استاندار تهران:
حل مشکلات کارآفرینان و سرمایهگذاران در استان تهران/ نوسازی ۲۶۰۰ محله در برنامه دولت
استاندار تهران تاکید کرد: حل مشکلات کارآفرینان و سرمایهگذاران در استان تهران برعهده ما است و باید به سرمایهگذاران پاسخ صحیح، قطعی و صریح داده و مانع معطلی سرمایهگذاران شویم.
به گزارش ایلنا، محمدحسین مقیمی در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه مشکلات و موانع سرمایهگذاری در استان تهران در جلسات هفتگی در استانداری بررسی میشوند، گفت: برای جلوگیری از مهاجرت از روستاها باید با برنامهریزی، موانعی که بر سر راه سرمایهگذاری در روستاها وجود دارد، مرتفع شود.
۷۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از خودروهای دودزا و فرسوده است
وی با تاکید بر اینکه اساس برنامهریزیها در استان تهران تأمین رفاه و معیشت مردم است، اظهار داشت: وظیفه تحقق تولید و اشتغال مورد نظر مقام معظم رهبری برعهده ما مسئولان است و در کنار رعایت قانون و محدودیتها باید به معیشت و رفاه مردم توجه شود.
استاندار تهران به سه تصمیم اقتصادی رئیسجمهور که اخیرا ابلاغ شده است، اشاره و تصریح کرد: نخستین تصمیم رئیسجمهور جایگزینی خودروهای فرسوده تا سه سال آینده است و از آنجا که ۷۰ درصد آلودگی هوای تهران ناشی از خودروهای دودزا و فرسوده است با این تصمیم آلودگی هوای تهران به حداقل میرسد.
نوسازی ۲۶۰۰ محله در برنامه دولت طی ۱۰ سال
مقیمی افزود: همچنین با تحقق جایگزینی خودروهای فرسوده علاوه بر بهبود شرایط زندگی رانندگان و صاحبان ماشینهای سنگین فرسوده، سطح رضایتمندی در جامعه نیز افزایش مییابد.
وی با اشاره به تصمیم دولت در اجرای طرح بازآفرینی و بهبود بافتهای فرسوده شهری خاطرنشان کرد: قرار است با اجرای این طرح دو هزار و ۶۰۰ محله در بافتهای فرسوده طی ۱۰ سال بازآفرینی شوند و در برنامه نخست آن هزار و ۳۰۰ محله قرار است نوسازی شود. در نخستین کلنگ زنی نیز اجرای طرح در ۱۰۰ محله آغاز شد که ۵۰ محله آن در استان تهران است.
بازآفرینی بافتهای فرسوده موجب فعال شدن صنایع ساختمانی میشود
استاندار تهران اضافه کرد: بازآفرینی بافتهای فرسوده علاوه بر تحقق خواست مقام معظم رهبری در مقابله با حاشیهنشینی، موجب فعال شدن صنایع ساختمانی و افزایش اشتغال در حوزه ساختمان شده و ارتقای سطح زندگی و مقاوم سازی منازل را به دنبال دارد.
وی به نشست رئیسجمهور با استانداران کشور اشاره کرد و ابراز داشت: در این جلسه رئیسجمهور موضوعات مربوط به اشتغال را از جمله اشتغال روستایی و طرح کارورزی را به طور ویژه مطرح کردند. همچنین براساس دستور رئیسجمهور تا پایان تیرماه ۹۷ باید ۱۲ هزار میلیارد تومان در بخش اشتغالزایی سرمایهگذاری شود.
همه دستگاهها در تحقق ۱۲۶ هزار نفر شغل در استان تهران باید همکاری کنند
استاندار تهران با اشاره به سخنان رئیسجمهور در خصوص اشتغالزایی و اجرای طرح تکاپو و اشتغال فراگیر بیان کرد: براساس دستور رئیسجمهور همه کارگاههای تولیدی، صنعتی و اقتصادی میتوانند از ۲۵ بهمن ماه به کارورزان آموزش دهند و بیمه حوادث کارورزان نیز برعهده وزارت کار است.
مقیمی با اشاره به سهم استان تهران در ایجاد اشتغال یادآور شد: در تحقق ۱۲۶ هزار نفر شغل در استان تهران همه دستگاهها باید همکاری کنند و جلسات کارگروه اشتغال و ستاد اقتصاد مقاومتی در هفتههای باقیمانده تا پایان سال منظم برگزار شود.
حل مشکلات کارآفرینان و سرمایهگذاران در استان تهران برعهده ما است
وی با تاکید بر تعیین تکلیف طرحهای سرمایهگذاری در استان تهران برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: حل مشکلات کارآفرینان و سرمایهگذاران در استان تهران برعهده ما است و باید به سرمایهگذاران پاسخ صحیح، قطعی و صریح داده و مانع معطلی سرمایهگذاران شویم. همچنین تحقق رفاه و معیشت در کنار توجه به قانون و محدودیتها در اولویت است.
استاندار تهران در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران با تأکید بر ضرورت تأمین رفاه و معیشت در جامعه گفت: با رعایت محدودیتها و قانون در اعطای مجوز به طرحهای اقتصادی باید بتوانیم تصمیماتی در راستای رفع مشکلات مردم اتخاذ کنیم.
باید بتوانیم تصمیماتی در راستای رفع مشکلات مردم اتخاذ کنیم
مقیمی با تاکید بر اینکه در این جلسات برای انجام کار میآییم و اگر طرحی قابل اجرا نباشد مطرح نمیکنیم، اظهار داشت: اگر شرایط برای دفاع از طرحها فراهم نباشد در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی مطرح نمیشود. همچنین در محدودیتها و کمبودها باید با اتخاذ روشهای مدیریتی و برنامهریزی علمی تصمیم بگیریم و با وجود مشکلات مختلف معیشت، رفاه و اشتغال را تأمین کنیم. در این صورت مدیریت اقتصادی محقق میشود.
وی با بیان اینکه با رعایت محدودیتها و قانون باید بتوانیم تصمیماتی در راستای رفع مشکلات مردم اتخاذ کنیم، بر ضرورت توجه هریک از دستگاه ها بر زمانبندیهای مشخص شده در اجرای تعهدات به منظور بررسی و اعطای مجوز به طرحهای اقتصادی تأکید کرد.
همچنین در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که به ریاست استاندار تهران و با حضور محرابی، مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت، معاونان استانداری تهران، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان و اعضای ستاد برگزار شد، در ابتدای جلسه گزارش مشکلات اجرای برخی پروژههای اقتصاد مقاومتی در شهرستان فیروزکوه توسط طاهری، فرماندار فیروزکوه ارائه شد.
همچنین براساس گزارش فرماندار فیروزکوه با رفع مشکلات پروژههای مطرح شده در حوزه اقتصاد مقاومتی شهرستان، برای چهار هزار و ٢٥٦ نفر اشتغال مستقیم و ١١ هزارنفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد میشود.
در ادامه نیز وضعیت چاههای آب در شهرستان فیروزکوه نیز بررسی شد و در خصوص تأمین آب پروژههای صنعتی و کشاورزی شهرستان تصمیمگیری شد.
همچنین با دستور استاندار مقرر شد، مشکلات پروژهها و واحدهای شهرستان فیروزکوه در حوزه آبفا طی یک ماه مرتفع شود.
در ادامه، مشکل پروژه ناحیه صنعتی در زمینه صنایع تبدیلی و کشاورزی و ایجاد نمایشگاه دائمی توانمندیهای روستایی در شهرستان فیروزکوه نیز مطرح شد که با بررسی وضعیت حریم پروژه با دستور استاندار تهران مقرر شد؛ با همکاری اداره کل راه و شهرسازی و فرمانداری فیروزکوه حریمی در محدوده این ناحیه مشخص شود تا امکان ایجاد نمایشگاه روستایی نیز فراهم شود. همچنین مشکلات طرح پرورش گلمحمدی و ایجاد شهرک صنعتی نیز در شهرستان فیروزکوه در جلسه بررسی شد.
در این جلسه همچنین مشکلات اجرای شش پروژه گردشگری و اقتصادی شهرستان شمیرانات در جلسه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.