پرهیز و جلوگیری از رفتار جانبدارانه مجریان انتخابات
معاون سیاسی وزیرکشور گفت: برای تحقق شعار همدلی و همزبانی باید بپذیریم که هرگز نباید خلاف قانون عمل کنیم و در برابر قانونگریزی باید ایستاد.
به گزارش ایلنا، محمدحسین مقیمی در نشست تخصصی معاونان سیاسی امنیتی و اجتماعی، مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداریهای کشور، شفافسازی در رویهها و برنامهها، ارج نهادن به نقدپذیری و خدمت بیمنت به مردم را از تکالیف مهم و اساسی در جهت ایجاد زمینههای همدلی و همزبانی بین دولت و ملت برشمرد.
معاون سیاسی وزیر کشور گفت: باید به گونهای عمل کنیم که همدلی و همزبانی در جامعه ایجاد شود و این به معنی وادادگی و انجام عملکرد ناصحیح در خصوص وظایف نیست.
مقیمی گفت: بحث همدلی و همزبانی مربوط به همه امور جاری و اجرایی در کشور است و در صورت تحقق بر همه امور اثرگذار خواهد بود و یکی از آنها بحث انتخابات است.
وی استفاده از پتانسیل مراکز علمی و دانشگاهی را در جهت تحقق شعار همدلی و همزبانی موثر دانست و گفت: پیگیری کرسیهای آزاداندیشی در دانشگاهها در صورت فعالتر شدن از دیگر عوامل اثرگذار خواهند بود.
معاون سیاسی وزیرکشور با تأکید بر فراهم کردن زمینه و بستر لازم برای قانون گرایی و ایجاد فضای همدلی و همزبانی بین احزاب و جریانهای سیاسی گفت: برای تحقق شعار همدلی و همزبانی باید بپذیریم که هرگز نباید خلاف قانون عمل کنیم و در برابر قانونگریزی باید ایستاد.
مقیمی ادامه داد: پرهیز و جلوگیری از هرگونه رفتار جانبدارانه مجریان انتخابات به عنوان اثرگذارترین اقدام مد نظر است.
وی تصریح کرد: باید در موضوع انتخابات به گونهای رفتار شود که مردم احساس کنند که ما جانبداری از هیچ شخص و یا گروهی را نمیکنیم و اگر این رفتار اجرایی شود حتما همدلی و همزبانی جای خود را در جامعه باز خواهد کرد.
مقیمی گفت: نبایستی اجازه داد که از هیچ نوع امکانی که مربوط به نهادهای دولتی و یا فضاهایی که از پول و بودجه عمومی ساخته شده، له یا علیه کسی استفاده شود.
وی درخصوص فعالیت احزاب در کشور اظهار امیدواری کرد که در سال ۹۴ شرایط به گونهای فراهم شود که همه احزاب بتوانند بدون هیچ گونه هزینهای به صورت فعال عمل کرده و نشاط سیاسی در جامعه حاکم شود.
معاون سیاسی وزیر کشور در پایان سخنان خود برگزاری جلسات هم اندیشی را در کلیه فعالیتها موجب ایجاد همدلی و همزبانی بیشتر عنوان کرد.