خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور:

توانستیم برای ۹۶ درصد از عرصه‌های ملی اسناد حدنگاری صادر کنیم

توانستیم برای ۹۶ درصد از عرصه‌های ملی اسناد حدنگاری صادر کنیم
کد خبر : ۱۲۴۷۳۸۱

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: با تلاش‌‌های شبانه‌روزی کارکنان و مدیران صدیق در اقصی نقاط کشور و با تشکیل قرارگاه جهادی شهید سلیمانی در تمام استان‌ها، ما توانستیم برای ۹۶ درصد از عرصه‌های ملی اسناد حدنگاری یا کاداستر صادر کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد در نخستین همایش تحول‌آفرینی ثبتی گفت: یاد و خاطره شهدای هفتم تیر بالاخص شهید مظلوم  دکتر بهشتی و همچنین هفته قوه قضائیه را گرامی می‌داریم.

وی افزود: این فرصتی مغتنم است تا گزارشی از اقداماتی ارائه کنم که در ۸ ماه گذشته در سازمان ثبت کردیم. عمده این گزارش‌ها مبتنی بر تحول‌هایی است که اقتباس شده از سیاست‌ها و راهبردهای قوه‌قضاییه هستند.

رئیس سازمان ثبت اسناد گفت: با تلاش‌‌های شبانه‌روزی کارکنان و مدیران صدیق در اقصی نقاط کشور و با تشکیل قرارگاه جهادی شهید سلیمانی در تمام استان‌ها، ما توانستیم برای ۹۶ درصد از عرصه‌های ملی اسناد حدنگاری یا کاداستر صادر کنیم.

بابایی تصریح کرد: این یک افتخار بزرگ برای سازمان ثبت است که توانست بیش از  ۱۳۰میلیون هکتار از عرصه‌های ملی ما دارای کاداستر هستند.  همچنین به شما تعهد می‌دهیم که ظرف دو ماهه آینده  چهار درصد عرصه‌های ملی باقی‌مانده صاحب کاداستر شوند.

وی تاکید کرد: صدور اسناد حدنگاری در عرصه ملی مانع جنگل‌خواری و زمین‌خواری خواهد شد. باید تشکر ویژه از کلیه مدیران و همکاران و همچنین عزیزان جهاد کشاورزی داشته باشم که به تحقق این برنامه کمک کردند. این در حالی است که تکلیف ما در برنامه ششم توسعه در اسناد توسعه ملی ۱۱۰ میلیون هکتار بود. بنابراین توانستیم ۲۰میلیون هکتار فراتر از برنامه ششم توسعه انجام بدهیم.  

بابایی گفت: در کنار تهیه اسناد ملی برای منابع طبیعی توفیق حاصل شد تا برای بیش از ۵۰ درصد روستاها و شهرها سند حدنگاری صادر شود. با تشکیل کارگروه‌های ویژه مقرر است این میزان به حد مطلوب برسد. صدور سند مالکیت حدنگاری مناطق و نواحی خاص به لحاظ اهمیت این نقاط که موجب تثبیت مالکیت متولیان یا دولت گردیده است از دیگر اقدامات است. از جمله آن‌ها صدور سند مالکیت حرم مطهر رضوی و اراضی متعلق به آستان مقدس رضوی، صدور سند مالکیت حرم مطهر فاطمه معصومه و مسجد مقدس جمکران و اراضی و املاک مربوط به آستان، صدور سند مالکیت حریم شصت متری سواحل دریاهای شمال و جنوب و دریاچه ارومیه  به مساحت بیش از ۱۸ هزار هکتار، صدور سند مالکیت بستر قطعی رودخانه‌ها از جمله زاینده‌رود، کارون، کرخه، دز و مارون به مساحت بیش از ۸۴ هزار هکتار، صدور اسناد مالکیت بستر تالاب‌های گاوخونی، انزلی، جازموریان به مساحت بیش از ۱۴۳ هزار هکتار، از چهارده جزیره استاد هرمزگان که برای هشت جزیره کاداستر تهیه شد و مابقی در دست اقدام است. صدور سند حدنگاری برای منطقه آزاد تجاری کیش و تشکیل کارگروه برای صدور اسناد برای ۱۳ منطقه دیگر.

وی یادآور شد: همچنین الکترونیکی کردن بسیاری از فراینده‌ها در مراکز، معاونت‌ و واحدهای ثبتی از جمله در مرکز مالیکت معنوی و ثبت شرکت‌ها و بخش‌های معاونت ثبتی،از دیگر اقدامات است به نحوی که در آمار سه ماه سال جاری، تعداد خدمات ثبتی ارائه شده ۲۷ میلیون و ۸۳ هزار ۷۶۲ مورد بوده است.

بابایی افزود: در این در مقایسه با سال گذشته که ۱۸ میلیون و ۴۹۴ هزار و ۲۸ فقره بوده است شاهد رشد ۵۱ درصدی بودیم.

بابایی در ادامه افزود: امروز با افتخار به محضر معاون اول قوه عرض می‌کنم که در ثبت اسناد در حوزه الکترونیک قدم‌های بلندی برداشتیم. ما امیدواریم راهبرد الکترونیکی شدن تمامی فرآیندهای ثبتی را در آینده نزدیک محقق کنیم.  

وی همچنین گفت: در راه‌اندازی سامانه‌های مختلف باید گفت که بیش از ۳۵ سامانه تخصصی و ۱۳ سامانه عمومی در حال خدمت داریم و ۸ سامانه تخصصی در ۹ ماهه اخیر راه‌اندازی شده است. در موضوع توسعه سند رسمی با ارائه سازو کارهای مختلف که از جمله راهبردهای سازمان ثبت اسناد ملی بوده است، توفیق‌های خوبی داشتیم.  

بابایی در ادامه تصریح کرد: در سه ماهه ابتدای امسال ۸۷۷ هزار و ۸۹۶ فقره سند مالکیت صادر شد که نسبت به مدت مشابه شاهد رشد ۱۳ درصدی بودیم. بالاخص درحوزه اسناد مالکیت کشاورزی شاهد رشد ۷۸ درصدی بودیم.   همچنین در اسناد رسمی تنظیمی در دفترخانه‌های اسناد رسمی در سه ‌ماهه اول امسال شاهد تنظیم ۴ میلیون و ۱۸۸ هزار و ۸۷۸ سند هستیم که در مقایسه با سه ماهه گذشته که ۳ میلیون و ۳۴۶ هزار ۷۴۴  فقره بوده است، شاهد رشد ۲۵ درصدی هستیم.

وی افزود: با توجه به نامگذاری سال به نام سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال آفرین، سازمان ثبت از جمله دستگاه‌های پیشرو در ارائه سازوکارهای حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان بود. توانستیم با تشکیل شورای راهبردی شرکت‌های دانش بنیان اقدامات حمایتی در حوزه ثبت این شرکت‌ها و شناسایی آسیب‌ها، نواقص و معایب در خصوص ثبت این شرکت‌ها را ادامه دهیم.

بابایی تاکید کرد‌: حرکت ‌شتابان در سازمان ثبت با قدرت تمام ادامه دارد. ما امیدواریم در دوران تحول و تعالی با مدیریت جناب آقای محسنی اژه‌ای مدیری جهادی، فاضل و اندیشمند بتوانیم سازمان ثبت را به یک سازمان در تراز نظام اسلامی تبدیل کنیم. هر چند که معتقدیم نواقص و معایب فراوانی داریم اما امیدواریم با تلاش همکارانمان در اقصی نقاط کشور به این توفیقات نائل شویم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز