فرمانده گروه ۱۱ توپخانه مراغه نیروی زمینی ارتش:
قدرت آتش توپخانه نیروی زمینی ارتش، پاسخگوی تهدیدات مدرن است
فرمانده گروه ۱۱ توپخانه نیروی زمینی ارتش، گفت: امروز یگانهای توپخانه ارتش با بهرهمندی از ظرفیتهای مهمی از جمله دقت، نقطهزنی و هوشمندسازی گلولههای توپخانهای، پاسخگوی تهدیدات مدرن هستند.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ دوم حاتم سیفی، فرمانده گروه ۱۱ توپخانه مراغه نیروی زمینی ارتش با اشاره به وضعیت کنونی این یگان، گفت: گروه ۱۱ توپخانه مراغه نزاجا، یکی از قویترین یگانها در سطح نیروهای مسلح کشور و منطقه به لحاظ قدرت آتش و میزان توانمندی است.
وی به حضور موفق و نقش آفرینی گروه ۱۱ توپخانه مراغه در دوران دفاع مقدس اشاره و تصریح کرد: گروه ۱۱ توپخانه مراغه همزمان با آغاز انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در مناطق مختلف کشور در سرکوب منافقین و ضد انقلاب در سردشت، میاندوآب و بوکان حضور داشت و تحرکات نیروهای ضدمیهنی را رصد و پیگیری میکرد. گروه ۱۱ توپخانه مراغه در طول دوران دفاع مقدس در چهار منطقه عملیاتی کشور، یعنی مناطق غرب، شمال غرب، جنوب غرب و منطقه مرکزی کشور حضور داشت و در قالب گردانهای توپخانه صحرایی و آتشبار به ایفای نقش در دفاع از میهن اسلامی پرداخته است.
امیر سرتیپ دوم سیفی در ادامه افزود: با توجه به این تجربیات و حضور در تمامی عملیاتهای دوران دفاع مقدس، میتوان گروه ۱۱ توپخانه مراغه را از مؤثرترین، کاراترین و کلیدیترین یگانها در نیروی زمینی ارتش دانست، این نقش، منحصر به دفاع از کشور در مقابل نیروهای دشمن نبوده و مسئولیت آموزشدهی به دیگر نیروهای مسلح و افسران و کارکنان آنها را نیر شامل میشود.
فرمانده گروه ۱۱ توپخانه مراغه نیروی زمینی ارتش در خصوص چگونگی بازسازی و بهبود وضعیت رزمی و توان این یگان در مقطع کنونی، بیان کرد: پس از پایان جنگ تحمیلی و درک نیاز به بازسازی و بهسازی توان و تجهیزات توپخانهای، این گروه به کمک دیگر گروههای همرده به ارتقای توان رزمی، بهبود نقطهزنی گلولهها، تعمیر و بازسازی ادوات و تجهیزات و نیز بالابردن و ارتقای سطح کمی و کیفی قدرت توپخانهای و قدرت آتش خود اقدام کرد.
وی با تأکید بر اینکه امروز توپخانه نیروی زمینی ارتش بهعنوان یک یگان راهبردی در رزم زمینی محسوب میشود، افزود: ارتقای توان رزمی و قدرت آتش توپخانه از طریق تغییر در یگانهای راهبردی، همانند دیدهبانی، هدایت آتش و آتشبار رخ میدهد. بنابراین نخستین کار در این خصوص، سازماندهی مجدد، بازآماد و بازآموزش نیروهای متخصص اعم از کارکنان پایور و وظیفه است که این ویژگی، یکی از مهمترین مولفههای حرکت به جلو در یگانهای توپخانهای نیروی زمینی ارتش است.
امیر سرتیپ دوم سیفی، با اشاره به چگونگی بهروزرسانی و ارتقای تجهیزات و ادوات مورد نیاز این یگان گفت: برابر تدابیر سلسله مراتب فرماندهی و تغییر در محتوای کمی و کیفی متون و روشهای آموزشی، رویکرد جدیدی نسبت به مدرنسازی و هوشمندسازی تجهیزات در نیروی زمینی ارتش به خصوص در حوزه توپخانه اتخاذ شده است.
فرمانده گروه ۱۱ توپخانه مراغه در ارتباط با نحوه بهکارگیری تجهیزات بازآماد شده و بهروز شده، تصریح کرد: امروز متخصصان داخلی و مهندسان فنی در حوزه توپخانه توانستهاند در حوزه طراحی و تولید نیازمندیها به دستاوردهای بزرگی نائل شوند، در حال حاضر تمامی مراحل بازآماد و تولید قطعات مورد نیاز با همکاری شرکتهای دانش بنیان به صورت کاملا بومی ساخته و در چرخه یگانهای توپخانه مورد استفاده قرار میگیرد.
امیر سرتیپ دوم سیفی گفت: امروز یگانهای توپخانه ارتش با بهرهمندی از ظرفیتهای مهمی از جمله دقت، نقطهزنی و هوشمندسازی گلولههای توپخانهای، پاسخگوی تهدیدات مدرن هستند.