آیتالله اعرافی در جمع طلاب تهران:
مسئولان سختی انتقاد و اعتراض مردم را پذیرا باشند
مدیر حوزه های علمیه ضمن تقدیر از حضور روحانیت در همه صحنههای انقلاب گفت: هیچگاه باب گفتوگو نباید بسته شود و مسئولان هم باید تحمل و صبر خود را بالا برده و بار و سختی انتقاد و اعتراض مردم را پذیرا باشند.
به گزارش ایلنا، آیتالله اعرافی در جمع طلاب تهران ضمن تبریک ایام ولادت حضرت مهدی(عج) گفت: در همین نزدیکی تهران، ری پایگاه و کانون درخشان تشیع و نخستین حوزههای علمیه با صدوقها و کلینیها بوده است؛ ری و قم همیشه در اندیشه شیعی و اسلامی نقش داشتهاند و دانشمندان بزرگواری از این خاک برخاستهاند. خواجه نصیرالدین طوسی در اصل قمی است و چهرهای جهانی به شمار میرود که یک دهانه از ماه را غربیان به نام وی نامگذاری کردهاند.
مدیر حوزه های علمیه خواجه را مایه فخر و مباهات عالم اسلام و ایران دانست و افزود: او کسی است که دستگاه مغول را تسلیم اندیشه شیعی و ایرانی کرد و از این راه دستگاه خلافت عباسی را به اضمحلال کشاند. خواجه نصیرالدین طوسی دین بزرگی به گردن هویت ایرانی اسلامی دارد. یادمان باشد که ایران و اسلام و تشیع از هم جدا نیستند و هر کس بخواهد اینها را منهای هم ببیند، شکست خواهد خورد.
وی گفت از انتقادات و نظرات و پیشنهادهای شما سپاسگزاری میکنم و انتظار است در نظام اسلامی، مسئولان صدای مردم را بشنوند و به مسایل و مشکلات رسیدگی کنند. همیشه گفتهام که حوزه باید پاسخگو، مطالبهگر، کنشگر، اجتماعی و مردمی باشد. در زمینه مطالبهگری، ۳۰ ستاد راهبری در حوزه شکل گرفته و پیگیر مسایل و موضوعات آن هستم.
مدیر حوزه های علمیه ضمن تقدیر از حضور روحانیت در همه صحنههای انقلاب گفت: هیچگاه باب گفتوگو نباید بسته شود و مسئولان هم باید تحمل و صبر خود را بالا برده و بار و سختی انتقاد و اعتراض مردم را پذیرا باشند.
آیتالله اعرافی در ادامه افزود: من هر هفته در دفتر خود با اقشار مختلف در ارتباطم و دیدار دارم. روزانه نیز به تعداد زیادی از پیامها پاسخ میدهم و رسیدگی میکنم. در این چند روز هم با اقشار و گروههای مختلف دیدار داشتهام که نظرات و دیدگاههای کارشناسی و مستند ایشان در بررسی بودجه ۱۴۰۳ تاثیر و بازتاب داشته است.
وی در ادامه با پرداختن به نزدیک ۷۰ سفر استانی خود در سالیان اخیر افزود: در این سفرها هم به حوزهها سر زدم، و هم با دانشگاهیان دیدار و گفتوگو کردم که برای من اهمیت بسیار دارند. حوزه و دانشگاه نهادهایی علمی، سیاسی، اجتماعی و تاریخی هستند که اگر با هم در ارتباط باشند و کنار هم پیش بروند، شاهد شکوفایی هر چه بیشتر خواهیم بود.
بنیانگذار فقه تربیت در حوزههای علمیه با تاکید بر مسایل تربیتی و آموزش و پرورش افزود: مهمتر از این دو برای من آموزش و پرورش است و همیشه بر آن تاکید کردهام و مدام پیگیر مسایل آن هستم.
آیتالله اعرافی با تاکید بر بها دادن به جوانان و دیدن مشکلات و معضلات گفت: به رئیس قوه قضاییه هم گفتهام که درباره اختلاسها، نیازمند شفافسازی هستیم و جامعه باید روشن شود و اعتمادسازی کرد. حرف و مطالبه جامعه و جوانان صحیح است و در بحثهای کلان اقتصادی نیازمند کار بهتر و کوشش سختتر هستیم.
رئیس هیات امنای جامعهالمصطفی در پایان ضمن تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: ضمن اینکه مشکلات را باید دید، دستاوردها و نقاط درخشان انقلاب به ویژه دستاوردهای بینالمللی، منطقهای و فرامنطقهای آن را نیز باید دید. به برکت جامعهالمصطفی، اسلام و تشیع به زبان فارسی در جهان گسترش یافته و بیش از ۳۰۰هزار نفر از نقاط مختلف جهان در این راه آموزش دیدهاند.
آیتالله اعرافی گفت: همه ما وظیفه داریم برای عزت و عظمت انقلاب به پای صندوقهای رأی بیاییم تا جشن انتخابات با حضور پرشکوه ملت در ۱۱ اسفند در پای صندوقهای رای به اقتدار و امنیت هر چه بیشتر ایران در جهان بینجامد و مسئولان با دقت و تلاش بیشتری به مردم خدمت کنند و مشکلات نیز به حول و قوه الهی و مبتنی بر نظرات و آرای مردم حل و رفع شود.