نظری در تذکر شفاهی:
کار کردن پیامرسانهای خارجی با فیلترشکن پولی یعنی وجود مافیا در کشور
نماینده خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه پیام رسانهای خارجی فیلتر شده، اما با فیلترشکنهای پولی کار کنند، یعنی مافیا در کشور وجود دارد. مافیایی که منافعشان در این است که مردم با پرداخت پول از امکانات بهره مند شوند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا نظری در جلسه علنی امروز (دوشنبه ۲۳ مرداد ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود گفت: اقدام ددمنشانه تروریستی عوامل استکبار جهانی در حرم شاه چراغ (ع) را محکوم می کنم. بدون تردید این اقدامات احمقانه تاثیری در اراده ملت قهرمان ایران اسلامی ندارد، بلکه ملت ایران را در راهی که در آن قدم نهاده اند، مصمم تر می سازد.
نماینده مردم خمین در مجلس یازدهم در تذکری خطاب به رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و وزیر جهاد کشاورزی افزود: کشاورزان در این شرایط گندم کاشته و دسترنج یکساله خود را تحویل دولت داده اند و هم اکنون در انتظار پول دسترنجشان هستند. مجلس قانون تصویب کرده و دولت مکلف شده هزینه گندم کشاورزان را پرداخت کند، اما متاسفانه این رویه دولت، کشاورزان را با مشکلات عدیده روبرو کرده است.
وی ادامه داد: هم اکنون کشاورز هم گندم را باید تحویل دهد و هم در انتظار پول آن باشد و هم سود و جریمه دیرکرد پرداخت اقساط خود را بپردازد.
نظری در تذکری خطاب به وزیر امور اقتصادی درخصوص وضعیت نامناسب پرداخت تسهیلات بانکی افزود: مردم برای گرفتن تسهیلات بانکی سردرگم هستند، تسهیلاتی نظیر ازدواج و مسکن که قانون برای آن منابع تعیین کرده است. از طرفی تسهیلات ۹۰۰ میلیون تومانی مسکن را چه کسی با چه حقوقی می تواند پرداخت کند؟
این نماینده مردم در مجلس یازدهم در تذکری خطاب به رئیس جمهور بیان کرد: شما در انتخابات درخصوص کسب و کار مردم در پیام رسان های داخلی و خارجی وعده هایی دادید، اینکه پیام رسان های خارجی فیلتر شده، اما با فیلترشکن های پولی کار کنند، یعنی مافیا در کشور وجود دارد. مافیایی که منافعشان در این است که مردم با پرداخت پول از امکانات بهره مند شوند. این قابل پذیرش نیست و باید تعیین تکلیف شود.
وی در تذکری به وزیر نیرو گفت: از اینکه توازن میان تولید و مصرف برق در کشور وجود ندارد و الزاماً باید مصرف برق در تابستان مدیریت شود، تردیدی نیست، اما آیا تولید محصولات کشاورزی مانند کارگاه است که کرکره آن را پایین بکشیم؟! قطع روزانه ۵ ساعت موتور چاه های کشاورزی طی ۷ روز هفته یعنی ۳۵ ساعت بی آبی و معادل دو روز تاخیر در دوره آبیاری که موجب نابودی دسترنج یکساله کشاورزان می شود. دیواری کوتاهتر از کشاورز وجود ندارد؟ امیدوارم برای آینده تجدیدنظر کرده و با کشاورزان کارشناسانه برخورد کنید.