خبرگزاری کار ایران

سیدحسن خمینی در دیدار وزیر و کارکنان وزارت ارتباطات:

بزرگترین انتفاع فضای آزاد اطلاعات، مقابله با فساد است/ مردم باید اعتماد کنند که به اطلاعات شخصی آنها دست خورده نمی‌شود

بزرگترین انتفاع فضای آزاد اطلاعات، مقابله با فساد است/ مردم باید اعتماد کنند که به اطلاعات شخصی آنها دست خورده نمی‌شود
کد خبر : ۵۳۲۴۸۶

یادگار گرامی امام با تأکید بر اینکه اینترنت و فضای وب لازمه قهری روزگار ماست و واقعیت آن را باید بپذیریم، گفت: بزرگترین انتفاع فضای آزاد اطلاعات، مقابله با فساد است که در جامعه ما مورد تأکید رهبری معظم انقلاب و تمام مسئولان است.

 به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در دیدار وزیر، معاونان و کارکنان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هر روزگاری را به نامی می خوانند؛ اگر بعدها بخواهند این مقطع را نامگذاری کنند نام آن «عصر ارتباطات» است.

یادگار امام یادآور شد: در تاریخ آمده که خبر مرگ معاویه بعد از ۱۰ روز با پیک‌های بادپا به کوفه رسیده است. در زندگی شاهان صفوی که آغاز ارتباط بین ایران و اروپا است پیک‌ها و سفرا یک سال و بعضا یک سال و سه ماه، بعد می‌رسیدند. در عصر مشروطه نیز روزنامه‌ها در بمبئی چاپ می‌شده و به با کشتی به بندرعباس و از آنجا با قاطر به تهران می‌آمده است. کمی جلوتر بیاییم، در داستان ویتنام منتظر رادیو یا روزنامه‌های عصر بودیم که خبری را اعلام کند. اما امروز خبر را نمی‌خوانیم، بلکه خبر را مستقیما تماشا می‌کنیم.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه این عصر لوازم خود را دارد، تصریح کرد: ارتباطات، مانند تمام ساخته‌های بشر ابعاد  مثبت و منفی دارد و انتفاع از آن در گرو این است که ما جامعه را به تربیت سالم برسانیم. البته در ابتدای استفاده از یک ابزار جدید ممکن است تبعات منفی جلوه‌گر شود. همانگونه که تلویزیون، رادیو و حتی روزنامه‌های در ابتدا با خود مشکلاتی را به همراه داشته است. 

وی تأکید کرد: اینترنت و فضای وب لازمه قهری روزگار ماست و ما باید آن را به عنوان واقعیت بپذیریم؛ باید از بدی‌هایش ممانعت و مفاسدش را مراقبت کنیم و نسبت به اصل آن به عنوان یک واقعیت عصر خودمان انتفاع ببریم. 

وی افزود: بزرگترین انتفاع فضای آزاد اطلاعات، مقابله با درد بزرگ جامعه ما یعنی فساد است که مورد تأکید رهبری معظم انقلاب و تمام مسئولان است. هیچ چیزی مانند رسانه‌ها، مردم و افکار عمومی مانع فساد نیست، زیرا بزرگترین کنترل در درون یک جامعه کنترل غیر رسمی است. 

یادگار امام تأکید کرد: بزرگترین عامل برای اینکه انسان و جامعه به سمت فساد نرود افکار عمومی و رسانه است. البته این عرصه آثار و تلخی‌هایی هم دارد و ممکن است تلخی‌های این فضای رسانه‌ای گریبان هرکدام از ما را گرفته باشد اما به شیرینی‌ها و حلاوت نتیجه آن برای جامعه نگاه کنید و تلخی‌های آن را به جان بخرید.

سیدحسن خمینی با بیان اینکه فساد در هیچ رده‌ای از جامعه ما پذیرفته شده نیست، اظهار داشت: هیچ کسی نباید از نگاه تیزبین جامعه در حوزه فساد، چه فساد اقتصادی و چه فساد غیر اقتصادی، مصون باشد؛ همه باید نسبت به فساد حساسیت داشته باشیم. در برخورد با فساد هیچ حدی نداریم و هیچ تعارفی هم نباید باشد؛ هرجایی فساد بود نسبت به آن حساسیت نشان بدهیم و بدهید. مهمترین جای این حساسیت امروز در فضای مجازی و یا به تعبیری کل فضای جامعه است.

وی تصریح کرد: امروز زیرساخت ارتباطات که در کشور مهیا شده است که البته متأسفانه بسیاری از آن را خارجی‌ها انجام داده اند؛ در حالی که ما در داخل هم می‌توانستیم این کار را انجام دهیم و هنوز هم می‌توانیم، اما رسیدن به آن نیازمند سماحت و سعه صدر  است؛ به مدد این زیرساخت امروز همه دارای رسانه شده‌اند و هر کسی می‌تواند تولید فکر، خبر و نقد کند. البته ممکن است ده‌ها نفر هم از آن سوءاستفاده کنند اما نتیجه مجموع آن برای جامعه ما مثبت است.

یادگار امام تأکید کرد: بزرگترین عامل مقابله با فساد افکار عمومی و بزرگترین ابزار برای افکارعمومی رسانه است که امروز تنها یا بزرگترین رسانه ارتباطات است. لذا اگر شعار جامعه ما مقابله با فساد است راهش این است که این توجه افکارعمومی را بسط دهیم و از خرد جامعه هم ناامید نباشیم و به فهم جامعه اعتماد داشته باشیم. بزرگترین درسی که می‌توانیم از امام بگیریم این است که به فهم مردم اعتماد داشته باشیم. ممکن است در کوتاه مدت گروهی از جامعه اشتباه کند ولی باید به خرد جامعه اعتماد داشته باشیم.

سید حسن خمینی گفت: مجموعه چیزی که امروز به ارتباطات مشهور شده وظایف مختلفی دارد و بزرگترین ساختار فسادستیز جامعه ما است که البته ممکن است مثل هر ساخته انسانی فسادهایی هم داشته باشد که باید از آنها جلوگیری کرد. شرط اصلی توفیق این است که مردم به مجموعه کسانی که به آنها خدمات می‌دهند اعتماد کنند و احساس کنند که امنیت دارند و در اطلاعات شخصی آنها دست برده نمی‌شود و مجموعه این فضا پاسدار حرمت‌های آنها است.

وی با اشاره به وعده وزیر ارتباطات برای کاهش تعرفه اینترنت بیان کرد: پایین آوردن نرخ خدمات بسیار حرف درستی است. مردم باید احساس کنند با کمترین هزینه به این خدمات دسترسی دارند.

یادگار امام گفت: جوانگرایی در مجموعه شما درست‌ترین و به‌جاترین جوانگرایی در ساختار مدیریتی نظام است، زیرا جایی است که جوانان حتما دارای ذهنیت‌های بهتر و شناخت بیشتر نسبت به این مجموعه هستند و امید به بهتر شدن مجموعه هم از این جهت وجود دارد.

به گزارش ایلنا به نقل از جماران، وی در پایان اظهار داشت: امیدوارم همت همه معاونین مجموعه که بسیاری از آنها از پایه‌گذاران و اندیشمندان این حوزه هستند بتواند روزهای بهتری را پیش روی فضای ارتباطی کشور ما قرار دهد.

در این مراسم، وزیر ارتباطات نیز سخنانی را ایراد کرد و گفت:  بسیار خرسندم که در هفته اول کار رسمی، توفیق دیدار با یادگار گرامی حضرت امام آیت الله سید حسن خمینی را یافتیم.

وی با بیان اینکه اعتلای اسلام با عمل ممکن می شود، نه سخن، گفت: اگر امام نبودند، آیا یک جوان شهرستانی می توانست بدون پشتوانه‌ای وزیر شود؟ امام بود که به جوانان اعتماد کرد.

آذری جهرمی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری به جوانان عرب در بیداری اسلامی فرمودند آرمان هایتان را روی کاغذ بنویسید تا یادتان نرود به دنبال چه هدفی بودید. امروز به حرم امام آمدیم تا مرور کنیم آرمان امام و شهدا را و یادمان نرود که چه مسیری را بایستی پیگیری کنیم. خدمت به مردم از اولویتهای اصلی است. اعتلای اسلام در دنیا به سخن نیست، عمل ما معرف ماست. امیدواریم دعای امام و شهدا در طی مسیر همراه ما باشد

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز