خبرگزاری کار ایران

رئیس قوه قضاییه:

تعداد زیادی از عناصر جنایت کرمان دستگیر شده‌اند

تعداد زیادی از عناصر جنایت کرمان دستگیر شده‌اند
کد خبر : ۱۴۴۰۱۴۵

رئیس قوه قضاییه گفت: با تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی در بخش‌های مختلف از جمله وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه، تعداد زیادی از عناصری که به انحای مختلف در جنایت ۱۳ دی کرمان نقش داشتند اعم از مشارکت‌کنندگان، معاونین و عناصر پشتیبان این جنایت، شناسایی و دستگیر شده‌اند.

به گزارش ایلنا به نقل از  مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای، امروز دوشنبه (۲ بهمن) طی سخنانی در نشست شورای عالی قوه قضاییه ضمن تبریک و تهنیت سالروز ولادت باسعادت حضرت امام جواد (ع) و همچنین تبریک ۱۳ رجب، ولادت مولای متقیان حضرت امیرالمؤمنین علی (ع)، اظهار کرد: رژیم غاصب صهیونیستی همچنان مشغول جنایتکاری در غزه است و این در حالی است که علی‌رغم همه این سفاکی‌های صهیونیست‌ها، میدانِ نبرد متعلق به مجاهدان مقاومت و مردم پایدار غزه است؛ از همین‌رو صهیونیست‌ها مبادرت به اعمال تروریستی در خارج از میدان می‌کنند؛ کمااینکه در روز شنبه هفته جاری به منطقه‌ای مسکونی در کشور سوریه حمله کردند که در اثر این اقدام متجاوزانه، ۵ تن از نیرو‌های نظامی کشورمان که به عنوان مستشار و به درخواست دولت سوریه در این کشور حضور داشتند به شهادت رسیدند. در همین فرصت مجدداً شهادت این نیرو‌های نظامی کشور را به خانواده معظم آن‌ها و کلیه نیرو‌های مسلح و ملت ایران تبریک و تسلیت می‌گویم و امیدواریم که خون مطهر این شهدا سبب نابودی کامل و اضمحلال رژیم صهیونیستی شود.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با تقدیر و تشکر از مجاهدت‌های مخلصانه کلیه مدافعان امنیت مردم ایران اسلامی و نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی و انتظامی کشور، گفت: مدافعان امنیت ایران اسلامی در بخش‌های نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی با مجاهدت‌ها و تلاش‌های شبانه‌روزی و هوشیاری و تدابیر خود، اقدامات پیشگیرانه زیادی را ترتیب می‌دهند و بسیاری از توطئه‌ها و عملیات دشمن را خنثی می‌کنند؛ موضوعی که از چشمان مردم دور می‌ماند؛ بر همین اساس ضروری است از مجاهدت‌های آنان که برای تثبیت و تحکیم امنیت شهروندان، مخلصانه و صادقانه و شجاعانه اقدامات شبانه‌روزی انجام می‌دهند تقدیر به عمل آورد.

تعداد زیادی از تروریست‌هایی که عملیات کرمان را انجام دادند بازداشت شده‌اند

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: با تلاش‌ها و مجاهدت‌های نیرو‌های اطلاعاتی و امنیتی در بخش‌های مختلف از جمله وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه، تعداد زیادی از عناصری که به انحای مختلف در جنایت ۱۳ دی کرمان نقش داشتند اعم از مشارکت‌کنندگان، معاونین و عناصر پشتیبان این جنایت، شناسایی و دستگیر شده‌اند؛ بر همین اساس، به دادستان‌های مربوطه دستور می‌دهم که با کمک ضابطین هر چه زودتر پرونده‌های این افرادِ دستگیر شده را تکمیل کنند و به دادگاه ارسال کنند؛ دادگاه نیز با سرعت، پرونده عناصر مزبور را مورد رسیدگی قرار دهد.

قاضی‌القضات با اشاره به بازدید هفته گذشته خود از مجتمع قضایی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ واقع در جنوب پایتخت، اظهار داشت: قبل از هر چیز باید از زحمات و خدمات قضات و کارکنان مجتمع قضایی بعثت و دادسرای ناحیه ۱۶ واقع در جنوب پایتخت که با توجه به مضایق موجود، عملکرد مطلوبی دارند و پرونده‌های مهم و بعضاً سنگین و حجیمی را مورد رسیدگی قرار می‌دهند تقدیر به عمل آورم. پرونده‌هایی که در آن مجتمع قضایی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد بعضاً سنگین و پیچیده است؛ تعدادی از این پرونده‌ها دارای زندانی یا شکاتی هستند لذا باید سریع مورد رسیدگی قرار گیرند.

 حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: ضیقِ مکان، یکی از مشکلات مجتمع قضایی بعثت در جنوب پایتخت است که برای رفع این مشکل باید «معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی قوه قضاییه» به همراه «رئیس کل دادگستری استان تهران» اقدامی ضربتی و سریع انجام دهند؛ از سویی دیگر در مجتمع قضایی مذکور، حجم بالایی از پرونده‌های راکد و مختومه که مربوط به سال‌های قبل است و البته فقط مختص آن مجتمع نیست، انباشت شده‌اند که باید برای این امر نیز اقدامی عاجل و ضربتی صورت گیرد. همچنین نیاز به افزوده شدن یک الی دو دادگاه دیگر نیز به این مجتمع قضایی می‌باشد که در این زمینه نیز «معاون منابع انسانی» و «رئیس کل دادگستری تهران» و «کمیسیون نقل و انتقال قضات» باید تدابیر مقتضی را اتخاذ کنند. همچنین رئیس کل دادگستری تهران برای رفع مشکل طولانی شدن روند رسیدگی به برخی از پرونده‌های وارده به مجتمع قضایی بعثت که به نظر می‌رسد ناشی از پیچیدگی‌های پرونده‌های مزبور است، اتخاذ تدبیر کند؛ در این راستا می‌توان به قضات شعب رسیدگی‌کننده به این پرونده‌های پیچیده نیز کمک فکری رساند.

رئیس قوه قضاییه با اشاره به ضرورت سنجش میزان تحقق شعار سال با عنایت به قرار گرفتن در دو ماه پایانی سال ۱۴۰۲، گفت: کلیه بخش‌ها و دستگاه‌ها و قوای حکومتی باید به بررسی عملکرد خود درخصوص تحقق شعار سال مبادرت ورزند و برآوردی داشته باشند که چه میزان در حوزه وظایف و اختیارات خود توانسته‌اند در راستای «مهار تورم، رشد تولید» گام بردارند؛ ما نیز در دستگاه قضایی باید بررسی کنیم که در همین راستا چه اقداماتی انجام داده‌ایم و اثرات این اقدامات چه بوده است؛ اگر اقدامات ما در راستای تحقق شعار سال، کم و قلیل بوده است باید خود را مؤاخذه کنیم و چنانچه اقدامات ما مؤثر نبوده است باید در روش‌ها تجدیدنظر کنیم.

رئیس دستگاه قضا بیان داشت: در همین زمینه گزارشی از سازمان بازرسی واصل شده است ناظر بر میزان واردات و صادرات در سه ماه سوم سال جاری که نشان می‌دهد خوشبختانه صادرت ما نسبت به مقطع مشابه سال قبل افزایش داشته، اما متقابلاً واردات ما نیز افزایش داشته است؛ چنانچه این واردات مربوط به اقلامی است که در زمره ملزومات و نیاز کشور است و تولید داخل ندارند، ایرادی متوجه این افزایش واردات نیست، اما اگر واردات اقلامی صورت گرفته که نمونه مشابه داخلی دارند، باید موضوع را مورد توجه قرار داد چرا که یکی از مقولات مرتبط با رشد تولید و تحقق شعار سال، همین موضوع است و یکی از آسیب‌ها به تولید داخل، از همین ناحیه وارد می‌شود.

رئیس عدلیه با اشاره به موضوع «آب» و ضرورت صرفه‌جویی در آن گفت: آب یک مشکل جدی است؛ اکنون دولت تلاش خود را برای افزایش منابع آبی، تغییر الگوی مصرف و مدیریت آبی، مصروف داشته است؛ ما در دستگاه قضایی باید در این مقوله پیشگام باشیم، دولت هم باید بتواند یک الگوی ویژه در این زمینه ارائه دهد.

رئیس قوه قضاییه در پایان با اشاره به مناسبت‌ها و اعیاد فرخنده پیش‌رو، گفت: بخش‌های مختلف قضایی باید برای مناسبت‌ها و اعیاد فرخنده پیش‌رو از جمله «۱۳ رجب»، «عید مبعث»، «۲۲ بهمن» و «نیمه شعبان»، برنامه‌هایی را جهت خدمت‌رسانی ویژه به مردم و مراجعان تدارک ببینند.

دقت و تشخیص کیت ژنتیک ایرانی ۱۰۰ درصد است/ هم اکنون این محصول صادر می‌شود

رئیس پزشکی قانونی کشوردر این جلسه گفت: اولین کشور اسلامی هستیم که محصولات تولیدی پزشکی قانونی‌مان گواهینامه بین المللی دریافت می‌کند.

وی افزود: دستگاه الکل سنج را قبلا وارد می‌کردیم، اما در حال حاضر این محصول را تولید کرده‌ایم و خطای دستگاه از نمونه آمریکایی آن کمتر است.

گام مهم دستگاه قضایی برای کمک به تجار؛ فرآیند ثبت و تغییرات شرکت‌ها کاملا الکترونیکی می‌شود

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در اردیبهشت ماه سال آینده تمام فرآیند‌های ثبت و تغییرات شرکت‌ها به صورت الکترونیک انجام می‌شود. با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته در آینده ظرف یک ساعت شرکت ثبت خواهد شد.

بابایی افزود: دفاتر فیزیکی تجاری حذف شد؛ صرفه‌جویی ۱۰۰ میلیون برگه کاغذ و ۳ هزار میلیارد ریال به همراه داشت. با این اقدامات صورت گرفته شرکت‌های صوری راحت‌تر شناسایی می‌شوند.

اجرای دستور رئیس قوه قضاییه و کمک هزار میلیارد تومانی دادستانی کل کشور به بیت المال

دادستان کل کشور گفت: در ۵ استان ۲۸۵۰۰ دستگاه موتور سیلکت بلاتکلیف به فروش رفته است. این آمار در مورد ماشین ۴۰۰۰ دستگاه ماشین بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین موحدی بیان کرد: در استان آذربایجان شرقی ۸۳۲ میلیارد تومان اموال متروکه به فروش رفته است و انبار‌های آن کاملا خالی است.مجموعا در ۵ استان بیش از هزار میلیارد توما از اموال تملیکی به فروش رفته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز