وکیلی در کنگره مجمع فرهنگیان ایران اسلامی:
جریانی در کشور گرایش عجیبی به «کمیته امدادی کردن مردم» دارد/ از سال ۸۸ دختر دلخواه را به ما ندادند/ برخی میخواهند از پیامبر، پیامبرتر شوند
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: انقلاب حتما یک حرکت اصلاحطلبانه بود؛ انقلاب ایران که بدون خونریزی بود قطعا اصلاح طلبانه است. انقلابی ما باید پیر چهل ساله باشد، حرکتهای خام دشمنپسند پذیرفته نیست.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، محمدعلی وکیلی در دومین کنگره سراسری حزب مجمع فرهنگیان ایران اسلامی با اشاره به سخنرانی حجت الاسلام موسوی لاری در این کنگره گفت: آقای موسوی لاری گفتند که اصلاحات راه ماندن جمهوری اسلامی است. من هم قبلا این را میگفتم اما وقتی وارد مجلس شدم دیدم واقعا راه ماندن جمهوری اسلامی اصلاحات است.
وی ادامه داد: جناح مقابل یک اشکال بنیادی دارند و آن گرایش عجیب در کمیته امدادی کردن مردم است. شرایط سخت است و باید به مردم رسیدگی کرد اما این اشکال بنیادی چیز دیگری میگوید. شعار انقلابینماها برای انتخابات سال ۹۸ یک وضعیت خطرناک را به وجود آورده است که این جریان مشکوک است و به احتمال زیاد هیچ آدم منصفی پیدا نمیشود که بگوید خودسر است.
این نماینده مجلس افزود: چه طور میشود ردپای دشمن را در برخی شعارهایی که در داخل داده میشود ندید. به نظر شما این جریان خودسر است؟ پشت سر این جریان که نان خود را از فتنهنمایی از جریان اصیل انقلاب به دست میآورد قطعا دشمن قرار گرفته است. ما سال ۹۸ ، شرایط عادی نخواهیم داشت.
وی افزود: انقلاب حتما یک حرکت اصلاحطلبانه بود؛ انقلاب ایران که بدون خونریزی بود قطعا یک اصلاحطلبانه است. انقلاب ما باید پیر چهل ساله باشد، حرکتهای خام دشمنپسند پذیرفته نیست. ما را حتما در سال ۹۸ به حمایت از کارنامه دولت متهم خواهند کرد. ما گفتهایم که ما پاسخگوی دختر دلخواه آنها نیستیم چون از سال ۸۸ دختر دلخواه به ما ندادند و دختر عمو را به ما دادند. از الان هم میگویند سال ۱۴۰۰ پشت سر فلانی خواهید رفت خب وقتی دختر دلخواه نباشد، همین است.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: ساختارهای ما دچار انسداد شده است و چاره گفتمان اصلاحطلبی است که راهگشا و گرهگشا است اما مشروط به اینکه ما را مجبور به انتخاب دختر عمو نکنند. امروز بعضیها میخواهند از پیامبر، پیامبرتر شوند، اگر میخواهیم رابطه مردم با حاکمیت عاشقانه باشند باید گفتوگو سامان گیرد.
وی افزود: در این چهل سال از امام و رهبری خلاف این را نشنیدهایم. وعده خلاف به مردم ندهید اما از ولایتمدارهای جعلی تا بخواهید خلاف وعده دیدهایم. ما از آنها جفاها دیدهایم و امروز انقلاب و نظام را منهای مردم تفسیر میکنند و یا مردم را تنزل میدهند به یک اقلیتی که درصدش به کل مردم نمیرسد.
نماینده مردم تهران ادامه داد: ما یک مجلس داریم که به حکم ضرورت باید کار فرماندار، بخشدار و دهدار را انجام دهد. قانون را در قد و قامت ایران تدوین نمیکنیم بلکه در حد حوزه انتخابیه تدوین میکنیم. ما و دوستان بررسی کردیم که انتخابات استانی یک گام به سمت انتخابات حزبی است. به دولت هم گفتهایم از این فرصت استفاده کنند اما متأسفانه دولت آنقدر سبک و چابک نیست که این کار را انجام دهد بنابراین خود ما طرح ارائه دادیم.
وکیلی گفت: در صحن مواجه شدیم که لایحه دولت آمد، باید خاطرنشان کنم فرصت ما محدود است و شورای نگهبان تا خرداد ماه فرصت داد که اگر برسد میتوانیم در سال ۹۸ آن را اجرایی کنیم. به یاد داشته باشید لایحه دولت قانون انتخابات نیست و بسیار گسترده است و باعث میشود به سال ۹۸ نرسد.