جلالی در نامهای به رئیس هیأت روابط ایران و اروپا:
اعتراض به برگزاری نشست گروهک تروریستی منافقین در اروپا
رئیس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسـلامی ایـران با پارلمان اروپا در نامه ای به همتای خود در پارلمان اروپا، مراتب اعتراض خود درخصوص برگزاری نشست گروهک تروریستی منافقین در اروپا را اعلام کرد.
به گزارش ایلنا، کاظم جلالی در نامهای به یانوش لواندوفسکی، رئیس هیأت روابط با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اروپا، با اعتراض به برگزاری نشست گروهک تروریستی منافقین در اروپا، روشنگری درخصوص ماهیت تروریستی این گروهک را خواستار شد.
رئیس گروه روابط پارلمانی جمهوری اسـلامی ایـران با پارلمان اروپا در این نامه با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران از بدو انقلاب اسلامی تاکنون، یکی از بزرگ ترین قربانیان تروریسم در جهان بوده، تاکید کرده است: بیشترین تعداد ترورها در ایران به دست گروهک تروریستی منافقین به انجام رسیده است. با وجود این، متاسفانه شاهد این واقعیت تلخ هستیم که عناصر این نهاد که دستشان به خون هزاران نفر از شهروندان عادی، مسئولان دولتی و پارلمانی ایران آلوده است، آزادانه در برخی کشورهای اروپایی درحال تردد هستند و به بهانههای دروغین دفاع از حقوق بشر، از امکانات و تسهیلات در پارهای از پایتختها و شهرهای اروپایی، به ویژه پارلمان اروپا برای فریب افکار عمومی برخوردارند.
عضو کمیته اجرایی اتحادیه بین المجالس جهانی در ادامه این نامه افزوده است: از طرفی پس از خروج غیرمترقبه و سیاسی نام این گروهک از فهرست گروههای تروریستی اتحادیه اروپا در سال ۲۰۰۹، شماری از مقامات و نمایندگان پارلمان اروپایی ضمن نادیده انگاشتن سوابق جنایات عوامل گروهک منافقین، در نشستها و اجتماعات آنها شرکت میکنند. این در حالی است که ممانعت از گسترش فعالیتهای تروریستی و تسری جریانات افراطی به اروپا نیازمند همکاریهای دوجانبه، تعامل صادقانه و اجتناب از رفتارهای دوگانه است. نباید از یاد برد که گروهک تروریستی منافقین از هیچگونه تلاش مستقیم و غیرمستقیمی برای ایجاد شکاف بین دو طرف، به ویژه پس از خروج یکجانبه و غیرقانونی رئیس جمهور امریکا از توافق مذکور فروگذار نکرده است.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست گروهک تروریستی منافقین در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۸ با محوریت تقابل با جمهوری اسلامی ایران، خطاب به رئیس هیأت روابط با ایران در پارلمان اروپا تاکید کرده است: انتظار میرود پارلمان اروپا با عنایت به نگاه سازنده و مثبت خود به ارتقای مناسبات دوجانبه، ضمن روشنگری لازم نزد نمایندگان پارلمان اروپا در این خصوص که در راستای اهداف مشترک ایران و اتحادیه اروپا در پیشبرد موفق روابط تحت شرایط حساس جاری به شمار میرود، مساعی جمیله خود را به کار گیرید.