منتجبنیا در همایش فصلی خانه احزاب:
احزاب ما تبدیل به ستاد انتخابات شدهاند/اینکه منتظر بمانیم مسئولان برای ما فرش قرمز بیاندازند، توقع زیادی است
قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: اگر منتظر بمانیم که مسئولان برای ما فرش قرمز بیاندازد توقع زیادی. همین که فضا را آماده کردند، خانه احزاب را راه انداختند تشکر میکنیم،
به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، رسول منتجبنیا در همایش فصلی خانه احزاب با اشاره به اینکه وجود خانه احزاب برای فعالیتهای حزبی لازم است، گفت: باید در خانه احزاب بحثهای صنفی مطرح شود، وجود این خانه فرصت مناسب و مغتنمی است که احزاب فرصت ظهور و حضور داشته باشند.
او با اشاره به این در دولتهای نهم و دهم فعالیتهای حزبی متوقف شد، عنوان کرد: اگر در دولت گذشته درب این خانه بسته شد از بازگشایی آن باید استقبال کرد.
قائم مقام حزب اعتماد ملی به تاکید رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره و عنوان کرد: در آخرین دیداری که با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی داشتیم ایشان تاکید داشتند که فعالیت حزبی باید در کشور با قدرت بیشتری باشد.
منتجبنیا به تشریح فعالیت حزبی در کشور پرداخت و گفت: دو مؤلفه برای فعالیتهای حزبی وجود دارد بخشی مربوط به حاکمیت و دولت است و بخش دیگر به خود احزاب باز میگردد که باید تغییر ساختار پیدا کند.
او خاطرنشان کرد: ورد زبان سیاسیون ما این است که احزاب در کشور جا نمیافتند، احزاب قوت و قدرت ندارند، این از روی چه استدلالی گفته میشود؟
قائم مقام حزب اعتمادملی در ادامه افزود: اگر منتظر بمانیم که مسئولان برای ما فرش قرمز بیاندازند، توقع زیادی است، زیرا اینکه ما دولت را زیر نظر بگیریم توقع زیادی است همین که فضا را آماده کردند، خانه احزاب را راه انداختند تشکر میکنیم،
او در ادامه با اشاره به نظر برخیها که فعالیت حزبی را در کشور زیر سوال میبرند، اظهار داشت: فرهنگ غلطی است که میگویند کشور ما حزبپذیر نیست، حزب اصل و رکن دموکراسی است و بدون حزب نمیشود فعالیت کرد، اگر شهید بهشتی میگوید حزب معبد من است واقعا به آن اعتقاد دارد.
او ادامه داد: احزاب ما تبدیل به ستاد انتخابات شدهاند که باید این دیدگاه تصیح شود. حزب به توسعه سیاسی کمک میکند.
منتجبنیا در ادامه بیان کرد: احزاب حق دارند که بگویند دولت جایگاه مناسبی برای آنان قائل باشد، مجلس باید به جایگاه ما توجه کند.
قائم مقام حزب اعتماد ملی خطاب به دبیران کل احزاب گفت: اگر میخواهید در دولت و حاکمیت نقش داشته باشید برنامه ارائه کنید. خانه احزاب باید کانونی باشد برای تجمیع نظرات، مرکز وحدت اندیشههای سیاسی.
او در خاتمه بیان کرد: باید قانون احزاب را مجلس اصلاح کند، رقابت سیاسی را نباید دشمنی و عداوت تلقی کنند بلکه باید به دوستی تبدیل شود.