رحیمی در گفتوگو با ایلنا:
آمریکا توان تصمیمگیری متمرکز و واحد نسبت به پرونده ایران را ندارند
یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سفر نخست وزیر ژاپن به تهران اظهار داشت: جایگاه ژاپن در آسیا تاثیرگذار است و درنتیجه مناسبات دوجانبه ما موضوعیت مهمی دارد که این سفر حتی میتواند نقطه عطفی در روابط بین ایران و ژاپن تلقی شود.
علیرضا رحیمی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی ایلنا درباره دستاوردهای سفر شینزوآبه به تهران گفت: آنچه که مهم است این است که سفر آقای شینزوآبه در وهله اول درحوزه مناسبات دوجانبه اهمیت ویژهای پیدا میکند مخصوصا باتوجه به اینکه این سفر بعد از ۴۱ سال انجام گرفت و تاکنون بیش از چهار دهه است که در سطح نخست وزیر از طرف ژاپن مقامی به ایران سفر نداشته است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نقش و جایگاه کشور ژاپن در حوزه اقتصاد بینالملل و آسیایی اظهار کرد: جایگاه ژاپن در آسیا تاثیرگذار است و درنتیجه مناسبات دوجانبه ما موضوعیت مهمی دارد که این سفر حتی میتواند نقطه عطفی در روابط بین ایران و ژاپن تلقی شود.
نماینده اصلاحطلب مردم تهران یادآور شد: تحلیلها و گمانهزنیهایی این روزها مطرح شد مبنی بر اینکه ژاپن تمایل به میانجیگری بین ایران و آمریکا داردکه البته دیدیم رهبری موضوعگیری خوبی در این باره نشان دادند.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی درباره رفتارهای دوگانه آمریکا در قبال ایران گفت: برداشت ما این است که یک آشفتگی در سیاست خارجی آمریکا پدید آمده و جدای از اینکه توان تصمیمگیری متمرکز و واحد را نسبت به پرونده ایران ندارند، اختلافنظری در هیات حاکمه آمریکا بر سیاستهای جاریشان غلبه دارد.
رحیمی عنوان کرد: آنچه که از رویکردهای آمریکا در سیاست خارجیشان نمود دارد و به صورت پررنگی به چشم میآید آن اختلاف نظرها و آشفتگیها است که به همین دلیل گاهی سیاست تنش حداکثری را پیش میبرند و گاهی اوقات هم ادعای مذاکره را مطرح میکنند.
وی ادامه داد: ما نیز کاملا هوشمندانه همه شرایط را رصد میکنیم، جمهوری اسلامی هم مواضع خود را از زبان رهبری و هم دولت اعلام کرده است.