خبرگزاری کار ایران

امیر رستگاری خبر داد؛

تولید تعدادی از شناورهای لایروب، جستجو و نجات از سال آینده

تولید تعدادی از شناورهای لایروب، جستجو و نجات از سال آینده
کد خبر : ۶۴۱۳۵۲

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع گفت: این سازمان از سال آینده ساخت شناورهای لایروب، جستجو و نجات را آغاز خواهد کرد.

به گزارش ایلنا، امیر دریادار امیر رستگاری در گفتگو برنامه زنده روی خط شبکه خبر با ارائه گزارشی از دستاوردهای سازمان صنایع دریایی اظهار داشت: سعی خواهیم کرد با صنعت دریایی کشور تعامل مطلوبی داشته باشیم و در پیشروی آن صنعت کمک های ارزنده ای را به دولت محترم ارائه دهیم که در این راستا در حوزه شناورهای غیر نظامی با سازمان بنادر و دریانوردی قرارداد هایی را منعقد کرده ایم و ساخت شناورها آغاز شده است.

وی با بیان اینکه سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع از سال آینده تعدادی از شناورهای لایروب، جستجو و نجات و شناورهای مختلف را تولید خواهد کرد، افزود: در حوزه گردشگری نیز در حال انعقاد قراردادهایی با منطقه آزاد انزلی برای ساخت شناورهای گردشگری هستیم.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با اشاره به افتتاح خط تولید دیزل ملی ۱۳۰۰  اسب بخار توسط یک شرکت دانش بنیان با حضور سه وزیر دفاع، راه و شهرسازیو وصنعت، معدن و تجارت و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: موتورهای دیزل به عنوان یکی از مولفه ها و شاخصه های  خوداتکایی و استقلال صنعتی هر کشوری که صاحب این صنعت می شود به شمار می رود.

وی با بیان اینکه حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی، نظامی، مصارف نیروگاهی، معدن و حتی نفت متــاثر از تاثیر موتورهای دیزل است، ادامه داد: دستیابی به این صنعت برای هر کشوری استراتژیک، حائز اهمیت و تأثیرگذار در همه حوزه ها به شمار می رود.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران توسط دانشمندان و متخصصین خود صاحب صنعت ساخت دیزل ملی شده است، خاطرنشان کرد: این در حالی است که هنوز برخی از کشورها خط تولید را از یک کشور خارجی تأمین و وارد می کنند، اما در ایران بدون وابستگی به این توان دست یافته ایم.

امیر دریادار رستگاری با بیان اینکه که متخصصان داخلی خودشان با استفاده از صنایع بومی کشور، صنایع ریختگری ایران، صنایع ماشین کاری و فلزکاری، خط تولید بومی دیزل ملی را راه اندازی کردند، ادامه داد: در سال ۱۳۹۴ با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پروژه بومی سازی برای قطعات اصلی این دیزل تعریف شد.

وی با بیان اینکه در دیزل ۱۳۰۰ اسب بخار حدود ۵۱۰ قلم قطعه مختلف به کار گرفته شده است، اضافه کرد: ۶  قلم این قطعات اصلی است که متخصصان این حوزه معتقدند هر شرکت یا کشوری قادر باشـــد حداقل ۷۰ درصد قطعات اصلی را طراحی، ساخت، تولید و ماشین کاری کند، این کشور به عنوان سازنده دیزل محسوب می شود.

رئیس سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع با بیان اینکه پروژه دیزل ملی ۱۳۰۰  اسب بخار در کمتر از ۴ سال به نتیجه رسید، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با استفاده از ظرفیت و توان متخصصان متعهد داخلی و بدون  هراس از تحریم های دشمنان به دانش طراحی و ساخت قطعات اصلی دیزل دست یافت.

وی در پایان تاکید کرد:  امروز به جرأت می توان ادعا کرد که سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو های مسلح نماد عینی اقتصاد مقاومتی است و تمام سعی و تلاش خود را برای تحقق شعار سال به کار خواهیم گرفت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز