مجلس باید بر دولت نظارت کند نه دستور بدهد
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد مشکلی تشکیل شود که با دولت رابطه منطقی داشته باشد و به جای دستور دادن بر عملکردش نظارت کند.
به گزارش ایلنا، سهیلا جلودارزاده رییس اتحادیه زنان کارگر در جمع مبلغان دینی اظهارکرد: دولت گذشته در طول هشت سال عملکرد قابل قبولی نداشت، چرا که کشور ما با مشکلات مختلفی از جمله سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مواجه شده است. امروز ما با خیل عظیمی از بیکاران و معتادان روبه رو هستیم که باید چارهای برای رهایی آنها اندیشیده شود.
او با بیان اینکه با اشتغالزایی و کارآفرینی بسیاری از ناهنجاریها کاهش مییابد، تاکید کرد: در گذشته، زنان به فرزندداری و امور مربوط به خانه مشغول بودند. متاسفانه، امروز جوانان کشور توانایی و هنر لازم برای کار کردن ندارند. اگر در این مسیر حرکت نکنیم رشد نخواهیم کرد.
مشاور سابق وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به رد صلاحیت گسترده و مسکوت ماندن جامعه تصریح کرد: برخی رفتارها مانند رد صلاحیتها، موجبات سکوت جامعه را فراهم کرده است. باید تفکر و باورهایمان را تغییر دهیم. اگر این اتفاق رخ دهد، میتوان مجلسی داشت که کشور را تا حد زیادی رشد دهد. کشورهایی مانند ترکیه و مالزی که تا چندسال پیش به لحاظ اقتصادی دچار عقب ماندگی بودند، امروز به رشد قابل قبولی رسیدهاند. معتقدم، برای مردم و دولت این کشورها صرفا مقوله کار کردن در اواویت بوده است.
عضو سابق هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاشهای گسترده رییس جمهور گفت: برجام به تازگی به ثمر نشسته است، ما تازه به جای اول برگشتهایم آن هم با تخریبهایی که قدمت ٨ ساله دارد و باید آنها را جبران کرد.
نماینده مجلس در ادوار گذشته با بیان اینکه مدیریت در کشور ضعبف بوده است، خاطر نشان کرد: اواخر دولت آیت الله هاشمی قیمت نفت ٨ دلار بود، ما از بانک جهانی پول قرض گرفتیم و دوران سازندگی را پشت سر گذاشتیم. اما در شرایطی که نفت به١۴٠ دلار رسید، صندوق ارزی کشور را خالی تحویل دادند. آن هم در شرایطی که پولدارترین و طلاییترین دولت ایران را در اختیار داشتند.
جلودارزاده با اشاره به اینکه در طول ٨ سال گذشته منابع کشور به هدر رفته است، یادآورشد: زمانی ما با کشور عراق جنگیدیم و انسانهای زیادی به شهادت رسیدند، یک روز هم با این کشور آشتی کردیم. دولت تدبیر باید راه را برای تربیت جوانان باز کند. معتقدیم، راه ما از صلح و گفتوگو میگذرد. ما از جنگ ابایی نداریم و سالها زیر موشک مانده بودیم. اگر نتوانیم حکومتی خوب و نمونه ارائه کنیم، به کارآمدی نظام شک میکنند.
کاندیدای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اضافه کرد: باید ببینیم که قهر کردن به نفع ماست یا به ضررمان خواهد بود. اگر قهر کنیم به عقب برمی گردیم. آیا هدف از رفتن به مجلس، رسیدن به نان و آب برای نماینده است؟ ما به دنبال آرمانهایمان هستیم. متاسفانه، امروز تفکرها غلط و در جهت منافع شخصی است. باید مسیرمان را پیدا کنیم. معتقدم، سند چشمانداز ١۴٠۴ نقشه خوبی برای ساختن کشور است.
جلودارزاد با تاکید بر اینکه زورگیری و رشوه خواری از کشور باید جمع شود، خاطر نشان کرد: باید برای مشکلات کشور برنامه ریزی کرد. نماینده مجلس باید بر کار دولت نظارت داشته باشد. امروز میبینیم که متاسفانه مجلس به دولت دستور میدهد. مجلس باید بر رعایت قوانین نظارت کند نه اینکه به خاطر برکناری یا جابجایی مدیران دستگاهها به وزارا کارت بدهند!
رییس اتحادیه زنان کارگر درباره لیست اصلاحطلبان در انتخابات متذکر شد: نباید جریان مردمی اصلاحات تغییر کند. باید یک ارتباط منطقی میان مجلس و دولت برقرار شود. قرار است از میان کسانی که تایید صلاحیت شدهاند، لیست اصلاحطلبان تهیه شود. به کاندیداهای با تقوا و متعهد رای دهید.
او به وجود ٨ میلیون بیکار در جامعه اشاره کرد و گفت: توسعه ظرف مدت ٣ سال اتفاق میافتد، اکنون ١٠ سال است که در کشور اتفاقی رخ نداده است. وقتی که تولید نداریم، پول ارزشی ندارد. زمانی اسکناس هزار تومان ایرانی ارزش زیادی حتی در کشورهای همسایه داشت، اما امروز با این مبلغ نیم کیلو پرتقال هم نمیتوان خرید. مردم باید آگاه باشند. مردم! لطفا ایران و مجلس را پس بگیرید.