عضو هیات رئیسه مجلس:
دولت حل مشکلات کامیون داران در مرز بازرگان را در اولویت قرار دهد
عضو هیات رئیسه مجلس، با انتقاد از معطلی کامیونداران در مرز بازرگان و بیتوجهی برخی مسئولان و رسانهها، گفت: برخی کامیونداران برای تردد به کشور ترکیه یا ثبت کامیون خریداری شده به دلیل انفعال وزارت صمت در مرز دچار مشکل شدهاند. در چنین شرایطی، انتظار میرود وزارت امور خارجه و سایر دستگاههای مربوطه با ورود جدی به این مسئله، مشکلات رانندگان را رفع کند.
به گزارش ایلنا، مجتبی یوسفی، عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مشکلات کامیونداران در مرز بازرگان گفت: دولت باید پشتیبان سرمایهگذاران و رانندگان شریف باشد؛ کسانی که با صرف میلیاردها تومان برای خرید کامیون، در مسیر کسب روزی حلال و رونق اقتصادی کشور گام برمیدارند. در حوادث سال ۱۴۰۱، دشمنان تلاش کردند از کامیونداران برای ایجاد چالش در کشور استفاده کنند، اما این قشر وفادارانه در کنار کشور و نظام ایستادند و مانع اختلال در تأمین مایحتاج مردم شدند.
وی افزود: مجلس شورای اسلامی با جدیت به دنبال اصلاح قانون حملونقل و تقویت حمایتهای معیشتی از رانندگان، از جمله بیمه تکمیلی آنان است. این موضوع به زودی در صحن مجلس مطرح خواهد شد.
یوسفی با انتقاد از عملکرد وزارت امور خارجه گفت: برخی کامیونداران برای تردد به کشور ترکیه یا ثبت کامیون خریداری شده به دلیل انفعال وزارت صمت در مرز دچار مشکل شدهاند. در چنین شرایطی، انتظار میرود وزارت امور خارجه و سایر دستگاههای مربوطه با ورود جدی به این مسئله، مشکلات رانندگان را رفع کند.
عضو هیات رئیسه مجلس از عملکرد برخی رسانهها و مسئولان نیز گلایه کرد و گفت: برخی رسانهها در هر مسئلهای به دنبال دو قطبیسازی هستند، اما در مورد معضلات کامیونداران سکوت کردهاند. به مسئولان وزارت صمت و رسانههایی که تنها به دنبال جذب فالوور هستند، میگویم آیا معطلی کامیونداران در سرمای چند درجه زیر صفر، به اندازه کافی اهمیت ندارد که اقدامی انجام دهید یا حتی واکنشی نشان دهید؟
وی ادامه داد: ما همواره اهل تعامل و گفتوگو با کشورهای همسایه بودهایم، اما این تعامل باید بر اساس عزت و احترام متقابل باشد. اجازه نمیدهیم به رانندگان ما توهین شود و برای این مسئله پاسخ مناسبی را محفوظ میداریم. ایران در بحرانها همیشه پشتیبان کشورهای همسایه بوده است. ایجاد اختلافات اینچنینی، آسیبهای جدی برای تجار و فعالان اقتصادی دو کشور به همراه خواهد داشت.
یوسفی از مسئولان مربوطه خواست تا این مسئله را با جدیت پیگیری کنند و تأکید کرد: کنسولگریها باید حافظ منافع ملی، پشتیبان سرمایهگذاران، توریستها و زائران باشند. لذا انتظار داریم دولت با جدیت به این مسئله ورود کرده و آن را پیگیری کنند.