عقد قرارداد همکاری ۲ ساله یونیسف با وزارت کشور/ تحصیل دانشآموزان اتباع صرفا با مدارک اقامتی معتبر

رئیس دفتر نمایندگی یونیسف در ایران از عقد قرارداد همکاری دو ساله با وزارت کشور خبر داد و گفت: حوزه پناهندگان خارجی یکی از مهمترین رکنهای این قرارداد است.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، مونیکا اولدزکا نیلسن در دیدار با رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور ضمن تسلیت حادثه ناگوار بندرعباس و اعلام آمادگی برای همکاری با وزارت بهداشت در این زمینه از دولت ایران برای میزبانی چهار دهه از پناهندگان تشکر کرد.
وی در ادامه با بیان سابقه ارائه خدمات متعدد در حوزههای آموزش، سلامت، تغذیه و... در افغانستان و هند و همچنین تجربه بازدید از برخی استانهای ایران، برای همکاری و عقد قراردادهای همکاری با سمنهای داخلی در حوزه یاد شده و همچنین در زمینه کاهش خسارات مخاطرات طبیعی اعلام آمادگی کرد.
وی همچنین از عقد قرارداد همکاری دو ساله با وزارت کشور در حوزههای مختلف خبر داد و افزود: حوزه پناهندگان خارجی یکی از مهمترین رکنهای این قرارداد است.
در ادامه این ملاقات، رئیس دفتر نمایندگی یونیسف در دستور اجرا قرار گرفتن طرح آموزش دختران افعانستانی که در کشور خود از تحصیل محروم هستند خبر داد و برای همکاری در این زمینه نیز اعلام آمادگی کرد.
یاراحمدی رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور از توضیحات نیلسن و ابراز آمادگی یونیسف برای همکاری با این مرکز و دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینههای مختلف تشکر کرد و ضمن اشاره به بار سنگین میزبانی از پناهندگان بر دوش بخش های مختلف کشور برای همکاری در زمینهها و حوزه های مختص این مرکز اعلام آمادگی کرد.
وی افزود: مهمترین و بهترین حوزه همکاری مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی و سازمان یونیسف؛ تسهیل آموزش مجازی برای دانش آموزان اتباع خارجی است.
وی با اشاره به حضور حدود ۷۰۰هزار دانش آموز افغانستانی در ایران و کمبود ظرفیت فضای آموزشی کشور،خاطر نشان کرد: با توجه با محدودیت های مختلف کشور ایران لازم است شما به عنوان یک سازمان بینالمللی فشارها را بر جامعه مهاجرفرست بیشتر کنید تا آنها زیرساختها را در کشور خود بیشتر و بهبود ببخشند.
یاراحمدی در ادامه از برنامه این مرکز مبنی بر تعیین تکلیف اتباع دارای برگه سرشماری خبر داد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه دانش آموزان در سال جاری صرفا با مدارک اقامتی معتبر می توانند از تحصیل برخوردار باشند بنابراین ما برای دانش آموزانی که به کشور خود باز می گردند تدبیری اندیشیده و با همکاری پلتفرمهای خصوصی، آموزش مجازی اتباع را آغاز کرده و با همکاری آموزش و پرورش،با اعطای مدارک رسمی آموزشی به دانش آموزان پناهنده، زمینه رفع ممنوعیت تحصیل دختران را فراهم کنیم؛ولی برای اجرا و بسط زمینه آموزش مجازی در ایران و افغانستان،در حوزه سخت افزاری نیازمندی همکاری و حمایت شما هستیم.
در پایان این نشست، مونیکا نیلسن با تمجید از فرهنگ و تاریخ غنی کشور ایران و اهتمام ویژه این کشور در پیگیری حقوق بانوان و همچنین اهمیت تحصیل دختران موافقت خود را با پیشنهادات و نکات مطروحه اعلام کرد و برای همکاری در سایر زمینهها نیز ابراز امیدواری کرد.