خبرگزاری کار ایران

پورمحمدی:

تحولات سازمان تعزیرات حکومتی، یکبار دیگر بازنگری می‌شود

وزیر دادگستری در جلسه تدوین سند راهبردی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: سازمانی که می‌خواهد قوام بگیرد و استحکام کامل داشته باشد نیازمند یک بازنگری و تعریف جدید از گذشته است.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی تدوین سند راهبردی سازمان تعزیرات حکومتی را کار ارزشمندی عنوان کرد و گفت: مجموعه تحولات و اتفاقاتی که در تاریخ سازمان تعزیرات حکومتی افتاد، یکبار دیگر بازنگری می‌شود و این کار بسیار خوبی است.

وی افزود: برای سازمانی که در حال تدوین سند راهبردی برنامه میان مدت است؛ مرور، بازنگری و تعریف جدید موجب حیات، رشد و ارتقا در یک بستر با ثبات می‌شود.

وی دعوت از نیروهای جوان دانشگاهی و افراد با تجربه در سازمان تعزیرات را یک امتیاز برشمرد و گفت: می‌خواهیم نگاه بازنگری و بازخوانی داشته باشیم و برای سازمانی که به دنبال رویش و زایش جدید است، جذب نیروهای خوب، دانشگاهی و با تجربه و کمک همکاران قدیم یک اتفاق تحول آفرین است.

وزیر دادگستری فعالیت‌های یک سال اخیر سازمان تعزیرات حکومتی را یک امر مثبت عنوان کرد و افزود: ما حرف‌های جدیدی می‌شنویم، پیام‌های جدید دریافت می‌کنیم و با ایده نویی روبرو هستیم، مدیران جدید هم تجربیات متنوع مدیریتی به سازمان تعزیرات حکومتی آوردند که اگر به خوبی بکار گرفته شود، این سازمان با یک جهش تصاعدی پیش می‌رود.

وی با اشاره به کاهش سن مدیران در دنیا گفت: از میانگین سن مدیران در دنیا ۲۰ سال کاسته شده است که این اتفاق بسیار مهمی در مدیریت جهان است.

وی افزود: ما می‌خواهیم مجموعه‌ای تاثیرگذار داشته باشیم پس افراد تاثیرگذار می‌خواهیم که مدیران جوان جدید هم با نگاه جدید و تربیت خوب و مناسب می‌توانند سازمان را در مسیر پیشرفت قرار دهند.

پورمحمدی با اشاره به تحولات و تغییرات صورت گرفته در بخش مدیریتی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: تیم های مدیریتی و برنامه‌ریزی سازمان تعزیرات با انبوهی از تجارب و اطلاعات، یک اندوخته و فرصت خوب برای این سازمان به شمار می‌آیند.

وی تصریح کرد: هریک از این مدیران با تجارب متنوع در حوزه های مدیریتی موجب ارتقای سازمان می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به جایگاه جدید سازمان تعزیرات حکومتی اشاره و اظهار کرد: این‌که سازمان با اطلاع رسانی در افکار عمومی جا پیدا کرده، بسیار خوب است. حضور قاضی شعبه تعزیرات در بازار سر صحنه و اینکه مستقیم با مردم حرف می زند و ارتباط برقرار می کند و آموزش می دهد، امکان فوق العاده ایی است که هیچ جایی ندارد.

وزیر دادگستری تصریح کرد: با توجه به این‌که سازمان تعزیرات حکومتی خود را مسئول به پاسخگویی می داند، مجلس شورای اسلامی بیشتر دوست دارد با این سازمان کار کند.

وی با اشاره به ۱۵ میلیون پرونده در محاکم قضایی در سال گذشته گفت: این برای ما خیلی خوب نیست، باید پرونده ها کاهش پیدا کند. هرچند در سازمان تعزیرات این روند مثبت بوده و در این مدت با وجود تقویت عملکرد این مجموعه و کنترل بهتر بازار، تعداد پرونده ها به یک سوم کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی معاونت پیشگیری سازمان تعزیرات حکومتی با هدف بهبود عملکردها و پیشگیری از تخلفات، تصریح کرد: نیاز نیست که قضات آرای زیادی را صادر کنند و روزانه رسیدگی و صدور حکم برای چند پرونده کافی است.قضات باید آموزش لازم را ببینند، آنچه مهم است و ارزش دارد رضایت مردم است.

وزیر دادگستری با استقبال از نقد سازنده و حضور منتقدان در عرصه فعالیت های سازمان تعزیرات، گفت: دیدگاه های مخالفان و منتقدان عاملی موثر در سازمان تعزیرات حکومتی است و این امر نمایانگر پویایی و زنده بودن یک سیستم و لازمه یک محیط موفق است و اگر منتقد و مخالف نباشد؛ باید به سیستم شک کرد.

پیش از سخنان وزیر دادگستری، رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اهمیت سند راهبردی گفت: برنامه راهبردی سازمان تعزیرات حکومتی باید به صورت جامع و در یک افق میان مدت تنظیم شود.

 جمشیدی افزود: همه بخش های مختلف ستادی و استانی سازمان تعزیرات حکومتی برای افزایش بهره وری در ماموریت ها، باید سند راهبردی را چراغ راهنمای عمل خود قرار دهند.

وی خاطر نشان کرد: در عصر کنونی سازمان یا نهادی که سند راهبردی کارآمدی برای انجام مامورین خود نداشته باشد، نمی تواند خدمات اثربخشی ارائه کند و امروز تدوین استراتژی برای هر سازمان امری حیاتی شمرده می شود.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در پایان از همه دست‌اندرکاران تدوین سند راهبردی به خصوص  عسگری آزاد قدردانی کرد.

کد خبر : ۴۰۰۱۳۰