اقراریان:
«نسل نو» را یک حزب گام دومی و نسل سومی میدانیم/ نقطه اتصال اصولگرایی و اصلاحطلبی را در خردگرایی میدانیم
اقراریان با بیان اینکه خودمان را یک حزب گام دومی و نسل سومی میدانیم، تصریح کرد: نقطه اتصال اصولگرایی و اصلاحطلبی را در خردگرایی میدانیم و به خردورزی در تصمیمات نیازمندیم.
به گزارش ایلنا، مهدی اقراریان دبیرکل حزب نسل نو، عصر امروز (دوشنبه) در نشست خبری تببین مواضع این حزب طی سخنانی گفت: امروز در دهه پنجم انقلاب اسلامی قرار داریم که گفتگو حلقه مفقوده این دهه است زیرا جامعه ای که نتواند با هم گفتگو کند به آن آرمانی که مدنظر دارد نخواهد رسید.
وی ادامه داد: نسل سوم به متولدین نیمه دوم انقلاب گفته می شود که دور هم جمع شده اند و اصلاح هندسه حکمرانی کشور را در دستور کار دارند.
اقراریان تاکید کرد: چهل سال گذشته نتوانسته ایم با مردم صحبت کنیم. از این رو باید یک اصلاحی صورت گیرد تا با مردم بتوان به راحتی گفتگو کرد و گفتمان در اجتماعی را راه اندازی کرد.
دبیرکل حزب نسل نو گفت: در این چهل سال گذشته نتوانستهایم احزاب را به ابزاری برای گفتگو بین جامعه و حکومت قرار بدهیم و باید بعد از بیانیه گام دوم احزاب به اصالت خود برگردند.
اقراریان تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما هر انتخاباتی اتفاق میافتد شاهد تشکیل احزاب فصلی به صورت قارچ گونه هستیم و سپس بعد از انتخابات آن حزب از بین می رود از این رو قرار شد حزب نسل نو بعد از انتخابات پایه گذاری شود تا دچار چنین شبههای نشود.
وی با بیان اینکه اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو به بنده به مدت دوسال اعتماد کرده اند، بیان داشت: ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد یک جامعه یکپارچه بودیم و هر چقدر از سال ۵۷ فاصله گرفتیم شاهد یک جامعه طبقه طبقه بودیم و شکاف طبقاتی بیشتری اتفاق افتاد.
دبیرکل حزب نسل نو تصریح کرد: کشور از یک حکومتی پادشاهی به یک حکومت مردم سالار دینی رسید و احزابی در اوایل انقلاب حضور داشتند اما به دلایل و اختلافاتی، حزب جمهوری اسلامی با نامه رهبر انقلاب و آقای هاشمی به امام منحل شد ولی باید بگویم که حزب نسل نو امتداد حزب جمهوری اسلامی است و وظیفه آن نیز محکم کردن پیوند مردم با و مخصوصا جوانان با حکومت است.
اقراریان افزود: امروزه به هر دلیلی اعتماد مردم به نظام کمرنگ شده است از این رو باید سعی شود این اعتماد پر رنگ تر شود و همچنین مشارکت عمومی را باید بالا برود تا شاهد جامعه ای همچون اوایل انقلاب باشیم.
وی با بیان اینکه گاهی مجموعه هایی برای کشور اسنادی می نویسند ولی چرا با این همه سند و سیاستهای کلی نمیتوانیم در تحقق آنها محقق باشیم؟ گفت: یکی از مشکلات را در اجتماعیسازی اسناد کشور میدانم و رابطه جامعه با این اسناد مشخص نیست.
دبیرکل حزب نسل نو افزود: نسل نو سندی بر اسناد دیگر نمینویسد و ما نیازمند گفتگوهایی هستیم که محوریت آن با نسل انقلاب باشد تا به تفاهم برسیم که در ایران ۱۴۰۲ به نقطه ای می رسیم و بعد بینیم از چه مسیری به آن نقطه میرسیم.
اقراریان با تاکید بر اینکه ما در نسل نو تلاش کردیم از بن بست های قومی و مذهبی عبور کنیم و ترکیب شورای مرکزی ما از قومیتها و مذاهب و تخصص های گوناگون است، بیان داشت: نسل نو حول یک شخصیت کاریزماتیک شکل نگرفته است و نگاه مبتنی بر خردگرایی جمعی بر آن حاکم است.
وی با تاکید بر اینکه به دلیل فرهنگ فردگرایی گاهی نمی توانیم در کشور کار جمعی انجام دهیم، گغت: معتقدیم این الگو در گذشته جواب نداده و قدرت مردم است ما مشکلات کشور را حل میکند و مردم باید به قدرت خود ایمان داشته باشند و قدرت ها و مجالس بدون مردم چیزی نیستند.
وی با تاکید بر اینکه حزب بستری برای گفت و گو با جامعه است، گفت: تلاش می کنیم پاتوق گفتوهای نسل نو را از طریق بستر فضای مجازی ایجاد کنیم.
دبیرکل حزب نسل نو افزود: جامعه نیازمند گفت و شنود است و باید ساختاری بر آن ایجاد شود و یکی از بسترها برای این ساختار، کار حزبی و تشکیلاتی است.
وی با تاکید بر اینکه همه احزاب قانونی را به رسمیت میشناسیم و معتقد به گفتگو هستیم، گفت: تفاوت حزب نسل نو عبور از دسته بندی های برخاسته از نگاه نسل اول و نسل دوم است و اگر چپ و راست و اصولگرا و اصلاح طلب را نگاه کنیم میبینیم همه این دسته بندیها ناشی از اختلافات نسل اول و دوم انقلاب است.
اقراریان با بیان اینکه خودمان را یک حزب گام دومی و نسل سومی میدانیم، تصریح کرد: نقطه اتصال اصولگرایی و اصلاحطلبی را در خردگرایی میدانیم و به خردورزی در تصمیمات نیازمندیم.
وی افزود: نقطه فاصله ما با زائدههایی هست که در طول ۴۰ سال شکل گرفته و تلاش میکنند خودشان را بر جامعه و تصمیم گیریهایش تحمیل کنند و باعث می شوند مردم از آرمانهای انقلاب فاصله بگیرند و با نگاه ها و تلاش خود به اعتماد مردم صدمه می زدند و نفع خود را در گل آلود کردن انقلاب اسلامی می بینند.
دبیرکل حزب نسل نو در پاسخ به سوالی درمورد برنامههای نسل نو برای انتخابات های آینده، تصریح کرد: احزاب بدون نگاه به انتخابات نمیتوانند به حیات خود ادامه دهند و نسل نو به مقوله انتخابات نگاه اساسی و جدی دارد.
اقراریان با بیان اینکه با احزابی در کشور مواجهیم که با کارکردهای احزاب فاصله دارند که البته با دلیل نوپا بودن سابقه کار سیاسی در کشور است، تصریح کرد: توقعمان را باید متناسب با واقعیت های موجود ایجاد کنیم ولی تلاشمان را به کار بگیریم.