نماینده ایالات متحده آمریکا در مورد ایران نیز گزینه مطرح دیگری است که عقایدی نزدیک به عقاید پومپئو دارد. وی گزینه‌ای است که مورد استقبال جمهوری‌خواهان قرار گرفته گرچه برخی نگران این موضوع هستند که تمرکز وی بر موضوعات ایران و خاورمیانه باعث توجه کم آمریکا به اروپا و قسمت‌های دیگر آسیا شود.

اما اکنون فصل جدید ترامپ و رویکرد او به دیپلماسی می‌تواند خیال همه را بابت عدم وقوع جنگ آسوده کند اما ترامپ قابل پیش‌بینی نیست و تمرکز بیش از حد او به مذاکره هم می‌تواند برای او بحران‌هایی ایجاد کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز