خبرگزاری کار ایران

موسوی لاری:

نباید به دورانی بازگردیم که آزادی مردم را محدود و زمینه یغمای ۳ هزار میلیاردی را فراهم‌ می‌کند

نباید به دورانی بازگردیم که آزادی مردم را محدود و زمینه یغمای ۳ هزار میلیاردی را فراهم‌ می‌کند
کد خبر : ۴۸۲۰۴۱

نائب رییس شورای عالی‌سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان گفت: بی‌تفاوت بودن به انتخاب عاقلانه نیست و هر جا مردم با نشاط حضور پیدا کردند برنامه‌های از پیش تعیین شده را تغییر دادند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، شب گذشته همایش جشن میلاد پیامبر به همت جمعی از اصلاح‌طلبان جنوب تهران در بیت العباس برگزار شد.

در این مراسم که شخصیت‌های سیاسی همچون حجت‌الاسلام موسوی لاری وزیر کشور خاتمی، مسعود پزشکیان، جواد امام، غلامرضا انصاری، محسن مهرعلیزاده و جمعی از فعالان سیاسی جنوب تهران برگزار شد، موسوی لاری گفت: بی‌تفاوت بودن به انتخاب عاقلانه نیست و هر جا مردم با نشاط حضور پیدا کردند برنامه‌های از پیش تعیین شده را تغییر دادند. چنانچه در انتخابات قبلی هم دیدیم که اراده مردم شایعه تأثیرگذاری اراده عده‌ای خاص بر نظر مردم را شکست داد.

وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: به دورانی که عرصه را به مردم تنگ‌تر، آزادی را محدود و مشکلات بین‌المللی را درست و زمینه یغمای سه هزار میلیاردی را فراهم می‌کند، نباید برگردیم.

او در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه شب‌مبعث‌ به عنوان‌آغاز رسالت پیامبر نقطه عطف و بسیار مهم ‌است، گفت: پیامبران آمدند که اولاً  مردم‌ امانتدار فطرتشان باشند و نکته دوم  یادآوری فراموش نکردن نعمت ها بود و از همه مهمتر آمدند تا گنجینه های عقل و خرد را بشکافند و آنها را در مسیر عقل و خرد قراد دهند .

نائب رییس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان افزود: عقل و خرد باید هم در زندگی فردی خودش را نشان دهد و هم در زندگی اجتماعی در زندگی فردی حساب سود و زیان خود را بکند و در اجتماع اینکه چگونه رفتار کنند که جامعه در مسیر فهم درست از واقعیت های اجتماعی اداره شود. پیامبران آمدند تا یادآور باشند که مصلحت خود را از دست ندهید و آنچه که صلاح جامعه است را نادیده نگیرید . راه عملی این امر این است که در اداره جامعه شریک شویم و از افرادی کمک بگیریم که بتوانند جامعه را بصورت صحیح و منطقی اداره کنند .

وزیر کشور دولت اصلاحات با بیان اینکه جمهوری اسلامی یعنی عامه مردم بر اساس شریعت نسبت به اداره جامعه اقدام کنند و انتخابات نمادی از حضور همگانی برای اداره جامعه است، گفت: سوال این است ما چگونه باید در انتخابات شرکت کنیم که حضور و انتخاب ما معنی دار باشد؟ توصیه شده است که مومن یک تجربه غلط را دوبار تکرار نمی‌کند. در زمان انتخابات باید به این امر توجه کنیم که چه برنامه‌ای ارائه می‌شود .ما دولت های پیشین را دیدیم ، دولت سازندگی ، دولت اصلاحات ، دولت اصول گرا و باید ببینیم کدام دولت و با کدام برنامه توانسته است مارا به حداقل نیازها برساند ، عاقلانه نیست که ما بی تفاوت در انتخابات و انتخاب باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز