امیر سرتیپ دوم خلبان مشیری:
مهمترین ابتکار ارتش، توقف نیروهای دشمن و تغییر فاز جنگ از تدافعی به تهاجمی بود
امیر سرتیپ دوم خلبان مشیری، گفت: مهمترین ابتکار ارتش در دوران دفاع مقدس، ممانعت از پیشروی و توقف نیروهای دشمن و تغییر فاز جنگ از حالت تدافعی به تهاجمی بود.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ دوم خلبان سیاوش مشیری، پیشکسوت نیروی هوایی ارتش، در بیست و ششمین دورهی هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی، با اشاره به تلاش ارتش برای جلوگیری از پیشروی ارتش رژیم بعث، گفت: مهمترین کوشش ارتش در نخستین سالهای جنگ را میتوان ممانعت از پیشروی هرچه بیشتر نیروهای عراقی به درون خاک کشور و تغییر فاز جنگ از تدافعی به تهاجمی دانست.
وی افزود: پس از ناکامی رژیم بعث در الحاق و استقرار طولانی مدت در استان خوزستان، این کشور کوشید تا با بهرهگیری از رویههای تخریبگرانه، به بافت انسانی، محیط زیست و امکانات موجود در این استان آسیب رسانده و سایتهای نیروی هوایی و پدافندی خوزستان را نابود کند. به همین دلیل نیروی هوایی کوشید تا با بهرهگیری از پروازهای مداوم، ضمن مقابله با نیروی هوایی دشمن، به حفظ امکانات و تجهیزات طراحی و تعبیه شده در مراکز و پادگانهای استانی اقدام کند و عملیاتهای پیشدستانهای را در جهت زمینگیر کردن و متوقف ساختن نیروهای بعثی به انجام برساند.
امیر سرتیپ دوم خلبان مشیری تصریح کرد: تلاش دشمن برای تخریب سایتها، سامانهها و عوارض مصنوعی ایجاد شده در کشور با ناکامی روبرو شد و در مقابل دست بالای نیروهای هوایی و پدافندی کشور در انجام عملیاتهای عکسبرداری هوایی، آماد و رصد مواضع دشمن، موجب شد تا فاز جنگ تحمیلی از تدافعی به تهاجمی تغییر کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر ادعا کنیم که مهمترین وظیفهی ارتش در ماههای نخست جنگ، زنده نگه داشتن کشور تا رسیدن کمکهای مردمی و تسلط بر اوضاع در جهت بازیابی توان نظامی و امنیتی کشور بوده است، گزاف گفته نشده و این نیرو به خوبی از عهدهی وظیفهی خود در مقابل نظام اسلامی و ملت شریف ایران برآمده است