خبرگزاری کار ایران

در دیدار با خانواده هاشمی مطرح شد؛

تکرار ادعای موتلفه در مورد نقش آیت‌الله هاشمی در ترور حسنعلی منصور

تکرار ادعای موتلفه در مورد نقش آیت‌الله هاشمی در ترور حسنعلی منصور
کد خبر : ۴۵۰۹۲۴

جمعی از اعضای شورای مرکزی و هیات اجرایی حزب موتلفه اسلامی عصر دیروز با حضور در منزل مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با خانواده آن مرحوم دیدار کردند و تسلیت گفتند.

به گزارش ایلنا، سید مصطفی میرسلیم رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در این دیدار با ذکر خاطراتی از مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و ویژگی‌های مدیریتی ایشان، اظهار کرد: آقای هاشمی در دوران مسئولیتش در دولت همواره به وزرا و افرادی که منصوب وی بودند، اعتمادی کامل داشت تا جایی که ما در هیات دولت به ایشان می‌گفتیم لازم است شما گهگاهی به ما نظارتی هم داشته باشید.

میرسلیم با بیان اینکه ما طی ۲۰ سال گذشته در مجمع تشخیص مصلحت نظام با انواع و اقسام افراد و طیف‌های گوناگون سیاسی سرو کار داشتیم، گفت: اداره کردن چنین جلسه‌ای که افرادی با نظرات کاملا متفاوت از یکدیگر در آن حضور دارند، بسیار دشوار است.

وی تصریح کرد: مواردی در جلسات مجمع پیش می‌آمد که برخی اعضا بشدت از یکدیگر عصبانی می‌شدند اما آیت الله هاشمی رفسنجانی یکبار هم نشد که در این شرایط عصبانی شوند. اگر هم یک زمانی احساس می‌شد که فشاری به مرحوم آقای هاشمی وارد می‌آید، از انتهای جلسه مرحوم عسگراولادی وقت می‌گرفت و التهاب جلسه را التیام می‌بخشید.

میرسلیم به بررسی برنامه ششم توسعه در جلسه مجمع تشخیص مصلحت اشاره و تاکید کرد: وقتی محورهای برنامه ششم در مجمع تشخیص بدست ما رسید، آقای روحانی رئیس جمهور وارد جلسه شد و گفت بررسی این برنامه جزو اختیارات رییس‌جمهور است. آقای هاشمی هم خیلی قاطع گفت این خطوط راهنمایی است که از جانب رهبری آمده و اینجا جای اینگونه حرف‌ها نیست.

رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: آقای هاشمی از آنجایی که به پیشرفت و سازندگی کشور علاقه زیادی داشت، شخصا ریاست کمیسیون امور زیربنایی مجمع تشخیص مصلحت نظام را هم برعهده گرفته بود. ما در همان روزی که آقای هاشمی به رحمت خدا رفت جلسه کمیسیون امور زیربنایی را داشتیم.

حبیبی: اگر همت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نبود، پروژه مترو آغاز نمی‌شد

در ادامه این دیدار محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، گفت: مهمترین خاطره‌ای که از آن مرحوم دارم به پروژه متروی تهران در دوران مسئولیتم بعنوان شهردار تهران برمی‌گردد.

وی افزود: من سال ۶۲ که مسئولیت شهرداری تهران را پذیرفتم، یک دعوای مفصلی وجود داشت که آیا مترو در تهران باشد یا نباشد. شورای انقلاب هم مصوب کرده بود که فعلا طرح مترو متوقف بماند.

حبیبی گفت: آقای هاشمی در آن دوران رییس‌مجلس بود. من در مذاکرات خصوصی که با آقای هاشمی داشتم فهمیدم که ایشان کاملا موافق ایجاد مترو در تهران هستند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: پس از جلسات متعددی که با آقای هاشمی داشتیم، ایشان در یکی از خطبه‌های نماز جمعه کاملا کارشناسانه از احداث مترو در تهران دفاع کرد.

وی افزود: اولین مانع ما برای ساخت مترو هیات دولت آن زمان بود که باید مصوبه شورای انقلاب را اجرا می‌کرد. از سوی دیگر مخالفین سرسختی هم در داخل هیات دولت وجود داشت که کار ما را با مشکل مواجه کرده بود.

حبیبی ادامه داد: ما این مساله را به آیت الله هاشمی گفتیم و ایشان هم در یکی از جلسات دولت حضور یافتند و با توضیحاتی که ارائه دادند، اعضای دولت را در این زمینه متقاعد کردند. در آن جلسه از دولت که ۱۹ نفر حضور داشتند، ۱۴ نفر رای موافق به پروژه مترو دادند و ۵ نفر هم مخالفت کردند.

وی در ادامه به مخالفت‌های آیت‌الله منتظری با مترو اشاره و تاکید کرد: بعد از موافقت دولت با پروژه متروی تهران، آقای منتظری یک نطق شدیداللحنی علیه مترو ایراد کرد. ما به آقای هاشمی گفتیم، ایشان هم یک وقت ملاقاتی از آقای منتظری گرفتند و ما هم رفتیم منزل ایشان و توضیحات خودمان را درخصوص مترو مطرح کردیم و در نهایت هم آقای منتظری قانع شد.

توکلی بینا: برای اعدام انقلابی حسنعلی منصور دوقبضه اسلحه از آقای هاشمی رفسنجانی گرفتیم

در ادامه این دیدار ابوالفضل توکلی بینا رئیس هیات نظارت حزب موتلفه اسلامی، گفت: تاریخ در آینده قضاوت خواهد کرد که آقای هاشمی یک عنصر انقلابی، باهوش و مقاوم بودند.

وی افزود: آقای هاشمی در تمام صحنه‌های انقلاب حضور داشت و در هیات مذهبی تهران سیره ائمه اطهار در مبارزه با رژیم‌های ظالم و فاسد را بیان می‌کردند.

توکلی بینا تاکید کرد: بعد از تبعید حضرت امام(ره) در ۱۳آبان ۱۳۴۳، ما شورای مرکزی موتلفه اسلامی را تشکیل دادیم و در نهایت به این جمع‌بندی رسیدیم که سه نفر از جمله محمدرضا شاه، نصیری و حسنعلی منصور مفسد فی الارض هستند.

وی گفت: من اسلحه‌ای که شهید محمد بخارایی بوسیله آن حسنعلی منصور را به هلاکت رساند، از آقای هاشمی رفسنجانی تحویل گرفتم. در همان مقطع بنده رفتم محله صفائیه قم و دو قبضه اسلحه از ایشان گرفتم. اما بعد از اعدام منصور در این رابطه سکوت کردیم زیرا قرار بود روحانیت را درگیر اینگونه ماجراها نکنیم.

بادامچیان: آقای هاشمی همواره می‌گفت موتلفه خوب عمل می‌کند و باید این راه را ادامه دهد

در این دیدار اسدالله بادامچیان نایب رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با تسلیت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به خانواده آن مرحوم، گفت: آقای هاشمی رفسنجانی از ابتدا با حزب موتلفه اسلامی همراهی داشته است. بنده در مرداد ماه امسال که با ایشان ملاقات داشتم، ایشان گفت موتلفه اسلامی خوب عمل می‌کند و همین راه را ادامه بدهید.

وی افزود: خدمات آقای هاشمی رفسنجانی به انقلاب و کشور بسیار ارزشمند است و ما امیدواریم همه این‌ها موجب شود که برکات الهی آن خدمات شامل حال خانواده آن مرحوم گردد.

محسن هاشمی: آیت الله هاشمی معتقد بود تعالی اقتصادی باید جزو ارزش‌های کشور باشد

محسن هاشمی رفسنجانی نیز در این دیدار ضمن تقدیر از همدردی و قدرشناسی حزب موتلفه اسلامی از مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، گفت: دغدغه اصلی آیت‌الله هاشمی اشتغال، رفاه مردم و حل مشکلات زیربنایی کشور بود و نگاه ویژه‌ای هم به مقوله توسعه داشت.

فرزند مرحوم آیت‌الله هاشمی تاکید کرد: مرحوم پدرم همواره معتقد بودند که تعالی اقتصادی باید جزو ارزش‌های کشور شناخته شود و برای این هدف هم تلاش‌های بسیاری انجام دادند. خطبه معروف ایشان در دفاع از پروژه مترو خیلی اثرگذار بود و اگر آن خطبه نبود شاید ام امروز مترویی نداشتیم.

وی گفت: ایشان تلاش زیادی را با هدفی عدالت محورانه برای تاسیس دانشگاه آزاد کرد چراکه می‌‌خواست همه فرزندان این کشور از حق تحصیل و آموزش برخوردار باشند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز