خبرگزاری کار ایران

هاشم‌زایی در گفت‌وگو با ایلنا:

استعفای ظریف برای تحت‌الشعاع قرار دادن سفر اسد به تهران نبود

استعفای ظریف برای تحت‌الشعاع قرار دادن سفر اسد به تهران نبود
کد خبر : ۷۳۴۳۷۶

یک عضو فراکسیون امید تاکید کرد: اینکه گفته شود استعفای ظریف برای کم‌رنگ نشان دادن سفر بشار اسد به ایران بوده، حرف بی‌اساسی است.

عبدالرضا هاشم‌زایی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره اینکه گفته می‌شود استعفای وزیر امور خارجه صرفا برای این بوده است که سفر رئیس‌جمهور سوریه را تحت‌الشعاع قرار دهد، گفت: نزدیک به چهل سال است دکتر ظریف را می‌شناسم و یقینا این پیش‌بینی‌ها را رد می‌کنم و معتقدم این حرف‌ بی اساسی است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ظریف به عنوان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران قاعدتاً مصر به حفظ جایگاه وزارت خارجه و نظام است.

وی ادامه داد: در جامعه ما مراکز تصمیم‌گیری متعددی وجود دارد اما چون وزارت خارجه تاثیراتش بیشتر از برخی بخش‌ها است باید معتقد به یک صدا در این حوزه باشیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اعتقادم بر این است مواضع جمهوری اسلامی در سیاست‌های منطقه‌ای و بین‌المللی باید به وسیله یک محل که آن هم وزارت امور خارجه است، بیان شود.

وی تاکید کرد: تصورم این است که آقای ظریف به این تعدد مراکز تصمیم‌گیری در سیاست خارجی انتقاد داشت.

این عضو فراکسیون امید گفت: بالاخره یک رئیس‌جمهوری که دوست ایران است به کشورمان آمده اما وزیر امورخارجه اطلاع پیدا نمی‌کند و در نشست حضور نمی‌یابد که تصویرش هم از تلویزیون پخش می‌شود. آقای ظریف بیان کردند این کار جایگاه وزیر امور خارجه را تضعیف می‌کند آن هم نه به عنوان اینکه شخصیت حقیقی ظریف زیر سوال می‌رود بلکه به  عنوان یک شخصیت حقوقی.

هاشم‌زایی افزود: فکر می‌کنم اقدام آقای ظریف برای استعفا کاملا به موقع بود و هیچ ارتباطی به تحت‌الشعاع قرار دادن سفر بشار به ایران نداشت. برای حفظ وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران باید تلاش کرد.

نماینده مردم تهران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عده‌ای در داخل از استعفای وزیر امور خارجه خوشحال شدند و به عقیده کارشناسان همان حرف‌هایی زدند که دشمنان کشور می‌زنند ارزیابی شما چیست، گفت: تنها این مسئله نیست، در مسئله برجام و «FATF» هم با وجود اینکه مجلس بارها به این لوایح به طور قطعی رأی داده که اجرایی شود اما مخالفت می‌کنند.

وی با بیان این که قاعدتاً مخالفان داخلی پشتیبان‌هایی در خارج از کشور دارند، گفت: اولین طرفی که رسماً از استعفای آقای ظریف استقبال کرد اسرائیل و آمریکایی‌های تندرو بودند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز