پارسایی در نطق میان دستور:
مردم را دریابید/ وزارت علوم چه کاری برای دفاعی از دانشجویان محکوم به ۸ سال زندان کرده است؟
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی در خصوص احکام صادره برای دانشجویان دست گیر شده در جریان ناآرامی های دی ماه سال گذشته گفت: من از قوهقضاییه خواهش میکنم امروز که نیاز به انسجام و اتحاد است با رفعت اسلامی نسبت به صدور حکم دانشجویان عزیز تجدیدنظر کند
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، ، بهرام پارسایی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود خطاب به نمایندگان گفت: مجلس دهم نسبت به نهم ۸۰درصد تغییر داشت و از آنجا که این صندلیها به ما وفا نخواهد کرد بهتراست در مدت باقی مانده مردم را دریابد.
وی همچنین خطاب به مسئولان و سیاستگذاران کلی کشور اعم از دولت و دیگران، ادامه داد: به قول سعدی آنکه در راحت و تنعم زیست/او چه داند که حال گرسنه چیست/ ای که بر مرکب تازنده سواری، هشدار/ که خر خارکش مسکین در آب و گل است، درواقع مشکلات معیشتی و زندگی مردم بر کسی پوشیده نیست و هر روز از تریبون مجلس، دولت و نماز جمعه داد و مشکلات مردم به هوا است اما به نظر همه فقط صحبت میکنیم.
نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با بیان این که مردم منتظر حل مشکلات و اقدامات مسئولان هستند، گفت:اینجانب در کنار جوانان بیکار، کشاورزان بی آب و زراعت، حقوقبگیران، کارگران و به ویژه در مقابل مردم جنگزده و ستم دیده خوزستان و خرمشهر و... که هر روز داد نمایندگان آنها در مجلس بالا است شرمسار هستم اما علت این مشکلات را عدم تمکین به قانون، عدم اجرای قانون، قانونگریزی مجلسیان دولتیان و سایرین میدانم.
پارسایی با اشاره به چند مورد از قانونگریزیهای مسئولان، گفت: اصل هشتادم قانون اساسی اشاره میکند؛ دریافت و دادن وام و کمکهای بدون عوض داخلی و خارجی از طرف دولت باید با تصمیم مجلس شورای اسلامی باشد اما در دو سال و اندی که اینجانب در مجلس هستم هیچگونه کمک خارجی یا وامهای خارجی از طرف دولت از تصمیم مجلس نگذشته است.
وی با تاکید بر تکیه بر اصل۷۷ قانون اساسی، اظهار داشت: تمامی عهدنامهها، قراردادها و تفاهمنامههای بینالمللی باید به تصمیم مجلس برسند، ما شهید دادهایم برای اجرا و صیانت از قانون اما قانونگریزی در موارد متعدد مشهود است. تسلط و دست بردن در قانون سهمیهها در برنامه ششم برخلاف آنچه در مجلس و کمیسیون برنامه ششم تصویب شده است. عدم توجه به اجرای قوانین در بحث خودرو، موضوعی است که حتی شرمنده بیان آن در محضر مردم هستم. قانونی که ۲۱۶ نفر امضاء کرده، ۱۶۰رای میآورد و ۱۲ نفر در یک کمیسیون حکم به مسکوت ماندن آن میدهند.
رئیس کمیسیون اصل اصل۹۰ مجلس با تاکیدبر این که چشم امید ملت به ما است ، عنوان کرد: اصل ۸۸ قانون اساسی این مهم را موردرا مورد تاکید قارا داده است اگر هزینه و پولی در کشور وجود دارد باید از مسیر قانون در سایر نقاط جهان هزینه شود اولویت با مردم ما، مردم خرمشهر و تک تک احاد این سرزمین است.
وی همچنین در رابطه با حقوق فرهنگیان و قانونگریزی آموزش و پرورش، بیان کرد: قانونی در مجلس باعنوان اصل منع به کارگیری بازنشستگان در مجلس تصویب شده است این قانون صریح و روشن است اما وزیر آموزش و پرورش با عدول از قانون، مدیران کمتر از سن بازنشستگی را به کار نگرفته و برای خود قانون تصویب میکند که مدیر باید ۳۲ سال باشد، مگر مجلس این را نمیفهمید؟ اگر مجلس چنین تشخصیص میداد به یقین آن را به عنوان یک قانون به تصویب میرساند.
پارسایی سپس خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم، ما را از نظارات بر مشکلات فرهنگی و اجتماعی باز نمیدارد، مشکلی که در مدرسه غرب تهران رخ داد باعث کدام عذرخواهی شما از محضر ملت شریف ایران شد؟ و اینها همه درد است.
وی خاطر نشان کرد: وزارت علوم چه دفاعی از دانشجویانی محکوم شده به ۸ سال زندان کرده است؟ من از قوهقضاییه خواهش میکنم امروز که نیاز به انسجام و اتحاد است با رفعت اسلامی نسبت به صدور حکم دانشجویان عزیز تجدیدنظر کند.در بحث مسائل سیاسی و اقتصادی به اصل ۵۹ قانون اساسی مراجعه و گرفتن رای مردم نمیکنیم حداقل به داد و فریاد ملت توجه کنیم