عربی در نطق میان دستور:
حریم رودخانهها برای کشاورزی در اختیار اتباع قرار میگیرد

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس، گفت: رانت خوارها و رشوه گیرندهها از ضعف مدیران سوء استفاده کرده و امروز شاهد نابودی مردم کویر از نریسیدن آبی هستیم که وجود دارد ولی شاهد این هستیم حریم بستر رودخانه به اتباع بیگانه اجاره داده شده و منابع آن از کشور خارج میشود.
به گزارش ایلنا، یاسر عربی نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در صحن علنی امروز (سه شنبه ۹ اردیبهشت ماه) مجلس ضمن تسلیت به مردم بندرعباس و تمامی حادثه دیدگان، گفت: عرض سلام دارم خدمت مردم محجوب و محروم گرمسار، آرادان و ایوانکی و کهن آباد که امروز نه فقط به خاطر خشکسالی و کاهش بارندگی بلکه در سایه بیتدبیری و ترک فعل مسئولین ردههای بالا تا مدیران شهرستانی در حال نابودی قرار دارد و باعث جابجایی اولویتهای کشور علی رغم تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفته و شاهدیم به جای تولید گندم امروز گل رز و داوودی تولید میگردد آن هم توسط اتباع.
وی ادامه داد: آیا این نمیتواند بخشی از جریان نفوذ باشد که همیشه ایشان هشدار میدهد، لذا به دلیلعدم همکاری صورت گرفته در برخی سطوح مختلف اجرایی و قضایی مجبورم حق تضییع شده مردم را فریاد بزنم، برادران عزیز آقای قالیباف، آقای پزشکیان، آقای اژهای، آقای مومنی وزیر کشور، آقای علی آبادی وزیر نیرو، آقای نوری وزیر جهاد کشاورزی، آقای استاندار و مدیران مرتبط در استان تهران و شهرستان فیروزکوه بارها با شما مکاتبه کردهام و اعلام کردم، صورت جلسههای مختلف انجام شد ولی هیچ اقدام موثری انجام ندادید رودخانه حبله رود مشترک بین شهرستانهای گرمسار، آرادان و فیروزکوه و به نام کشاورزان و باغداران میباشد که هر دو عزیز و زحمتکش و مورد حمایت هستند چند سالی است که متخلفین، رانت خوارها و رشوه گیرندهها از ضعف مدیران شما سوء استفاده کرده و امروز شاهد نابودی مردم کویر از نریسیدن آبی هستیم که وجود دارد ولی شاهد این هستیم حریم بستر رودخانه به اتباع بیگانه اجاره داده میشود و منابع آن از کشور خارج میگردد.
این نماینده مردم در مجلس، تصریح کرد: گندم به عنوان یک محصول استراتژیک این کشور در حال خشکیده شدن است، با حفر صدها چاه غیر مجاز منطقه تبدیل شده به ویلاهایی برای از ما بهتران و باغ و باغچههایی که هیچ تاثیری در چرخه اقتصادی کشور ندارد. بدون اینکه دستگاههای مربوطه توجه جدی داشته باشند، هرچند گاهاً میبینیم یک برخوردی صورت میگیرد آن هم با حضور صدها دوربین و خبرنگار و بازتاب گسترده برای اینکه نشان داده شود برخوردی صورت گرفته، اما هیچ.
عربی عنوان کرد: متاسفانه طرحهای من درآوردهای مثل طرح طوبی که بدون مطالعه و توجه به مشکلات زیست محیطی دستاویزی شد برای دست درازی به رودخانهای که رگ حیات مردم کویر و مردم شریف گرمسار، آرادان، ایوانکی و کهن آباد بوده و حق قانونی مردم ما توسط همین زیاده خواهان به سرقت میرود و هیچ اقدام موثری در جهت احقاق حق این مردم طی یک سال انجام نشد.
وی افزود: اگر امروز این حرفها را میزنم تمامی اقدامات قانونی لازم را در تمامی سطوح طی کردم اما ترک فعل وسیع مدیران زیر مجموعه شما و یا عافیت طلبی و ترس از اجرای قانون باعث مرگ دو شهرستان مهم و استراتژیک شده است از همینجا اعلام میکنم مردم عزیز و روستاییان زحمتکش فیروزکوه این آسیاب به نوبت است به زودی تصرفات خوش آب و هواتر و حاصلخیز در بالا دست شما خشکیده شدن باغات شما نیز میگردد، هشدار میدهم به مسئولین قضایی و امنیتی وقوع درگیری منطقهای بین مردم در حال شکل گیری است و متاسفانه زیاده خواهان کنار نشسته و نظارهگرند از شما در همین جا میخواهم نگذارید که دیر شود و درخواست به حق مردم ما که همان اجرای قانون به شرح ذیل بوده است را پیگیری و اجرا نمایید.
این نماینده مردم در مجلس، گفت: اول؛ اجرای سند تخصیص حقاب قانونی که مصوبه وزارت نیرو بوده و تحویل حقابه شهرستان گرمسار آرادان از رودخانه حبله رود در مرز استان توسط وزارت نیرو. دوم؛ برخورد قضایی با تصرفات غیرقانونی در حوزه اراضی ملی و حریم بستر رودخانهها و کوهستانها و ممیزی باغات و اراضی که هیچ سهمی از آب رودخانه حبله رود نداشته توسط جهاد کشاورزی و قوه قضاییه. سوم؛ آزادسازی حریم تصرف شده از راه آهن شمال کشور. چهارم؛ اجرای لولهگذاری برای انتقال حقابهکشاورزی مردم از سد نمرود تا مرز استان سمنان. پنجم؛ اجرای مصوبات انجام شده در دفتر معاون اول قوه قضاییه که متاسفانه تاکنون نتیجه موثری نداشته و تعیین فردی توسط وی جهت پیگیری سریع مصوبات و تصمیمات به گونهای که دستورات و حضور وی در هر دو حوزه غذایی نافذ باشد. ششم؛ ورود سازمان بازرسی کل کشور در جهت برخورد با مدیران فعلی و گذشته که با ترک فعل و کوتاهی باعث ایجاد وضع موجود شدند و پیگیری جدی مصوبه بین استانی خرداد ماه ۱۴۰۳ و مصوبه دفتر معاون اول قوه قضاییه در آبان ماه ۱۴۰۳ و برخورد سریع قانونی با کسانی که در انجام مصوبات فوق وظایف خود را انجام نداده و باعث خسارتی بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان بر کشاورزان منطقه ما شده اند. هفتم؛ جابجایی روستای سلبون و بهره برداری کامل از سد نمرود که پروژه با هزینه اجرایی هزاران میلیارد تومان معطل مانده است.
این نماینده مردم در مجلس، گفت: در پایان ضمن عذرخواهی از کشاورزان آفتاب دیده و ستم کشیده همانطور که تعهد کرده بودم تا پایان این راه در کنارتان هستم اما تقاضای من کماکان صبوری و اعتماد به حوزه اجرایی قضایی و امنیتی برای حل مشکلات کشور است.