موسوی لارگانی در نطق میان دستور:
انقلاب کوخنشینان به دست افراد کاخنشین افتاده است/ خلق و خوی اشرافیگری در کابینه دولت مشهود است
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی داد: آیا وزیری که جزو سرمایه داران کشور محسوب می شود، می تواند درد بیچاره و محروم را بفهمد. عدم رسیدگی به پرونده نجومی بگیران از سوی دولت و مجلس به روشنی دیده می شود که رهبر معظم انقلاب بارها بر لزوم پیگیری موضوع و مجازات خطاکاران تاکید فرموده اند.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، سید ناصر موسوی لارگانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 7 شهریور) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: ساده زیستی، انقلابی گری، دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی و ایثار از ویژگی های بارز شهیدان رجایی و باهنر بود که موجب محبوبیت ابدی این دو دولتمرد واقعی شد.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی افزود: اما امروز انقلاب کوخ نشینان به دست افراد کاخ نشین و منفعت طلب افتاده و ریشه اصلی فساد، فقر، بیکاری و تورم و همچنین رکود و سایر مشکلات این سال های کشور انقلابی عمل نکردن مسئولان است.
وی تصریح کرد: مردم در ذهن خود خاطرات نمایندگانی سلحشور، شجاع، ابوذر وار و شجاع همچون آیت، مدرس و دیالمه را در ذهن دارند و از خود می پرسند آیا می شود دوباره تاریخ تکرار شود و به جای زر و زور و تزویر، حزب الله و جریان مبارزه با فقر و تبعیض نمایندگی مردم در خانه ملت را برعهده بگیرد.
موسوی لارگانی با بیان اینکه حمایت از مستضعفین و آرمان های انقلاب نباید پیش پای مصلحت های پوشالین قربانی شود، افزود: امروز منافع حزب، جناح و لیست در برابر حقوق مردم قرار گرفته و باید عنوان کرد که مجلس لیستی چه چپ و چه راست دیگر عصاره فضائل ملت نیست، بلکه عصاره اوامر برخی سرلیست هاست.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد: بی تردید شرایط کشور سازگاز با اشرافی گری نیست، در کشوری که فقر و مشکلات اقتصادی بر زندگی مردم احاطه دارد، اشرافی گری مفهومی ندارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: در کشوری که جوانان آرزویشان کارگری و شغل های خدماتی است، تجمل گرایی مسئولان بی معناست. مردم بزرگترین دغدغه شان تامین مسکن فقیرانه استیجاری است؛ نباید مسئولان در شمال تهران در خانه های چندصدمتری سکونت داشته باشند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر با دولتی مواجهیم که خلق و خوی اشرافی گری در کابینه اش مشهود است. همین روحیه اشرافی گری کشور را قفل کرده است. چند وزیر دولت بالغ بر میلیاردها ثروت دارند و جزو سرمایه داران کشور محسوب می شوند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی داد: آیا وزیری که جزو سرمایه داران کشور محسوب می شود، می تواند درد بیچاره و محروم را بفهمد. عدم رسیدگی به پرونده نجومی بگیران از سوی دولت و مجلس به روشنی دیده می شود که رهبر معظم انقلاب بارها بر لزوم پیگیری موضوع و مجازات خطاکاران تاکید فرموده اند.
وی با استناد به گزارشات رسمی دولت یادآور شد: شاخص ضریب جینی در این سال ها روند رو به رشدی به خود گرفته و باعث شده که ثروتمندان ثروتمندتر و فقرا فقیرتر شوند.
موسوی لارگانی افزود: غرب زدگی و اشرافی گری برخی مسئولان موجب شده که در موضوع برجام در برابر غربی ها کرنش کنند و سیاست خارجی التماسی را جایگزین دیپلماسی عزتمندانه کنند، در حالی که در این سال ها می شد با تاکید بر دیپلماسی عزتمندانه در برابر غرب، ارتباط محکم سیاسی و اقتصادی با همسایگان برقرار کرد.
موسوی لارگانی ادامه داد: کاخ برجام که قرار بود آفتاب تابان از فراز آن بر کشور تابانده شود، با لگد یک دیوانه ای همچون ترامپ به ویرانه ای تبدیل شد.
وی ادامه داد: در تفکر اشرافی، اختلاف طبقاتی امری طبیعی است و در این میان حلقه مفقوده، قشر مستضعف و فقیر جامعه است که در اقتصادی فلاکت زده زندگی می کنند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: متاسفانه طیفی که در درون نظام هستند، ضدانقلاب نیستند اما انقلابی عمل نمی کنند، اینها با گذر زمان در برابر استکبار شل شده و شعارهای اصلی انقلاب را فراموش کرده اند. برخی در اشرافی گری مطلق صحبت در خط امام بودن می کنند.
وی تصریح کرد: مردم بدانید انسان انقلابی، اشرافی نیست، فرد انقلابی حقوق نجومی نمی گیرد، او ساده زیست است و املاک نجومی ندارد، از فساد زیرمجموعه خود حمایت نمی کند، به مردم دروغ نمی گوید، مشکل اصلی مملکت افتاده مسئولیت در دست افراد غیرانقلابی است، چرا در یک کشور انقلابی و شیعی باید شاهد فرهنگ مبتذل غربی باشیم.
موسوی لارگانی اضافه کرد: چرا با وجود این همه نهاد فرهنگی نتوانستیم آنگونه که شایسته است در راه ترویج فرهنگ ناب اسلامی و انتقال انقلاب به نسل های بعدی موفق باشیم. چرا دروغ در کشور یک امر رایج شده است و امروز شاهد تبعیض فراوان در تخصیص اعتبارات هستیم. اعتبارات یک شهرستان نباید به هزینه یک منطقه در شهر تهران برابری کند. این مسئله به افزایش ناامیدی و اعتراض مردم دامن می زند.
عضو هیات رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: رانت خواری و آقازاده پروری در کشور تبدیل به یک عادت شده و رانت خواری نتیجه عدم شفافیت است و عدم انتشار لیست دریافت کنندگان ارز دولتی جای سوال دارد.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: در زمانی که مردم تحت فشارهای سنگین گرانی و تورم قرار داشتند، چرا صدها هزار ارز دولتی برای سفرهای غیرضرور و تفریحی در نظر گرفته شد. می توانستید این ارز را برای اشتغال و تولید به جوانان تحصیلکرده که از بیکاری رنج می برند، اختصاص دهید.