خبرگزاری کار ایران

قالیباف:

تفکر و اندیشه مبدا تحول جوامع و ملت‌هاست

تفکر و اندیشه مبدا تحول جوامع و ملت‌هاست
کد خبر : ۱۱۷۱۵۰۸

رئیس مجلس، مبدأ تحول جوامع و ملت‌ها را تفکر و اندیشه برشمرد و گفت: این موضوع مخصوصا در حوزه علوم انسانی که یک علم انسان ساز است، می‌تواند اساس کار باشد.

به گزارش ایلنا، محمدباقر قالیباف امروز (یکشنبه) در مراسم افتتاحیه ششمین کنگره بین‌المللی علوم انسانی اسلامی و پنجمین دوره جایزه جهانی علوم انسانی اسلامی ضمن تسلیت ایام فاطمیه (س)، با مهم خواندن و اساسی دانستن کار این کنگره تصریح کرد: جمعی که اینجا حضور دارند و عزیزانی که در دانشگاه‌های مختلف در استان‌های سراسر کشور به مباحثه می‌پردازند، کار نظریه پردازی داشته که امری طبیعی در قلمرو علوم انسانی و اسلامی است، اما کار بنده نیز به عنوان یک خدمتگزار و مدیر در جمهوری اسلامی، سیاستگذاری در حکمرانی و مدیریت جزء و کل کشور است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون که در مجلس شورای اسلامی هستیم در بخش حوزه نظریه پردازی فرصت صحبت داریم و علما و اندیشمندان این مباحث را به صورت دقیق مطرح می‌کنند.

وی به بیان انتظارات از این بخش پرداخت و گفت: قریب به ۴۰ سال از نزدیک در صحنه عمل، موضوع حکمرانی را می‌بینم که آسیب‌های جدی دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همه این باور را داریم و بدون شک مبدأ تحول جوامع و ملت‌ها را بیش از آنکه از علم و تجربه بدانیم، از تفکر و اندیشه می‌دانیم و این است که می‌تواند اساس کار باشد و مخصوصا در حوزه علوم انسانی که یک علم انسان ساز است و بقیه نهاد‌های علمی و بخش‌ها تحت تأثیر این موضوع هستند.

قالیباف خاطر نشان کرد: اگر بخواهیم یک تحول جدی و بنیادین در جامعه داشته و اهداف انقلاب اسلامی و مکتب سیاسی امام (ره) و یک نظام دینی و ولایی را پیش ببریم که منطبق بر زیست‌بوم ایران عزیز باشد و درون مایه و اساس آن برخاسته از اسلام عزیز و مکتب اهل بیت باشد باید به این بخش از ابتدا به صورت کاملا هوشمند و سازمان یافته توجه می‌کردیم.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی سریع و برق‌آسا به رهبری داهیانه امام (ره) محقق شد و ایشان جز برای خدا کلامی نگفت و گامی برنداشت و با همه وجود به سنت‌های الهی اعتقاد داشت و ملت عزیز نیز خالصانه و مجاهدانه در این مسیر حرکت کردند، گفت: انقلاب ما نیز با یک حرکت عظیم مردمی، جوشیده از مکتب قرآنی شکل گرفت و درست در زمانی بود که دین و اسلام و معنویت در چنبره مکاتب انسان‌ساخت و مادی محاصره بود، کسی تصور نمی‌کرد دین چنین حرکتی کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز