خبرگزاری کار ایران

بانکی پور فرد در نطق میان دستور:

قرارگاه رسانه‌ای تحت نظارت شورایعالی امنیت ملی تشکیل شود

قرارگاه رسانه‌ای تحت نظارت شورایعالی امنیت ملی تشکیل شود
کد خبر : ۱۲۹۲۳۰۳

نماینده مردم اصفهان در مجلس با بیان اینکه در هفته های گذشته دچار بحران‌های بزرگی در کشور شدیم که باعث تهدید ما شد، گفت: در این جنگ شناختی با ابعاد مختلف، فرصت‌هایی وجود داشت که باید به آنها توجه کرد.

به گزارش ایلنا، امیرحسین بانکی پورفرد در نشست علنی صبح امروز(یکشنبه، ۸ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با اشاره به یکی از جملات مشهور شهید سردار سلیمانی گفت: میزان فرصتی که در بحران ها وجود دارد در خود فرصت ها نیست.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: در هفته های گذشته و ماه های اخیر، دچار بحران های بزرگی شدیم و کشور ما تهدیدهای جدی شد؛ هم جنگ شناختی داشتیم و هم در ابعاد مختلفی این جنگ کارکرد داشت که باید به فرصت هایی که در این تهدیدها وجود دارد اشاره کرد.

وی ادامه داد: شهید سلیمانی گفته اند شرط این فرصت ها این است که نترسیم و نترسانیم. باید دید این فرصت ها چیست که در دل تهدیدها به دست می آید. نخستین فرصت، بیداری و توجه به غفلت ها و نقطه ضعف ها است. ما در حوادث اخیر متوجه غفلت بزرگ فرهنگی در سال های گذشته شدیم. متأسفانه درگیری‌های اقتصادی از طرفی و درگیری مسأله کرونا از سوی دیگر، باعث شد مجلس، دولت و سایر ارکان حاکمیت، دقت و توجهی به عرصه فرهنگ نداشته باشند و کمرنگ شود لذا دچار غفلت فرهنگی شده ایم که باید عذرخواهی کنیم.

بانکی پور فرد اضافه کرد: ما از آموزش و پرورش غافل شدیم. در هیچ یک از کشورهای اروپایی، دانش آموزان را ۲ سال به فضای مجازی نفرستاده اند اما ما فرزندان خود را به قتلگاه فضای مجازی سپرده ایم. ما از رسانه غفلت کرده و در حوادث اخیر متوجه شدیم که به رسانه باخته ایم لذا به شورایعالی امنیت ملی پیشنهاد می دهم یک قرارگاه رسانه ای تحت نظارت این شورای عالی ایجاد شود که در این حوادث، روایت اول را به موقع منتشر کند، قرارگاهی که لحظه به لحظه و ساعت به ساعت مراقبت کرده و بتواند در فرصت ها آنچه که خوراک مردم است بدهد. از وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه تشکر می کنم که بعد از واقعه فاجعه بار عزیزانمان در شاهچراغ، به موقع اطلاع رسانی کرده و بیانیه صادر کردند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: ما از شیوه نبرد در سبک زندگی غفلت کردیم، این شیوه با زبان هنر باید صورت گیرد و با استدلال نیست. ما باید زبان مبارزه در سبک زندگی را یاد بگیریم که در این زمینه نبازیم. ما از سرمایه اجتماعی خود غفلت کردیم و اعتماد پایین آمد که باید نسبت به آن بیدار شویم.

وی در ادامه دوری از حرص و التجا به خداوند را دومین فرصتی دانست که در بحران ها ایجاد می شود و عنوان کرد: ضعف اخلاق و معنویت در جامعه و در مسئولین مشهود است. امام رضا(ع) فرمودند هرگاه شدت ها و سختی ها به سراغ شما آمد به واسطه ما اهل بیت(ع) از خداوند تبارک و تعالی کمک بجویید لذا ما باید اخلاق و معنویت را در جامعه و خاصه در مدیران و مسئولین خود تقویت کنیم.

این عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان با اشاره به سومین فرصتی که در بحران ها ایجاد می شود، گفت: با توجه به وحدت و همدلی باید مراقب قطبی سازی شویم و مراقب باشیم اگر جوانان غفلت کرده و دچار اشتباهی شدند، آنها غارتگر نیستند بلکه غارت زده هستند و معامله با این دو متفاوت است. با زبان خوش باید با جوانان روبرو شد و با آنها مدارا کرد و مراقب باشیم این جوانان از قتلگاه فضای مجازی بیرون آمده و با شرایط آنها آشنا شویم و متناسب با آنها برخورد کنیم.

وی ادامه داد: تقویت صبر و مقاومت به عنوان مقدمه ای برای پیروزی از دیگر فرصت هایی است که در این شرایط به دست می آید. در جنگ احزاب در قرن ۵ هجری قمری، صبر و استقامت مسلمانان در اوج سختی ها باعث شد در فاصله زمانی کمتر از ۳ سال فتح مکه رخ دهد.

بانکی پور فرد با تأکید بر دوری از افراط و تفریط، گفت: تحلیل های سطحی نگرانه و ساده اندیشی نباید داشته باشیم.

وی در ادامه ضمن تشکر از هوشیاری ملت ایران به خصوص مردم اصفهان که در فضای اغتشاشات توجه جدی کردند، اظهار داشت: درباره حمایت از قانون خانواده از دستگاه هایی که این قانون را رعایت کرده تشکر می کنم که در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد از قانون رعایت شده اما از دستگاه هایی که کوتاهی کردند گلایه دارم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: طرح مانع زدایی از صنعت برق با توجه به حمایت از صنعت گردشگری باید اصلاح شود که از شورای نگهبان بازگشته و باید کمیسیون به آن رسیدگی کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز