سرنوشت همکاری با منافقان همان سرنوشت صدام است
معاون اول رییس جمهور با تاکید براینکه دولت تدبیر و امید از ابتدا اصرار داشت که به نیروهای مسلح و تامین نیازهای آنها به صورت ویژه توجه کند گفت: علی رغم محدودیتهای بودجهای به خصوص در سال ۹۴ و اوایل سال ۹۵، خوشبختانه نیازهای نیروهای مسلح و وزارت دفاع هم در بخش ارزی و هم در بخش ریالی از رشد قابل توجهی برخوردار بود و محدودیتهای دولت به هیچ وجه مانع نشد که تامین نیازهای نیروهای مسلح با محدودیت مواجه شود.
به گزارش ایلنا، جهانگیری در ادامه با یادآوری اینکه مردم ایران امروز در شرایط بسیار خوبی از لحاظ امنیت قرار دارند تصریح کرد: ایران در منطقه ناامن و پرتلاطمی واقع شده و دشمنان ملت ایران هدفشان این است که ناامنی را به داخل ایران بکشانند و باعث رنج و آزار مردم شوند اما به همت نیروهای مسلح، جمهوری اسلامی ایران کانون امنیت و ثبات منطقه است و مردم و دولت باید قدردان آنها باشند.
وی با انتقاد و ابراز تاسف از برخی کشورهای منطقه که با گروهکهایی نظیر منافقین میتینگ و جلسه برگزار میکنند خاطرنشان کرد: این کشورها تصور میکنند که با این اقدامات میتوانند کارهای مهمی در جهت مخالفت با جمهوری اسلامی ایران و حمایت از گروهکهای مخالف انجام دهند.
هر کس که به آینده ایران علاقمند است باید به صحنه عمل آمده و در زمینه حل مسائل اشتغال و رفع موانع پیش روی تولید کشور هر کاری که میتواند انجام دهد.
معاون اول رییس جمهور افزود: این کشورها تلاش میکنند که این پیام را به مردم ایران بدهند که با گروهکهایی نظیر منافقین مشارکت و همکاری دارند اما در حقیقت هیچ گروهی نزد ملت ایران منفورتر از گروهک منافقین نیست چرا که گروهک منافقین مردم بیگناه و مظلوم و نیز مقامات این کشور را کشتهاند.
جهانگیری با یادآوری اینکه گروه منافقین در دوران دفاع مقدس نیز در صف لشکریان صدام علیه مردم خودشان اسلحه کشیدند تصریح کرد: برخی کشورهای تازه به دوران رسیده منطقه تصور میکنند میتوانند با حمایت از این گونه گروهکها با جمهوری اسلامی ایران مخالفت کنند اما باید بدانند که سرنوشت کسانی که با گروههای تروریستی گره بخورد همانند سرنوشت صدام خواهد شد.
جهانگیری با اشاره به شرایط ویژه اقتصادی کشور و نامگذاری سال جدید از سوی رهبر معظم انقلاب تحت عنوان اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل اظهار داشت: پیام این نامگذاری این است که هر کس که به آینده ایران علاقمند است باید به صحنه عمل آمده و در زمینه حل مسائل اشتغال و رفع موانع پیش روی تولید کشور هر کاری که میتواند انجام دهد.
معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات و دستاوردهای مجموعههای تولیدی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: این وزارتخانه هم تامین کننده نیروهای مسلح کشور بوده و تولیدات آن در سالهای اخیر رشد قابل توجهی داشته است و هم در بخش صنایع غیرنظامی نیز شاهد پیشرفت و دستاوردهای خوبی در این وزارتخانه بودهایم که نمونه آن تولید باطریهای پیشرفته خودرو و توان صادرات باطری به میزان ۲ میلیون عدد در سال است.
وی افزود: این ظرفیت و توانمندی که در این مجموعه شکل گرفته سرمایه بزرگی برای کشور است که میتواند به کمک صنعت ایران بیاید.
معاون اول رییس جمهور همچنین با اشاره به تولیدات این وزارتخانه در بخش حمل و نقل الکترونیکی خاطرنشان کرد: باید به سمت توسعه حمل و نقل الکترونیکی به ویژه در شهرهای بزرگ نظیر تهران حرکت کنیم چرا که نتیجه یک مطالعه درخصوص آلودگی هوای تهران نشان میدهد که مهمترین و اصلیترین دلیل آلایندگی این کلانشهر موضوع حمل و نقل و خودروها هستند.
جهانگیری بر لزوم جایگزین کردن خودروهای جدید به جای خودروهای فرسوده و نیز استفاده از خودروهای گازسوز تاکید کرد و گفت: البته مهمترین اقدام در این زمینه استفاده از خودروها و موتورسیکلتهای الکترونیکی است که البته در مقطع فعلی قیمت این خودروها برای مردم مقرون به صرفه نیست که باید در آینده تلاش کنیم امکان استفاده از خودروها و موتورهای الکترونیکی برای مردم فراهم شود.
وی همچنین با اشاره به دستاورد وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در زمینه خارج کردن واحدهای صنعتی از تهران گفت: خارج کردن واحدهای صنعتی از داخل شهرها یک اولویت مهم است و وزارت دفاع در این زمینه کاری ارزشمند و ملی انجام داده است.
در این مراسم وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه کرد و گفت: ۳۴۰۰ مجموعه انسانی در قالب شرکتهای دانش بنیان، ۶۰ هزار نفر از نخبگان کشور و ۹۶ دانشگاه صنعتی در اجرای طرحهای مختلف با مجموعه وزارت دفاع همکاری دارند.