خبرگزاری کار ایران

فعالیت‌های چشمگیر انتخاباتی ضرغامی در فضای مجازی/ رییس پیشین رسانه ملی در سودای ساختمان پاستور

فعالیت‌های چشمگیر انتخاباتی ضرغامی در فضای مجازی/ رییس پیشین رسانه ملی در سودای ساختمان پاستور
کد خبر : ۴۷۱۰۶۸

در حالی که هنوز تا زمان تبلیغات انتخاباتی زمان زیادی باقی مانده رییس پیشین رسانه ملی که اخیرا رسما کاندیداتوری خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده اعلام کرده است، فعالیت‌های گسترده ای را در فضای مجازی آغاز کرده که برخی از آنها شائبه تبلیغات زودهنگام انتخاباتی را به خود گرفته است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، عزت الله ضرغامی در کانال تلگرامی خود نوشت:

راهبری نادرست!

میلاد باسعادت ام ابیها،فاطمه زهرا(س) و روز مادر را تبریک می‌گویم.

شعار آقای روحانی سیاست خارجی و تکیه بر دیپلماسی و مشخصا تعامل با غرب بود و از این موضوع،هم در شعار انتخاباتی و هم هجمه علیه رقبای خود استفاده کرد. او همچنان سعی می‌کند از این مزیت استفاده کند. پیش بینی می شود که در روزهای منتهی به انتخابات،حجم برنامه‌های او در این حوزه فشرده تر شود.

رفتار آقای روحانی در آستانه مذاکرات حیاتی هسته‌ای و مصاحبه‌های مکرر او مبنی بر خالی بودن خزانه و اوضاع وخیم اقتصادی کشور، طرف مقابل را در مقام برتر مذاکره قرار داد‌.

به طوری که حتی توانمندی‌های دکتر ظریف و بنیه کارشناسی وزارت خارجه وهمچنین فرصت‌های تاریخی و بی‌بدیل بین‌المللی، با راهبری نادرست رییس‌جمهور به هدر رفت.

در اولویت‌های سیاست خارجی، نقطه نظراتم را بیان خواهم کرد

مشخصا "اصلاح راهبرد تعامل جهانی" و استفاده از ناکامی‌های چهار سال گذشته محور این سیاست‌ها خواهد بود.

اولویت بخشی به تعامل پرحجم اقتصادی با کشورهای همسایه از جمله مصادیق راهبرد جدید است.

ایران با داشتن ۱۵ همسایه مقام دوم را در این خصوص در میان سایر کشورهای جهان داراست. ۶ هزار کیلومتر مرز خشکی و ۲۷۰۰ کیلومتر مرز آبی موقعیت ویژه ای برای ایران است که باید با جدیت در خدمت اقتصاد کشور قرارگیرد.

یک تیم مجرب کارشناسی، حداقل ۲۰ مانع جدی برای تعامل اقتصادی با همسایگان برای من تهیه کرده که با تمرکز و عزم و انگیزه جدی، همه آنها قابل رفع و حل خواهند بود .

استان‌های مرزی کشور ،به لحاظ تاریخی و قومیتی، قرابت زیادی با کشور همسایه خود دارند که در صورت از بین رفتن موانع موجود می‌توانند اقتصاد محلی را به صورت پایدار شکوفا سازند.

اعمال سیاست تمرکززدایی و اعطای اختیارات ویژه به استان‌های مرزی باید توسط وزارت کشور،خارجه و اقتصاد به طوری جدی پیگیری و نظارت شود.

باید مسئولان ناتوان محلی تغییر و نیروهای جوان،با انگیزه و آگاه به توانمندی‌های بی‌بدیل کشور و ظرفیت‌های فراوان منطقه‌ای و بین‌المللی جایگزین آنان شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز