رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:
ایران حرم اهل بیت و سربازان مدافعان این حرم هستند/نیروهای وظیفه جزو ارزشمندترین سرمایه کشورند
حجتالاسلام و المسلمین محمدحسنی با بیان اینکه سربازان تربیت شده در مراکز آموزشی ارتش، تجسم جوهره ولایی در ارتش هستند، گفت: سربازان ارتش افرادی هستند که پا در رکاب ولایت دارند و این حاصل سالها زحمت و تلاش بیدریغ مربیان و اساتید روحانی و فرماندهان ارتش هستند.
به گزارش ایلنا،حجتالاسلام و المسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در نشست تخصصی مربیان و اساتید مرکز آموزش 07 نیروی زمینی که در شهرستان کازرون برگزار شد، با اشاره به رسالت تعلیم و تربیت در اسلام بیان کرد: مهمترین رسالت تعلیم و تربیت در دین مبین اسلام، راهنمایی افراد به سوی خوبیها و ارزشها است؛ امری که تداوم سیره و منش انبیای الهی محسوب میشود. معلمی شغلی است که انبیای الهی برعهده داشتهاند و مربیان اعم از روحانیون و فرماندهان، باید ادامه دهنده راه و روش آنان باشند.
وی با اشاره به اهمیت تعلیم و تربیت تصریح کرد: اهمیت تعلیم و تربیت افراد در این امر نهفته است که جوانان به مثابه ارزشمندترین دارایی کشور، در بهترین زمان زندگی خود از نظر سن و تأثیرپذیری از معارف الهی و تربیت اسلامی قرار دارند. این امر بدین معنا است که میتوان از این فرصت برای فهماندن مبانی دینی و بهرهور کردن هر چه بیشتر جوانان در جهت رفع تشنگی معنوی و برطرف ساختن نیازهای الهی آنان استفاده کرد.
حجتالاسلام و المسلمین حسنی در ادامه افزود: اگرچه معلمی، شغلی است که مسئولیت و ثواب دنیوی و اخروی بالایی دارد و هر اندازه به تعداد افراد هدایتشده در این خصوص اضافه گردد، به ارج و قرب معنوی و ارزش کاری مربیان نیز افزوده میشود؛ با این حال چنانچه مربیان در هدایت افراد دچار آسیب و نقصان شوند یا افراد درگیر ناهنجاریها و ریزشها شوند، این غنیمت بزرگ الهی تبدیل به غرامت میشود و اثرات و برکات هنر بزرگ معلمی از دست میرود.
وی درباره امانتداری مربیان در دوران غیبت تصریح کرد: در دوران غیبت حضرت ولی عصر (عج)، نایبان و جانشینان وی، افرادی هستند که نقش معلمی و امانتداری از طرف امام غایب را برای نسل کنونی ایفا میکنند. امانتداری در این معنا به تربیت انسانهای با قلب پاک، ولایی و تحولآفرین است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص چالشهای پیش روی مربیان و تربیتکنندگان نسل جوان، گفت: برای تربیت هرچه بیشتر و بهتر افراد، نیاز است تا با چالشهای مهم پیش روی آنان آشنا شد و در صدد رفع آنها بربیاییم.
حجتالاسلام و المسلمین محمدحسنی با بیان اینکه ایران حرم اهل بیت و سربازان تربیت شده در مراکز آموزشی ارتش، مدافعان این حرم و تجسم جوهره ولایی در ارتش هستند، گفت: سربازان ارتش، جزو ارزشمندترین سرمایه کشور و افرادی هستند که پا در رکاب ولایت دارند و این حاصل سالها زحمت و تلاش بیدریغ مربیان و اساتید روحانی و فرماندهان ارتش هستند.
وی در رابطه با برخی از مهمترین چالشهای پیش روی نسل جوان، همچون نگاه منفی به سربازی تأکید کرد: نگاه منفی به سربازی از مهمترین چالشهایی است که باید به آن اندیشید. در همین خصوص لازم است تا از طریق ایجاد مؤلفهها و الگوهای مثبت ذهنی و تغییر در نگرش افراد، همانند تقویت عناصر معنوی و بارورسازی ایمان به قداست و حرمت خدمت سربازی، بهره گرفت تا جوانان به این مقوله با دیدی مثبت و پذیرا بنگرند.
حجتالاسلام والمسلمین حسنی ادامه داد: ایجاد دید مثبت و پذیرا نیز از طریق در نظر گرفتن اقدامات هر سرباز، به جهاد در راه خدا، کوشش در راه ارزشها و آرمانهای الهی و پاسداری از هنجارها و مفاهیم مقدسی نظیر وطن، ناموس و ولایت امکانپذیر است.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: لازم است جوانان با تقویت مبانی ارزشی و ولایی و خوشبینسازی افراد به آینده، از فاصله میان واقعیتهای موجود در پادگانها و مراکز آموزشی با ایدهآلهای ذهنی کاست تا بتوان، همزمان با فراهم کردن حداکثر امکانات آسایشی، آرامش را نیز برای جوانان فراهم کرده و آستانه تحملشان را ارتقا بخشید.